Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το προβλημα που εχω ειναι το εξις: εγκατεστησα το photoshop το δουλεψα για λιγο και μετα εκλησα τον υπολογιστη.Οταν πηγα να τον ανοιξω μετα απο ωρα μου εβγαλε το μυνημα no any drive found και κανει συνεχεια επανεκηνησεις.Τι μπορει να φταιει ευχαριστω.

Δημοσ.

Μηπως εβαλες και καποιον driver για τον controller του σκληρου?

Οπως και να ειναι, ο controller της jmicron ειναι συνηθως εξτρα controller για επιπλεον υποδοχες sata στη μητρικη*, οποτε ειναι λογικο εκει να μην σου λεει πως δεν εχει κανενα σκληρο συνδεδεμενο. Οι συσκευες πανω σε αυτον τον controller συνηθως δεν φαινονται στο bios αλλα λιγο μετα την εκκινηση του υπολογιστη. Ο ιδιος ο controller μπορει να απενεργοποιηθει απο το bios.

*Εδω, οι μωβ υποδοχες πανε στον εξτρα jmicron και οι πορτοκαλι στον "μαμα" intel

0392e59bec.jpg

Δημοσ.

Βγαλε τον δισκο και βαλε τον σε αλλο pc να δεις αν δουλευει (σαν δευτερος δισκος) ... Αν δουλευει κανε back up τα αρχεια σου και μετα φορματ ...

Δημοσ.

Το έχω κάνει τον έχω βάλει σε άλλο pc σαν δεύτερο και βλέπω όλα τα αρχεία επίσης και με το live cd τα έβλεπα άρα δεν το γλιτώνω το format

Δημοσ.

Μετα το φορματ φροντισε να κανεις συχνα back up τα αρχεια σου γιατι μπορει να σε αφησει ο δισκος / να εχει προβλημα η μητρικη ...

Δοκιμασε να κανεις reset το bios / upgrade ...

Δημοσ.

Τι εννοείς να κάνω reset το bios και upgrade πως το κάνω;

Βγαλε το pc απο το ρευμα , ανοιξε το κουτι βγαλε την μπαταρια απο την μητρικη για μερικα λεπτα και βαλε την παλι ... Αν δεν εχεις κανει ξανα upgrade στο bios καλυτερα αστο να το κανει καποιος που ξερει ...

Δημοσ.

format φίλε κάνε. Δες αν κατά την εγκατάσταση δουν τα win το σκληρό. Τα win7 έχουν sata drivers και μάλλον θα τον δουν. Αν δεν τον δούνε θα πρέπει να περάσεις τους sata drivers σε ένα στικάκι usb ή σε ένα cd και κατά την εγκατάσταση να τους φορτώσεις για να προχωρήσεις.

Δημοσ.

Έκανα format και δούλεψε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατα την εκκίνηση μου βγαζει πάλι το μυνημα no any drive found ευτυχώς όμως τώρα δεν σταματά εκει αλλα μπαινει στα windows κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...