Προς το περιεχόμενο

Drivers σε Νetbook!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! εκανα φορματ στο netbook μου και εβαλα τα windows xp και αντιμετωπιζω προβλημα στον ηχο την καμερα και το μικροφωνο.Ξερετε μηπως που ακριβως θα πρεπει να ψαξω για drivers ?? εχει να κανει με την μητρικη μονο?

Δημοσ.

Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα δεν μπορω να βρω ακριβως το μοντελο.Ξερω οτι ειναι eee pc αλλα απο κει και περα εχεις καμια ιδεα πως μπορω να βρω ακριβως το μοντελο?? (δεν ξερω αν ειναι eee pc 1000h ή καποια αλλη εκδοση

Δημοσ.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Και απο αυτα ποια ακριβως κατεβαζω για την καμερα? εκει που λεει για chipset? Σε ευχαριστω αφανταστα για την βοηθεια και τον χρονο σου !!!!!!
Δημοσ.

για τον ήχο κατέβασε το audio κ για την κάμερα αυτό που λέει ο antonl (τσέκαρε το bios δηλαδή κ κατέβασε κ το SP2)

Δημοσ.

Στα onboard devices δεν μου εμφανιζει την καμερα καθολου!Και επισης κατεβασα τα audio drivers αλλα δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση εμφανιζει προβλημα λεει και μου βγαζει να κανω reports :/ :/

Δημοσ.

Bρε παιδια θα νομιζετε οτι ειμαι και χαζη αλλα οταν κατεβαζω το audio το κανω αποσυμπιεση παταω το setup αλλα μου διακοπτει την εγκατασταση και μου λεει οτι μπορει να εχω ενα αλλο πρτογραμμα σε εγκατασταση που δεν ισχυει!!!!!! καμια ιδεα??

ναι πηγα στα ΒΙΟS αλλα δεν αναγνωριζει τη συσκευη! δεν μου εμφανιζει δηλαδη να επιλεξω καμερα! τωρα κατεβαζω το SP2 να δω μηπως μ αυτο φτιαξει!

Δημοσ.

Αν η κάμερα λειτουργεί όπως στο δικό μου netbook, είναι USB Device, που σημαίνει ότι όταν πατάς fn+ το πλήκτρο που δείχνει την κάμερα, είναι σαν να την αποσυνδέεις απ τον υπολογιστή. Δοκίμασε λοιπόν να τα πατήσεις για να "συνδεθεί" και να δεις αν θα σου την εμφανίσει προς εγκατάσταση.

Δημοσ.

Μέσα στο CD των windows που προφανώς σου έδωσαν μαζί μετο eeepc πρέπει να έχει και οδηγούς στο ίδιο CD. Αν όχι κοίτα: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&p=20&m=Eee%20PC%201101HA_GG&os=17. Εκεί πάτα AUDIO και Camera και ό,τι άλλο θες από οδηγους για το εεε. Έπειτα πριν κάνεις τις αποσυμπιεσεις και όλα τα σχετικά κάνεις δεξί κλικ στην γραμμή εργασιών και πατας "Εκκίνηση Διαχείρισης Εργασίων". Εκεί πατάς την καρτέλα "Διεργασίες" και επιλεγεις ό,τι λέει setup, installation, update και άλλα παρόμοια και πατάς τερματισμός διεργασίας. Τέλος πας στους οδηγούς και κάνεις κανονικά την εγκατάσταση. Όσο για την κάμερα, αν δεν συνδέεται όπως σου είπε ο angmar, ή αναβαθμίζεις το ΒΙΟS ή κάτι έκανες λάθος με την εγκατάσταση των Windows, άρα καταλαβαίνεις το επόμενο βήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...