Icecut Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πρίν απο λίγες μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο δέκτη..το ερώτημα μου έχει να κάνει με την αναπαραγωγή απο usb stick.Στις περισσότερες ταινίες δε παίζει καθόλου ήχο..επίσης ΟΚ δεν υποστηρίζει 720p avi files Καθώς φαντάομαι δε κάνει downscale αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να λυθεί επιλέγοντας χαμηλότερες αναλύσεις..το θέμα με τον ήχο όμως νομίζω είναι κάτι σοβαρότερο.Υπάρχει λύση?το έχει συναντήσει κανείς άλλος η κάνω κάτι λάθος εγώ?ευχαριστώ..!!
cacau Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Φίλε μου πήρα κι εγώ το ίδιο, έχω το ίδιο πρόβλημα, και μάλλον την "ήπιαμε"... Στο site της Crypto από ότι είδα υποστηρίζει ήχο mpeg layer 1/2 - με άλλα λόγια, AC3 δεν... Εντάξει με λιγότερα από 30€ δεν έχω παράπονο, αλλά καλό είναι αυτές οι "διευκρινήσεις" να επισημαίνονται δυνατά και καθαρά!
bratsakias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ρε παιδια δειτε τι λεει στο site της crypto για τον ReDi 40MP: Ισχύς : AC 100V / 240V 50-60Hz Κατανάλωση: < 5 W Αποκωδικοποίηση Video : MPEG-1 / MPEG-2 MP ML / MPEG-4 AVC / H.264 HP L3 Αποκωδικοποίηση Ήχου: MPEG-1 Layer 1,2 PCM / AC3 / HE-AAC V1.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα