Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι χρήσιμη η αγορά SSD για ένα PC ? Ναι ...

Θα δεις διαφορά από έναν μηχανικό δίσκο? Ναι ...

Το θέμα όμως του gaming ....

Σίγουρα σε games που κάνουν συνέχεια loading και saving θα δεις διαφορά

Όμως στα games που άντε να φορτώσουν στην αρχή και απο κει και πέρα δε usarουν δίσκο τότε το efficiency λογικά πέφτει.

Γενικά νομίζω ότι πλέον είναι σε καλούτσικες τιμές οι SSD και ότι αξίζει να πάρεις έναν.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1 για τον Corsair. Οχι πως λεω οτι ειναι καλύτερος,χειρότερος απο κάποιον άλλο, απλώς έχω τον παλιό (Sata II) και είμαι υπερευχαριστημένος.

Εξάλλου,για να δεί κανείς τις ταχύτητες αυτές, μόνο σε benches ή μεταφορά απο σσδ αντίστοιχο στην ανάλογη μητρική πάντα.

Ητοι, σιγά τα ωά. :-D

Δημοσ.

τα έχεις μπερδέψει λίγο στο κεφάλι σου μου φαίνεται κοιτώντας το αρχικό σου ποστ.

Αυτό που θα βελτιωθεί πραγματικά είναι η απόκριση του συστήματος.

"Τελευταια αρκετα games εχουν κανει στροφη και αντι να φορτωνουν την gpu φορτωνουν την cpu + σκληρο δισκο ..."

"Σε βαρια online games δεις μεγαλη διαφορα κυριως σε delay αλλα και σε fps γιατι η ram+cpu δεν ζοριζοντε λογω ssd"

μην το πεις παραέξω αυτό. από την στιγμή που μπαίνεις στο παιχνίδι όλα είναι πάνω στην cpu+ram+gpu για να τα βγάλουν πέρα.

εκεί που πέφτει βάρος στον σκληρό πολύ είναι όταν πρέπει να φορτωθεί μία καινούργια "πίστα" από τον σκληρό.

είτε αργός είτε γρήγορος ο σκληρός άμα φόρτωσε η πίστα είσαι οκ.

ο σκληρός δεν αποτελεί ποτέ bottleneck σε ένα game ( δεν ξέρω αν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ)

Αν παιζεις ενα game τυπου l2 και παιζεις pvp και στο σημειο που εισαι αλλαζει χαρτης τι θα κανεις ? Θα laggareis ? Θα στειλεις pm στον αντιπαλο και θα του πεις παμε παλι pvp αλλα παρακατω γιατι ειμαι noobas και laggarw ? :D

Για games μιλαμε οχι για pac-man ...

Οσο για το θεμα τιμης/ssd ο καθενας κραταει την γνωμη του ...

Δημοσ.

Mε το συμπάθειο, αλλά δεν πάει έτσι. Μέχρι να προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο δίσκο, μία γνώμη υπάρχει...

Αν συνεχισω να ποσταρω στο forum θα δεις οτι ποτε δεν προτεινω καποιο συγκεκριμενο hardware / link / προγγραμμα κτλ (εκτος κανενα cpu-z κτλ) ... Τωρα σε θεμα γνωσεων κτλ απο τα ποστ μπορει o καθενας να καταλαβει :P ...

Δημοσ.

Αν συνεχισω να ποσταρω στο forum θα δεις οτι ποτε δεν προτεινω καποιο συγκεκριμενο hardware / link / προγγραμμα κτλ (εκτος κανενα cpu-z κτλ) ... Τωρα σε θεμα γνωσεων κτλ απο τα ποστ μπορει o καθενας να καταλαβει :P ...

Δεν ειναι δυσκολο να ποσταρεις, ενα λινκ ειναι αλλωστε..

Δημοσ.

Ισχυρίζεσαι ότι ένας δίσκος των 250+€ έχει διαφορά με έναν φθηνότερο (170-200). Σου ζητήθηκε επανειλημμένα να δώσεις ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, κάποιου δίσκου 250+€ που είναι καλύτερος από τους 4-5 εξαιρετικούς SSD που έχουν αναφερθεί, εσύ όμως αποφεύγεις συνεχώς να απαντήσεις και επιμένεις. Θα μας πεις;

Δημοσ.

Άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα, γιατί πολύ το κουράσαμε: Είχες αυτήν την ιδέα στο μυαλό σου είτε επειδή δεν ήσουν ενημερωμένος (δεν είναι κακό) είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Έφαγες σκάλωμα, οκ μέχρι εδώ. Μετά, μάλλον θα έψαξες και θα είδες ότι έχεις λάθος. Ε και από κει και πέρα λες ότι να ναι λες και θέλει να θίξει κανένας τις γνώσεις σου. Τέλος μ αυτό. Αν δεν κατάλαβες δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο για σένα.

Πάμε στην άλλη έμπνευση. Λες: "θα δεις οτι ποτε δεν προτεινω καποιο συγκεκριμενο hardware / link / προγγραμμα". Αυτό τώρα πώς σου ήρθε ? Τι θα πεις στον άλλον? Πάρε έναν επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Χ86? Αστεία πράγματα.

Δημοσ.

Άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα, γιατί πολύ το κουράσαμε: Είχες αυτήν την ιδέα στο μυαλό σου είτε επειδή δεν ήσουν ενημερωμένος (δεν είναι κακό) είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Έφαγες σκάλωμα, οκ μέχρι εδώ. Μετά, μάλλον θα έψαξες και θα είδες ότι έχεις λάθος. Ε και από κει και πέρα λες ότι να ναι λες και θέλει να θίξει κανένας τις γνώσεις σου. Τέλος μ αυτό. Αν δεν κατάλαβες δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο για σένα.

Πάμε στην άλλη έμπνευση. Λες: "θα δεις οτι ποτε δεν προτεινω καποιο συγκεκριμενο hardware / link / προγγραμμα". Αυτό τώρα πώς σου ήρθε ? Τι θα πεις στον άλλον? Πάρε έναν επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Χ86? Αστεία πράγματα.

Ρε μεγαλε roll back τα post μου και δες τι γραφω ...

Δημοσ.

Αν παιζεις ενα game τυπου l2 και παιζεις pvp και στο σημειο που εισαι αλλαζει χαρτης τι θα κανεις ? Θα laggareis ? Θα στειλεις pm στον αντιπαλο και θα του πεις παμε παλι pvp αλλα παρακατω γιατι ειμαι noobas και laggarw ? :D

Για games μιλαμε οχι για pac-man ...

Οσο για το θεμα τιμης/ssd ο καθενας κραταει την γνωμη του ...

ωραία για τα mmorpg πάω πάσο και πες και μερικά ακόμα μετρημένα στα δάχτυλα. και πάλι αποτελούν λιγότερο από 1% από τα παιχνίδια που μπορεί να δεις "πραγματικά" αποτελέσματα με έναν ssd πάνω στο σύστημα. αυτό κ πάλι δεν σημαίνει ότι ένας ssd των 150ε δεν μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά με έναν των 250+ στις επιδόσεις.

απο εκεί και πέρα όμως μιλάς γενικά περί ανέμων και υδάτων φίλε. όχι μόνο σε αυτό αλλά σε όλα τα ποστ.

όλοι εδώ σου ζητάνε " αποδείξεις " που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς σου και εσύ λες οτι σου κατέβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...