mants118 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 O καθένας όπως μπορεί ας το παλέψει ή έστω να διαμαρτυρηθεί.. εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ η σελίδα του πρωθυπουργού οπότε και να μη τη ξαναφτιάξουνε το ίδιο μου κάνει εμένα προσωπικά!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Απορώ τί θέλετε να έκαναν;Παίδες που το κάνατε κ τώρα το διαβάζετε,αράξτε ρε! Αφήστε αυτούς εδώ με τις πολλές ιδέες να πράξουν. Τί να πω..:-( εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ η σελίδα του πρωθυπουργού οπότε και να μη τη ξαναφτιάξουνε το ίδιο μου κάνει εμένα προσωπικά!!!! επίσης και για μένα!Αλλά μια ικανοποίηση την αποκτάς ΆΜΑ κάνεις μια σκανταλιά νομίζω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ενα μπράβο στα παιδιά οχι για το τι εκαναν και τι καταφεραν. Αλλα για τις προθέσεις που είχαν και τον τρόπο διαμαρτυρεια τους.... Καλύτερα ηλεκτρονικό πόλεμο παρα να πανε και να καψουν την μιση Αθήνα...
kostas_dr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Οι πυρπολήσεις κτιρίων ειδικά βράδυ είναι περισσότερο εντυπωσιακές! Δίνουν δουλειά και στα κανάλια, να' χουν κάτι να προβάλουν!
Psychopath Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα ηλεκτρονικό πόλεμο παρα να πανε και να καψουν την μιση Αθήνα... Σύμφωνοι, μόνο που αυτοί που καίνε την Αθήνα είναι *********οί με πολιτικά (τα κατάλληλα), μαζί με διάφορα "καλά" παιδιά, με απώτερο σκοπό να διαλύσουν τα ειρηνικά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας, τα οποία, φεύ! τόσο ενοχλούν τους, εκλεγμένους και εργαζομένους υπό την ανοχή μας, αντιπροσώπους μας για ένα καλύτερο μέλλον... Για μας δουλεύουν βρε...!
priest91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ενα μπράβο στα παιδιά οχι για το τι εκαναν και τι καταφεραν. Αλλα για τις προθέσεις που είχαν και τον τρόπο διαμαρτυρεια τους.... Καλύτερα ηλεκτρονικό πόλεμο παρα να πανε και να καψουν την μιση Αθήνα... Δέχεσαι τόση βία καθημερινά και μας πειράζουν ακόμα οι τζαμαρίες... Και ποιες τζαμαρίες οι τράπεζες,τα sturbucks,το αττικόν,τα πολιτικά γραφεία... μια είναι η λύση οργάνωση στις γειτονιές,μαζευτείτε με τους γείτονες και κάντε συνελεύσεις,πάρτε αποφάσεις και κατεβείτε στο δρόμο... Ας ρίξουν το ebay οι ανωνυμους πιο πολύ νόημα έχει
Root_Master Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά τα Attacks έγιναν μέσω Denial Of Service Attack,σε λίγες ώρες θα ξαναρχίσουν!
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Απαράδεκτοι οι Anonymous, δεν είναι αντίσταση αυτή. Τσάμπα μάγκες. Αντίσταση είναι να βλέπεις το ΠΑΟ-Ξάνθη την ώρα που γίνεται της τανασπού στη χώρα σου, εκεί είναι η μαγκιά...
koslibpro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει' date=' κάθε είδους αντίσταση είναι αποδεκτή, χακτιβισμός κλπ, αλλά μεγάλος ντόρος για το τίποτα. Ας χτύπαγαν κανένα "ΜΜΕ" καλύτερα...[/quote'] Περιμενε το συντομα αυτο με τα μμε. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aSlLwRXHBJY#t=120s
nikos5800 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Όταν σκωτοσεις ένα άτομο είσαι δολοφόνος όταν σκωτοσεις 100 είσαι τρομοκράτης όταν σκωτοσεις 1000 είσαι ήρωας , Αυτό για όσους κατηγορούν αυτά τα 100 άτομα που έκαψαν την Αθήνα, Ρε παιδιά έχω μια απορία δηλαδή άμα έκαναν ειρηνική διαδήλωση η κυβέρνησή θα άκουγε τον Λάο? Και δεν θα ψήφιζαν το νομοσχέδιο?
tolis_01 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά έχω μια απορία δηλαδή άμα έκαναν ειρηνική διαδήλωση η κυβέρνησή θα άκουγε τον Λάο? Και δεν θα ψήφιζαν το νομοσχέδιο? Ε, ναι, πέφτανε οι μολότωφ και δεν φαίνοταν καλά ο κόσμος από το παράθυρο της βουλής. Αν φαινόταν, θα ψήφιζαν όλοι όχι!
Aragorn Elessar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Όταν σκωτοσεις ένα άτομο είσαι δολοφόνος όταν σκωτοσεις 100 είσαι τρομοκράτης όταν σκωτοσεις 1000 είσαι ήρωας , Αυτό για όσους κατηγορούν αυτά τα 100 άτομα που έκαψαν την Αθήνα, Ρε παιδιά έχω μια απορία δηλαδή άμα έκαναν ειρηνική διαδήλωση η κυβέρνησή θα άκουγε τον Λάο? Και δεν θα ψήφιζαν το νομοσχέδιο? Αμα γινόταν ειρινική διαδήλωση δεν θα κατέβαιναν 10.000 έλληνες, αλλά 1.000.000 έλληνες στους δρόμους, τους οποίους ούτε τα ματ ούτε το πρώτο γρανάζι του συστήματος (κουκολοφοροι) μπορουν να τους εμποδίσουν.
orotoi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως να χακάρουν και να φωτογραφίσουν και τις φάτσες αυτών που καταστρέφουν για πολλοστή φορά περιουσίες; 2012 είμαστε Τους βλέπεις κάθε μέρα στην αγαπημένη σου τηλεόραση που χεις στο μαντρί σου.. Όπως λες και συ.. 2012 έχουμε!! Μπε. Σε έχουν χιλιο γαμήσει και μου φέρνεις τι σαν επιχείρημα? Τα σπασμένα τζάμια της κύπρου κ των σταρμπακς? Αμα γινόταν ειρινική διαδήλωση δεν θα κατέβαιναν 10.000 έλληνες, αλλά 1.000.000 έλληνες στους δρόμους, τους οποίους ούτε τα ματ ούτε το πρώτο γρανάζι του συστήματος (κουκολοφοροι) μπορουν να τους εμποδίσουν. Τους μέτρησες 10.000 ή αρκέστηκες σε αυτό που σου είπε ο πρετεντέρης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα