Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα σε ολους! εδω και κατι μερες εμφανιστικε ενα μαυρο στιγμα στη οθονη του λαπτοπ μου, ειναι καμενο πιξελ η κατι αλλο ? καθαριζω την οθονη και δε φευγει.. ειναι εσωτερικα δηλαδη.

υπαρχει τροπος να φτιαχτει?

... οι φωτογραφιες ειναι καπω θολες .. αλλα ισως φανει το προβλημα καπως.

το λαπτοπ ειναι δυστυχως εκτος εγγυσης :mad:

http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=3Ppe4SZWboiRLMGg

post-231295-0-30497500-1329053338_thumb.jpg

post-231295-0-82406100-1329053366_thumb.jpg

post-231295-0-27967700-1329053391_thumb.jpg

Επεξ/σία από xrit86
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο ενα πιξελ?γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω,για περισσοτερα μου κανουν.μηπως το χτυπησες πουθενα?επισης μηπως ειναι κολλημενο και οχι καμμενο?

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο ενα πιξελ?γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω,για περισσοτερα μου κανουν.μηπως το χτυπησες πουθενα?επισης μηπως ειναι κολλημενο και οχι καμμενο?

αυτο που εχει εμφανιστει ειναι κατι σαν μικρη μαυρη γραμμη, οχι στρογγυλο.. αλλα σαν γραμμη μικρη μαυρη. το λαπτοπ δε χτυπησε πουθενα .. το εμφανησε ξαφνικα.

υπαρχει τροπος να ξεκολησει?

εδω εχω αλλες 2 φωτογραφίες λιγο πιο καθαρες

http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=3Ppe4SZWboiRLMGg

Δημοσ.

εμενα ειχε μπει ενα σαν μυγακι πολυ μικρο και πηγενε μια απο εδω μια απο εκει και μολις χτηπησα το σημειο που ηταν σταματησε...για ενα διαστημα φενοταν μια μαυρη κουκιδα σαν τι δικια σου αλλα λιγο μακροστενη...τελικα ανοιξα την οθονη το καθαρισα και ειδα οτι ηταν μυγακι! ηταν οθονη επιτραπεζιου υπολογιστη

τωρα καμενο πιξελ δεν μου εχει τυχη και δεν θα το ηθελα γιατι οσο να ναι και οι οθονες ειναι λιγο ακριβες!

Δημοσ.

εμενα ειχε μπει ενα σαν μυγακι πολυ μικρο και πηγενε μια απο εδω μια απο εκει και μολις χτηπησα το σημειο που ηταν σταματησε...για ενα διαστημα φενοταν μια μαυρη κουκιδα σαν τι δικια σου αλλα λιγο μακροστενη...τελικα ανοιξα την οθονη το καθαρισα και ειδα οτι ηταν μυγακι! ηταν οθονη επιτραπεζιου υπολογιστη

τωρα καμενο πιξελ δεν μου εχει τυχη και δεν θα το ηθελα γιατι οσο να ναι και οι οθονες ειναι λιγο ακριβες!

Μυγακι δεν πρεπει να ειναι ειναι πριπου στο κεντρο της οθονης και σταθερο απο οταν το προσεξα αρχικα.. καμια αλλη ιδεα κανεις?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδω και 20 μερες υπαρχει ακομα το μαυρο σημαδι στην οθονη του λαπτοπ. δεν εμφανιστηκα καποιο αλλο , αλλα δεν ειχα και καποιο θεμα λειτουργιας (ασταθειας)... τι μπορει να ειναι αραγε ? μπορει να διορθωθεί ?ή οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...