Greatape Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Όλα τα smartphone έτσι είναι. Ειδικά άμα το λιώνεις όπως εγώ με βγάζει μία μέρα.
Spirosninja Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια!!υπαρχει ηχογραφηση στο neo v?ψαχνω αλλα δεν βρηκα τιποτα...
christs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Για το Neo V βλέπω στα αρνητικά του ότι έχει θέμα με τον φωτισμό ( λένε πως είναι χαμηλός ) και επίσης υπάρχει και θέμα με την μπαταρία. Θα μου πείτε smartphone είναι τι να κρατάει αν το λιώνεις συνέχεια! Το αναφέρω γιατί το βλέπω σε αρκετές αξιολογήσεις χρηστών. μια χαρα ειναι και ο φωτισμος και η μπαταρια του Neo V. Απλα, πανω στη διαδικασια του να βρουμε και κανενα ελαττωμα για την καθε συσκευη, ε αν το ξεχειλωσεις λες και οτι σηκωνει βελτιωσεις σε αυτους τους 2 τομεις. τιποτα παραπανω, ποτε δε θα σε προβληματισει ουτε το ενα ουτε το αλλο. Αν το βρεις πουθενα σε διαθεσιμοτητα, χτυπα το. Εγω εψαχνα σε 20 μαγαζια για να το βρω by the way μολις μου επεσε το Neo V απο αρκετο υψος σε σιδερενιο σημειο. και δεν καταλαβε Χριστο, ουτε γρατζουνια στο πλαινο που χτυπησε. Δεν το περιμενα...
Greatape Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια!!υπαρχει ηχογραφηση στο neo v?ψαχνω αλλα δεν βρηκα τιποτα... Τα πάντα υπάρχουν σε όλα τα android, κατεβάζεις εφαρμογή από το market, free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα