crazzyyhuhuh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα Insomniacs, θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι που θέλω να φτιάξω. Επειδή έχω μια σχετικά μεγάλη αποχή από το τι καινούργιο βγαίνει πάνω σε θέματα υπολογιστών θα με ευχαριστούσε πολύ εαν μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτό! Ο Η/Υ που έχω είναι αρκετά παλιός. Έχω αντικαταστήσει σχεδόν όλο το εσωτερικό του αλλά και πάλι αυτό έγινε πριν χρόνια και όπως είναι φυσικό τώρα έχω αρκετά προβλήματα! Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δημιουργήσω εγώ έναν υπολογιστή, δηλαδή να επιλέξω μόνος μου τι εξαρτήματα θα έχει, που θα μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μου στο μέγιστο! Τον χρειάζομαι για Gaming, οπότε θέλω μια καλή κάρτα γραφικών όπως και RAM και πολλά άλλα, αλλά και για άλλες εργασίες γιαυτό θέλω να είναι και γρήγορος με σχετικά μεγάλη μνήμη! Τώρα θα μου πείτε: "Καλά ρε μεγάλε εσύ και τι δεν θες..." και θα έχετε και δίκιο, απλά έχω εκνευριστεί πλέον με αυτό που έχω και νομίζω ήρθε ο καιρός να κάνω και μια ανανέωση! Την αγορά των εξαρτημάτων λέω να την κάνω από εδώ. Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβετε τι θέλω και θα με βοηθήσετε! Υ.Γ 1) Οθόνη δεν χρειάζομαι "μόνο" το κουτί, μαζί με το εσωτερικό του βέβαια :Ρ! Υ.Γ 2) Ξέρω ότι τα είπα πολύ γενικά, αλλά όπως προείπα....απέχω αρκετό καιρό! Α...και δεν ξέρω εάν το έβαλα στην σωστή κατηγορία, οπότε εάν δεν είναι παρακαλώ μεταφέρετε το!
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 1) Γιατί eshop; 2) Ποια οθόνη έχεις; 3) Ποια άλλα πράγματα εκτός απο Gaming θες να κάνεις στο Pc; 4) πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία;
crazzyyhuhuh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Από ότι βλέπω το θέμα μου ήταν αρκετά ελλιπές! Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή! 1) Διάλεξα το E-shop επειδή είναι το μόνο που ξέρω, εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο περισσότερο αξιόλογο και αξιόπιστο θα το δεχτώ! 2) Η οθόνη που έχω είναι αυτή ( Philips 170S ) 3) Το σημαντικότερο από αυτά, εκτός του Gaming είναι το Photoshop! Τα υπόλοιπα είναι ψιλοπράγματα και δεν χρειάζεται να αναφερθούν καν! 4) Πληκτρολόγιο έχω το Μανίσιο, ποντίκι επίσης έχω αυτό και τα ηχεία μου είναι αυτά
snakes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Από ποια περιοχή είσαι..? μπορεί να υπάρχουν και άλλα καλύτερα καταστήματα στην περιοχή που μένεις..
crazzyyhuhuh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι από Ξάνθη αλλά αυτήν την στιγμή σπουδάζω τρίκαλα, σε μία στρατιωτική σχολή γιαυτό και χρειάζομαι ένα μαγαζί που να υπάρχει στην πόλη για να μπορέσω να πάω να το πάρω από το κατάστημα! Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος και το GetItNow, καθώς επίσης και το YOU!
snakes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς βέβαια και να τα παραγγείλεις από κατάστημα που δεν είναι στην πόλη σου και να έρθει... Το budget σου πιο είναι..? Επίσης, από κατάστημα της Ξάνθης ή των Τρικάλων θα τα πάρεις..?
crazzyyhuhuh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το πρώτο που αναφέρεις δεν μπορώ να το κάνω γιατί έξω είμαι συγκεκριμένες μέρες και υπάρχει περίπτωση όταν έρθει να βρίσκομαι μέσα στη σχολή! Δεν ξέρω ακόμη πόσα είμαι διατεθειμένος να δώσω...ξέρω ακούγεται πολύ κουφό αλλά εάν είναι σχετικά προσιτό το ποσό τότε θα με ικανοποιούσε περισσότερο, βέβαια δεν γίνεται να έχω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο γιαυτό ας αρκεστούμε στο "να μην είναι ακριβό"! Από κατάστημα των Τρικάλων!
snakes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μα το θέμα είναι πως πρέπει να μου πεις ένα ποσό (πχ 600ε) για να σου φτιάξω μια σύνθεση...
crazzyyhuhuh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Hmmmm....Μέχρι 500-600ε είναι καλά; Δεν χρειάζεται να έχει και τρελές αποδόσεις....γιατί λεφτά δεν υπάρχουν πολλά....!
snakes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλά είναι μην ανησυχείς.. λοιπόν θα σου ετοιμάσω σύνδεση gaming με intel επεξεργαστή..
crazzyyhuhuh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Περιμένω περιμένω!!!! Στόχος είναι, όσο πιο φθηνό τόσο το καλύτερο! :Ρ
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αν μπορείς να διαθέσεις το κάτι παραπάνω πήγαινε εδώ Στο λέω γιατί αν αύριο μεθαύριο αποφασίσεις να αλλάξεις την οθόνη σου μια και μόνο οθόνη για Gaming δεν είναι δε θα έχεις πρόβλημα Αν δεν μπορεις να διαθέσεις τα παραπάνω βγάλε την ψύχτρα και κάποια στιγμή αργότερα πάρε μία Τέλος αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις οθόνη κατεβαίνουμε σε gpu
driftingcris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αν μπορείς να διαθέσεις το κάτι παραπάνω πήγαινε εδώ Στο λέω γιατί αν αύριο μεθαύριο αποφασίσεις να αλλάξεις την οθόνη σου μια και μόνο οθόνη για Gaming δεν είναι δε θα έχεις πρόβλημα Αν δεν μπορεις να διαθέσεις τα παραπάνω βγάλε την ψύχτρα και κάποια στιγμή αργότερα πάρε μία Τέλος αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις οθόνη κατεβαίνουμε σε gpu +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα