Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 εχω φτιαξει ενα μενου το οποιο αποτελειτα απο δυο listpreference και ενα PreferenceScreen το οποιο περιεχει checkbox. θελω να αποθηκευω τις ρυθμισεις σε ενα αρχειο ωστε να τις στελνω μετα σε ενα σερβερ.. ενω με τα checkbox ειμαι οκ εχω ενα μικρο προβλημα με τις λιστες. > απο το preference.xml <ListPreference android:title="Ακτίνα Αναζήτησης" android:selectable="true" android:key="list2" android:summary="Επιλογή Ακτίνας Αναζήτησης" android:entries="@array/showList" android:entryValues="@array/lvalues2" android:defaultValue="1" ></ListPreference> απο το showList.xml <resources> <string-array name="showList"> <item>Οικονομικότερο</item> <item>Κοντινότερο < 5 Khm</item> <item>Κοντινότερο < 10 Khm</item> <item>Κοντινότερο < 20 Khm</item> <item>Κοντινότερο < 30 Khm</item> <item>Κοντινότερο < 50 Khm</item> </string-array> <string-array name="lvalues"> <item>1</item> <item>2</item> <item>3</item> <item>4</item> <item>5</item> </string-array> </resources> το προβλημα ειναι σε αυτη την εντολη int type = getPrefs.getInt("list2", 1); ειναι string-array το ξερω αλλα οταν το βαζω integer-array,με το που πατησω την επιλογη να ανοιξει αυτο το μενου βγαζει force close.για την ωρα το δουλευω με τη getString και ειναι ολα οκ αλλα θελω να το κανω με την getInt. και κατι τελευταιο οταν αποθηκευω τα δεδομενα που θελω μου τα βαζει στο αρχειο με τυχαια σειρα κ οχι με την σειρα που γινετε η εισαγωγη. δοκιμασα μετα απο καθε puτΒοοl,putString κτλ εντολη να βαλω και μια commit() αλλα κ παλι τα βγαζει οπως να ναι καμια ιδεα..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα