Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω το htc wildfire με android και τον τελευταίο καιρό μου κολλάει αρκετά δεν κλείνει η αφύπνιση και διαφορά αλλά. Είναι εύκολο να βρω από κάπου το λειτουργικό και νά τό εγκαταστήσω μόνος μου κάτι σαν format. Όποιος ξέρει κάτι η το έχει δοκιμάσει θα με υποχρέωνε αν με βοηθάγε με κάποιο tutorial η με προσωπική συμβουλή!

android.png

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν έκανε τίποτα φίλε μου δυστυχώς απλά δεν θέλω να παω να δώσω λεφτά για κάτι που πιστεύω μπορώ ΝΑ κάνω και μόνος μου, και το βρίσκω σαν γνώση αρκετά ενδιαφέρον :-)

android.png

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα είναι, αλλά νομίζω ότι η HTC δεν έχει ενεργοποιημένη τη recovery mode(απλά βγάζει μια οθόνη με ένα εικονίδιο με θαυμαστικό). Το θέμα των κολλημάτων πιθανόν να οφείλεται στο ότι έχει γεμίσει ό χώρος που είναι διαθέσιμος για εφαρμογές. Δοκίμασε να αφαιρέσεις μερικές.

Πάντως στο φόρουμ των XDA developers υπάρχει ενότητα για τη συσκευή σου, και πιθανότατα και link με διάφορες ρομ, επίσημες και μη. Σίγουρα εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=678

Δημοσ.

Υπαρχουν τροποι να κανεις φορματ αλλα διαφερουν απο κινητο σε κινητο. το να σβησεις το /data (αυτο κανεις με το reset) δεν θα το ελεγα ακριβως φορματ αλλα αν δεν εχεις πειραξει το /system νομιζω ειναι το ιδιο αποτελεσματικο.

Δημοσ.

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο το μενού των ρυθμίσεων και λογικά μετά κάπου στο πληροφορίες τηλεφώνου.

Αυτό σβήνει τις αλλαγές χρήστη.

Δεν ξαναεγκαθιστάς τίποτα άλλο, απλά θα έχεις firmware σαν να το τρέχεις πρώτη φορά.

Τώρα αν είανι πρόβλημα του firmware αυτού καθαυτού, πχ κάποιο πρόβλημα στο ίδιο το σύστημα, τότε μάλλον έχεις αλλάξει rom. Αν όχι θα φτιάξει με την επαναφορά του data που θα κάνεις όπως σου είπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο το μενού των ρυθμίσεων και λογικά μετά κάπου στο πληροφορίες τηλεφώνου.

Αυτό σβήνει τις αλλαγές χρήστη.

Δεν ξαναεγκαθιστάς τίποτα άλλο' date=' απλά θα έχεις firmware σαν να το τρέχεις πρώτη φορά.

Τώρα αν είανι πρόβλημα του firmware αυτού καθαυτού, πχ κάποιο πρόβλημα στο ίδιο το σύστημα, τότε μάλλον έχεις αλλάξει rom. Αν όχι θα φτιάξει με την επαναφορά του data που θα κάνεις όπως σου είπα.[/quote']

Το παιδι ειπε οτι το εκανε ηδη αυτο και δεν ειδε αποτελεσμα

Επεξ/σία από kostaks3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...