green gordon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια καλημερα.Ο υπολογιστης ειναι παλιος και δεν εχει hdmi εξοδο. Εχει rgb το συνδεω με την τηλεοραση αλλα δεν το βλεπει. Τι πρεπει να κανω? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2012 από green gordon
umaga Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 η οθονη δεν το βλεπει αυτοματα,επιλεγεις το σωστο input απο το τηλεκοντρολ?
green gordon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι γιατι μολις τα συνδεω αναγνωριζει οτι κατι εχω βαλει στη θυρα rgb αλλα μεχρι εκει.
umaga Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εναρξη>βοηθηματα>συνδεση με προβολεα γινεται τιποτα?για δοκιμασε
shodan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Από τον φορητό πατάς τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων (fn + κάποιο από τα f1,f2 κλπ) για να στείλεις την εικόνα στην τηλεόραση;
green gordon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δεν εχω κανει τπτ απο αυτα που μου λετε παιδια,με το που γυρισω απο τη δουλεια θα τα κανω. @umaga με τα xp δεν εχω δει πουθενα συνδεση με προβολεα ομως θα το κοιταξω. @shodan παταω f1 η f2 αφου τα συνδεσω? Ευχαριστω.
shodan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για να δώσεις εικόνα στην τηλεόραση από κάποιο φορητό πρέπει αφού συνδέσεις το καλώδιο να πατήσεις fn και το πλήκτρο f (στα toshiba είναι συνήθως το f4 ή f5*). Τότε ανάλογα το μοντέλο και την κάρτα γραφικών που ενσωματώνει θα κλείσει η οθόνη του φορητού και θα εμφανιστεί εικόνα στην τηλεόραση. *το κατάλληλο πλήκτρο θα το καταλάβεις από το εικονοδιάκι που υπάρχει πανω στο στο πλήκρο f, μοιάζει με οθόνη και συμβολίζεται συνήθως ως εξής: |□|
VasKag Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) επειδη εχω και εγω παλιο λαπτοπ toshiba, το εχω συνδεσει στην τηλεοραση μεσω s-video. λογικα πρεπει να εχει το λαπτοπ σου. και στην τηλοραση με ενα scart που δινει s-video. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2012 από VasKag
green gordon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Για να δώσεις εικόνα στην τηλεόραση από κάποιο φορητό πρέπει αφού συνδέσεις το καλώδιο να πατήσεις fn και το πλήκτρο f (στα toshiba είναι συνήθως το f4 ή f5*). Τότε ανάλογα το μοντέλο και την κάρτα γραφικών που ενσωματώνει θα κλείσει η οθόνη του φορητού και θα εμφανιστεί εικόνα στην τηλεόραση. *το κατάλληλο πλήκτρο θα το καταλάβεις από το εικονοδιάκι που υπάρχει πανω στο στο πλήκρο f, μοιάζει με οθόνη και συμβολίζεται συνήθως ως εξής: |□| Το εκανα φιλε μου και ολα κομπλε.!!!!! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
pontios16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Κανονικά για να στείλει το σήμα στο s-video ή στο rca το λάπτοπ θέλει επανεκκίνηση Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2012 από pontios16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα