250 ce Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Εκανα προσφατα μια αγορα απο το website μιας Γερμανικης εταιρειας-πληρωσα προκαταβολικα.- Μου εστειλαν μερος αυτης,με την εγγραφη δικαιολογια οτι λογω ελλειψης καποιων ανταλλακτικων,θα μου επιστραφει το ποσο της διαφορας που πληρωσα μεσα σε 5-7 εργασιμες... Περασαν αυτες οι μερες,εστελνα μειλ,στα οποια αρχικα δεν απαντουσαν... Επεμεινα,κοινοποιουσα τα μειλ και σε ανωτερα στελεχη τους,ωσπου επειτα απο λιγες μερες,μου εστειλε καποιος απο το λογιστηριο απαντηση ,στην οποια παρεθετε τα στοιχεια του λογαριασμου μου,με τη σημειωση οτι κατι δεν ειναι σωστο,να τα ελεγξω και να του στειλω τα σωστα,οποτε και να κανει την επιστροφη την ιδια μερα... Πραγματι,ελειπαν καποια ψηφια,του τα εστειλα,αλλα ακομη δεν εχουν σταλει τα χρηματα(αυτο εγινε στις 3/2) Αρχισα να στελνω μειλ ξανα για διευκρινησεις,αλλα δεν απαντουν.. Γνωριζει καποιος φιλος τι θα πρεπει να κανω για να εξασφαλιστω? Το ποσο δεν ειναι μεγαλο,ομως ποιος εχει ορεξη να χαριζει χρηματα? Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν
newtech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Εκανα προσφατα μια αγορα απο το website μιας Γερμανικης εταιρειας-πληρωσα προκαταβολικα.- Μου εστειλαν μερος αυτης,με την εγγραφη δικαιολογια οτι λογω ελλειψης καποιων ανταλλακτικων,θα μου επιστραφει το ποσο της διαφορας που πληρωσα μεσα σε 5-7 εργασιμες... Περασαν αυτες οι μερες,εστελνα μειλ,στα οποια αρχικα δεν απαντουσαν... Επεμεινα,κοινοποιουσα τα μειλ και σε ανωτερα στελεχη τους,ωσπου επειτα απο λιγες μερες,μου εστειλε καποιος απο το λογιστηριο απαντηση ,στην οποια παρεθετε τα στοιχεια του λογαριασμου μου,με τη σημειωση οτι κατι δεν ειναι σωστο,να τα ελεγξω και να του στειλω τα σωστα,οποτε και να κανει την επιστροφη την ιδια μερα... Πραγματι,ελειπαν καποια ψηφια,του τα εστειλα,αλλα ακομη δεν εχουν σταλει τα χρηματα(αυτο εγινε στις 3/2) Αρχισα να στελνω μειλ ξανα για διευκρινησεις,αλλα δεν απαντουν.. Γνωριζει καποιος φιλος τι θα πρεπει να κανω για να εξασφαλιστω? Το ποσο δεν ειναι μεγαλο,ομως ποιος εχει ορεξη να χαριζει χρηματα? Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν Με paypal πληρωσες? ποιο site?
250 ce Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 οχι,με τραπεζικο εμβασμα FK-Automotive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα