efarmak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ξαφνικά και χωρίς να μπορώ (εγώ τουλάχιστον) να το εξηγήσω το laptop μου σταμάτησε να αναπαράγει ήχους από διάφορους players, ήχους συστήματος, ήχους από ιστοσελίδες κτλ.. Επίσης τα video από το youtube.com για παράδειγμα, τα βλέπω καρέ-καρέ και εφαρμογές όπως π.χ. αυτές του facebook δεν ανταποκρίνονται. Έχετε καμιά ιδέα που μπορεί να ωφείλεται το πρόβλημα και πώς να το διορθώσω; Σας ευχαριστώ.
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ξαφνικά και χωρίς να μπορώ (εγώ τουλάχιστον) να το εξηγήσω το laptop μου σταμάτησε να αναπαράγει ήχους από διάφορους players, ήχους συστήματος, ήχους από ιστοσελίδες κτλ.. Επίσης τα video από το youtube.com για παράδειγμα, τα βλέπω καρέ-καρέ και εφαρμογές όπως π.χ. αυτές του facebook δεν ανταποκρίνονται. Έχετε καμιά ιδέα που μπορεί να ωφείλεται το πρόβλημα και πώς να το διορθώσω; Σας ευχαριστώ. Τι browser δουλεύεις ; Έχεις δοκιμάσει με άλλους ; Τι μοντέλο είναι ο φορητός σου ; Τι λειτουργικό έχει ; Καλώς όρισες !!
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν εχεις ηχους πουθενα, εκτος απο το να ειναι προβληματικος ο driver της καρτας ηχου που θα μπηκε με το windows update, δες αν τρεχει το service του ηχου. Εναρξη > εντελεση > services.msc > ηχος των windows.
efarmak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι browser δουλεύεις ; Έχεις δοκιμάσει με άλλους ; Τι μοντέλο είναι ο φορητός σου ; Τι λειτουργικό έχει ; Καλώς όρισες !! Καλώς σας βρήκα... mozilla kai google chrome δουλεύω, το ίδιο πρόβλημα και με τους δύο. Ο φορητός μου είναι ένας Toshiba και τρέχει τα Windows 7 ultimate. Αν δεν εχεις ηχους πουθενα, εκτος απο το να ειναι προβληματικος ο driver της καρτας ηχου που θα μπηκε με το windows update, δες αν τρεχει το service του ηχου. Εναρξη > εντελεση > services.msc > ηχος των windows. To windows audio (είναι στα αγγλικά το λειτουργικό μου) τρέχει κανονικά παρ' όλα αυτά δεν έχω ήχο, το windows media player βγάζει σφάλμα σε όλα τα τραγούδια και στον μίκτη δε φαίνεται να παίζουν ούτε τα ηχεία ούτε οι ήχοι συστήματος... Αυτό με τα video και τις εφαρμογές μπορείς να το εξηγήσεις;
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλώς σας βρήκα... mozilla kai google chrome δουλεύω, το ίδιο πρόβλημα και με τους δύο. Ο φορητός μου είναι ένας Toshiba και τρέχει τα Windows 7 ultimate. To windows audio (είναι στα αγγλικά το λειτουργικό μου) τρέχει κανονικά παρ' όλα αυτά δεν έχω ήχο, το windows media player βγάζει σφάλμα σε όλα τα τραγούδια και στον μίκτη δε φαίνεται να παίζουν ούτε τα ηχεία ούτε οι ήχοι συστήματος... Αυτό με τα video και τις εφαρμογές μπορείς να το εξηγήσεις; Θέλουμε το μοντέλο ( η παρακάτω εικόνα 1 θα σε βοηθήσει να το βρεις ) , επίσης πήγαινε start - run services.msc , όπως σου είπε ο jim_p πριν και δες αν τα παρακάτω είναι στο started automatic ( εικόνα 2 ) !!
efarmak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Θέλουμε το μοντέλο ( η παρακάτω εικόνα 1 θα σε βοηθήσει να το βρεις ) , επίσης πήγαινε start - run services.msc , όπως σου είπε ο jim_p πριν και δες αν τα παρακάτω είναι στο started automatic ( εικόνα 2 ) !! Είναι έτσι ακριβώς, started automatic.... Το μοντέλο είναι Satellite A300-15b, model number: PSAJ4E-00T00NGE.
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Είναι έτσι ακριβώς, started automatic.... Το μοντέλο είναι Satellite A300-15b, model number: PSAJ4E-00T00NGE. Τι μήνυμα βγάζει ; Ο σκληρός είναι γεμάτος ;
efarmak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι μήνυμα βγάζει ; Ο σκληρός είναι γεμάτος ; Τί εννοείς; δε σε πιάνω...
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τί εννοείς; δε σε πιάνω... Τι μήνυμα σου βγάζει ο media player ; Πήγαινε Start - Computer - και δες στον c ( haed disk ) πόσο ελεύθερο χώρο έχεις !!
efarmak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τι μήνυμα σου βγάζει ο media player ; Πήγαινε Start - Computer - και δες στον c ( haed disk ) πόσο ελεύθερο χώρο έχεις !! "Windows media player encountered a problem while playing the file." 67,5gb used space, 165gb free space παίζει ρόλο ο σκληρός;
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 "Windows media player encountered a problem while playing the file." 67,5gb used space, 165gb free space παίζει ρόλο ο σκληρός; Τρέξε αυτό να δούμε τι θα σου πει http://support.microsoft.com/mats/windows_media_player_diagnostic/ τα κολλήματα οφείλονται σε ram , hdd στις πιο πολλές των περιπτώσεων ( όχι απαραίτητα ) και στην δική σου , πριν σου κάνει όλα αυτά τα τρελά εγκατέστησες κανένα πρόγραμμα ;
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δες στο λινκ πως να ελέγξεις και να αλλάξεις τη default audio device. http://www.7tutorials.com/how-change-default-playback-recording-audio-device Στο πάνελ με τις συσκευές αναπαραγωγής τι έχει επιλεγμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα