Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα.Ο υπολογιστης ειναι παλιος και δεν εχει hdmi εξοδο.

Εχει rgb το συνδεω με την τηλεοραση αλλα δεν το βλεπει.

Τι πρεπει να κανω?

Επεξ/σία από green gordon
Δημοσ.

Από τον φορητό πατάς τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων (fn + κάποιο από τα f1,f2 κλπ) για να στείλεις την εικόνα στην τηλεόραση;

Δημοσ.

Οχι δεν εχω κανει τπτ απο αυτα που μου λετε παιδια,με το που γυρισω απο τη δουλεια θα τα κανω.

@umaga με τα xp δεν εχω δει πουθενα συνδεση με προβολεα ομως θα το κοιταξω.

@shodan παταω f1 η f2 αφου τα συνδεσω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για να δώσεις εικόνα στην τηλεόραση από κάποιο φορητό πρέπει αφού συνδέσεις το καλώδιο να πατήσεις fn και το πλήκτρο f (στα toshiba είναι συνήθως το f4 ή f5*). Τότε ανάλογα το μοντέλο και την κάρτα γραφικών που ενσωματώνει θα κλείσει η οθόνη του φορητού και θα εμφανιστεί εικόνα στην τηλεόραση.

*το κατάλληλο πλήκτρο θα το καταλάβεις από το εικονοδιάκι που υπάρχει πανω στο στο πλήκρο f, μοιάζει με οθόνη και συμβολίζεται συνήθως ως εξής: |□|

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη εχω και εγω παλιο λαπτοπ toshiba, το εχω συνδεσει στην τηλεοραση μεσω s-video. λογικα πρεπει να εχει το λαπτοπ σου. και στην τηλοραση με ενα scart που δινει s-video.

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Για να δώσεις εικόνα στην τηλεόραση από κάποιο φορητό πρέπει αφού συνδέσεις το καλώδιο να πατήσεις fn και το πλήκτρο f (στα toshiba είναι συνήθως το f4 ή f5*). Τότε ανάλογα το μοντέλο και την κάρτα γραφικών που ενσωματώνει θα κλείσει η οθόνη του φορητού και θα εμφανιστεί εικόνα στην τηλεόραση.

*το κατάλληλο πλήκτρο θα το καταλάβεις από το εικονοδιάκι που υπάρχει πανω στο στο πλήκρο f, μοιάζει με οθόνη και συμβολίζεται συνήθως ως εξής: |□|

Το εκανα φιλε μου και ολα κομπλε.!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά για να στείλει το σήμα στο s-video ή στο rca το λάπτοπ θέλει επανεκκίνηση

Επεξ/σία από pontios16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...