theef Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και συνεχιζουν με το Δικαιοσυνης αυτη τη στιγμη Είπα κ εγώ... Σιγά μην βρίσκανε τους Anonymous... Τα φορτώσανε στα παιδάκια για να πουν ότι βρίκανε αυτούς που έριξαν το υπουργείο δικαιοσύνης... Πρέπει να καταλάβουν τη δύναμη που έχουν και να σταματήσουν να ονειρεύονται πως θα τους βρούνε...ας κοιτάξουν καλύτερα να διορθώσουν την χώρα τους και μετά πιάνουν και τους Anonymous...
filipp16 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 πεθανε η ελλαδα απο μια κυβερνηση που δεν ειχε ψηφιστει απο τον λαο; FAIL. ενοει πως αυτοι βγηκαν απο τα κοματοσκυλα και οχι απο τον κανονικο λαο
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Είπα κ εγώ... Σιγά μην βρίσκανε τους Anonymous... Τα φορτώσανε στα παιδάκια για να πουν ότι βρίκανε αυτούς που έριξαν το υπουργείο δικαιοσύνης... Πρέπει να καταλάβουν τη δύναμη που έχουν και να σταματήσουν να ονειρεύονται πως θα τους βρούνε...ας κοιτάξουν καλύτερα να διορθώσουν την χώρα τους και μετά πιάνουν και τους Anonymous... Τι να βρούνε μωρέ, αφού δικοί τους είναι..
tolis_01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι να βρούνε μωρέ, αφού δικοί τους είναι.. Νεφελιμ είναι.
theef Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι να βρούνε μωρέ, αφού δικοί τους είναι.. Το σκεφτηκες?
Falro Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια αληθεια. Καπου διαβασα εδω στο φορουμ και το ειχα σκεφτει και εγω, πως ριχνουν site τα οποια μεν ειναι κρατικα αλλα δεν δημιουργουν πιστευω και κανενα ιδιαιτερο προβλημα ωστε να ταρακουνησουν. Φυσικα και τους παω, φυσικα και λεω καλα κανουν, αλλα γιατι δεν ριχνουν - μπλοκαρουν κατι πιο ουσιαστικο που να κανει αισθηση? Οπως ειπανε πχ. Τραπεζες, Το taxis κλπ. Δηλαδη τι να μου πει οτι επεσε το fbi, το site του υπουργειου ταδε και το site της Βουλης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα