Boltaz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ τι δεν πιστευεις? OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB Λεει 500 ... τον αγορασες να τον τεσταρεις ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα πλακα κανεις ... Με 170 ευρω ? Και το πιστευεις ? Εσυ τι δεν πιστευεις? OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB κάτι μου λέει ότι δεν γνωρίζεις από τιμές στην αγορά... Λεει 500 ... τον αγορασες να τον τεσταρεις ? τον έχω, πιάνει sequential πάνω από 500MB/sec read/write...
Boltaz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 κάτι μου λέει ότι δεν γνωρίζεις από τιμές στην αγορά... τον έχω, πιάνει sequential πάνω από 500MB/sec read/write... Atari σου λει κατι ? Η πρωτη μου αγορα ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Atari σου λει κατι ? Η πρωτη μου αγορα ... τπτ δεν μου λέει, μου απέδειξες τι ισχύει πιο πάνω με τα posts σου...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Λεει 500 ... τον αγορασες να τον τεσταρεις ? Μπα οχι αλλα πηρα τον μικρο τον agility 3 που θεωρητικα ειναι λιγο πιο αργος με 88 euros. Και αλλοι ειχαν atari αλλα σιγα δεν τρεχει και τιποτα.τι παει να πει,atari?σε εκεινες τις ταχυτητες εμεινες?
Boltaz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 τπτ δεν μου λέει, μου απέδειξες τι ισχύει πιο πάνω με τα posts σου... Τωρα καταλαβα 42 κ ποστς πως τα εκανες ... Αμα συνεχισουμε θα μου πεις οτι οι amd ειναι καλυτεροι απο τους intel κτλ ... Αδερφε οτι πληρωσεις παιρνεις , αυτο εχω μαθει τοσα χρονια ...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα καταλαβα 42 κ ποστς πως τα εκανες ... Αμα συνεχισουμε θα μου πεις οτι οι amd ειναι καλυτεροι απο τους intel κτλ ... Αδερφε οτι πληρωσεις παιρνεις , αυτο εχω μαθει τοσα χρονια ... Φιλε μου πρωτον ξεπερνας ποστς με φωτογραφιες κιολας. Δευτερον διακρινω μια επιθετικοτητα χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου,εξαλλου το ατομο με το οποιο συνομιλεις,δεν εχει αναγκη απο τετοιους πιστευω και τριτον....πληρωνε εσυ πληρωνε να μαζευει φορους το κρατος......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα καταλαβα 42 κ ποστς πως τα εκανες ... Αμα συνεχισουμε θα μου πεις οτι οι amd ειναι καλυτεροι απο τους intel κτλ ... Αδερφε οτι πληρωσεις παιρνεις , αυτο εχω μαθει τοσα χρονια ... δείξε μου ένα δίσκο που θεωρείς καλύτερο από τον OCZ Vertex3/Corsair Force GT/Crucial M4/Samsung 830 με τα λεφτά που ανέφερες (250+ euro) για να μας πείσεις, μέχρι τότε απλά εκτίθεσαι... γιατί όλοι αυτοί που ανέφερα στα 120/128GB παίζουν στα 170 euro πάνω κάτω...
panther_512 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 To PC για το οποίο συζητάω είναι αυτό της υπογραφής μου για όσους αναρωτιούνται. Ξέρω ότι τουλάχιστον στην περίπτωση ενός παιχνιδιού ( STALKER CoP ), το οποίο κάνει συνεχώς streaming δεδομένα από το δίσκο, o SSD κάνει θαύματα. Το παιχνίδι το παράτησα λόγω των τρελλών micro-pauses που κάνει λόγο του streaming. Εννοείται ότι μιλάμε για modd-αρισμένο το παιχνίδι με το Complete mod του. Αλλά αυτό αν έχεις στον SSD εγκατεστημένα τα παιχνίδια. Αλλά θές και το λειτουργικό μέσα στο δίσκο, οπότε χρειάζεσαι καμπόσα GB, ενώ το install-unistall παιχνιδιών θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα με τον SSD, έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πλέον οι SSD έχουν αρκετά καλές αντοχές ώστε να μην σε προβληματίζει το install/uninstall προγραμμάτων-παιχνιδιών... μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?
Boltaz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου πρωτον ξεπερνας ποστς με φωτογραφιες κιολας. Δευτερον διακρινω μια επιθετικοτητα χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου,εξαλλου το ατομο με το οποιο συνομιλεις,δεν εχει αναγκη απο τετοιους πιστευω και τριτον....πληρωνε εσυ πληρωνε να μαζευει φορους το κρατος...... Δεν υπαρχει επιθετικοτητα αλλα δεν μπορω να ακουω ιστοριες που τις εχω ακουσει χιλιαδες φορες ... Δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 προιοντα με διαφορα πανω απο 100 ευρω και να λεμε οτι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα επειδη ετσι γραφει ο κατασκευαστης ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ποιά είναι επιτέλους αυτά τα δύο προϊόντα? Δώσε τις παραμέτρους να συγκρίνουμε όσο θες.
Boltaz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δείξε μου ένα δίσκο που θεωρείς καλύτερο από τον OCZ Vertex3/Corsair Force GT/Crucial M4/Samsung 830 με τα λεφτά που ανέφερες (250+ euro) για να μας πείσεις, μέχρι τότε απλά εκτίθεσαι... γιατί όλοι αυτοί που ανέφερα στα 120/128GB παίζουν στα 170 euro πάνω κάτω... Τοση ωρα σου εξηγω οτι δεν ειμαι χθεσινος και για οτι μιλαω το εχω αγορασει + τεσταρει κτλ ... Τα mb/sec sta 170 ευρω δεν ειναι πραγματικα , αυτο σου λεω τοση ωρα αλλα δεν το καταλαβαινεις ...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπαρχει επιθετικοτητα αλλα δεν μπορω να ακουω ιστοριες που τις εχω ακουσει χιλιαδες φορες ... Δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 προιοντα με διαφορα πανω απο 100 ευρω και να λεμε οτι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα επειδη ετσι γραφει ο κατασκευαστης ... Μα αυτο ακριβως μπορουμε να κανουμε εδω μεσα στο φορουμ υστερα απο τις εμπειριες των χρηστων.να συγκρινουμε προιοντα που εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη και να δουμε ποιο αξιζει και ποιο οχι. Ασε τι γραφει ο κατασκευαστης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τοση ωρα σου εξηγω οτι δεν ειμαι χθεσινος και για οτι μιλαω το εχω αγορασει + τεσταρει κτλ ... Τα mb/sec sta 170 ευρω δεν ειναι πραγματικα , αυτο σου λεω τοση ωρα αλλα δεν το καταλαβαινεις ... ακόμα να μας δείξεις ποιο ssd εννοείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα