Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω αγορά νέας συσκευής με 200-250ευρό το πολύ.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

1ον καλο θα ηταν, πριν ρωτησετε κατι, να ριξετε και μια ματια στο φορουμ για παρομοιες ερωτησεις, καθημερινα γιατι, ειναι ακριβως η ιδια ερωτηση, και προφανως επαναλαμβανομαστε στο καθε θεμα. εντελως φιλικα αυτο, δε σε κατακρινω, απλα θα ηταν καλο να ριχνετε πρωτα μια ματια.

2ον, στα 200 ευρω, αυτη τη στιγμη κορυφαια κινητα ειναι 2. 1) το Sony Ericsson Neo V, απο βονταφον στα 199 ευρω, και απο Πλαισιο πλεον. Και 2) το Huawei x5 Pro απο Wind αν δεν κανω λαθος, παλι στα 200 ευρω.

Λοιπον, κατ εμε καλυτερο ειναι το 1ο, το Neo V, ειδικα αν δεν εχεις σκοπο να πειραξεις το κινητο αλλαζοντας rom, και γενικα αν δεν κατεχεις και πολλα με custom rom root κτλ κτλ. To χ5 pro να το παρεις σε περιπτωση που σκοπευεις να το πειραξεις.

Αλλιως, το Neo V. Mιλαμε για φοβερο κινητο, πανεμορφο, με 2 καμερες, hd αναλυση, 1 ghz επεξεργαστη, φοβερο δυνατο ηχο λογω xLoud, Βravia Engine εχει πανω, ραδιοφωνα, επισημες εκδοσεις λογισμικου κατευθειαν απ τη μαμα εταιρια Sony. Με λιγα λογια, εχει τα παντα ολα, και κανονικα η τιμη του θα πρεπε να ειναι 250+.

Τωρα, αν ειναι να πας στα 250 ευρω+, ισως και να μπορουμε να σου προτεινουμε και μερικα ακομα εκει γυρω, αλλα φυσικα πολυ ακριβοτερα απο το Neo V, αλλα δε ξερω αν κατα ποσο υπαρχει λογος να δωσεις 60-70 ευρω παραπανω γι αλλο κινητο απ το να παρεις αυτο. Ελπιζω να σε καλυψα, οτι ερωτησεις εχεις, καν τες, το εχω το κινητο οπως και πολλοι αλλοι και μπορουμε να σ απαντησουμε.

Δημοσ.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες στο να ρίχνουμε ματιές στο φορουμ για παρόμοια θέματα.

Όσο για το λειτουργικό θα ήθελα να είναι android, τώρα όσο αφορά το "δυνατό"... με 200 ευρό δε νομίζω να πάρεις και κινητάρα οπότε η απάντηση που σου δίνω είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.

Για το Neo V βλέπω πολύ θετικά σχόλια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το έχω περίπου 2+ μήνες και είναι πύραυλος...Την παρασκευή μου ήρθε και η 16αρα microSD και έχω περάσει μερικά παιχνιδάκια...Συνολικά έχω γύρω στις 60 εφαρμογές και αρκετά βαριά παιχνίδια όπως pes 2012, nfs hot persuit και είναι σφαιράτο...Χωρίς root πάντα...

Εγώ πάντως θεωρώ ότι αυτό το κινητό έπρεπε να κάνει 270-300€ για τις δυνατότητες του...

Τα μόνα του αρνητικά κατά τη γνώμη μου είναι μόνο η μέτρια ποιότητα κατασακευής(αν και έχω σε θήκη σιλικόνης, οπότε δεν έχει πρόβλημα) και το ότι θα προτιμούσα να έχει capacitive πλήκτρα στο μπροστινό μέρος. Επίσης ένα αρνητικό είναι η εσωτερική μνήμη (320bm) αλλά με μια κάρτα μνήμης είσαι οκ...

Δημοσ.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες στο να ρίχνουμε ματιές στο φορουμ για παρόμοια θέματα.

Όσο για το λειτουργικό θα ήθελα να είναι android, τώρα όσο αφορά το "δυνατό"... με 200 ευρό δε νομίζω να πάρεις και κινητάρα οπότε η απάντηση που σου δίνω είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.

Για το Neo V βλέπω πολύ θετικά σχόλια.

1ον, ολα αυτα τα κινητα παιρνουν λογισμικο android. ολα. To επιπλεον θεμα με το Neo V ειναι οτι θα παρει ολες τις αναβαθμισεις του λογισμικου, και πιο συγκεκριμενα την 4.0 την πιο προσφατη δηλαδη, επισημα, απο την μαμα εταιρια. τεραστιο προσον, κατ εμε, ειδικα για καποιον που δεν ειναι ψαγμενος, και οποτε θελει ενα κινητο που να τα χει ολα στρωμενα.

2ον αν δεν υπηρχε το Neo V, οντως και εγω θα συμφωνουσα οτι δεν υπαρχει κινηταρα στα τοσα λεφτα. Αλλα πιστεψε με, για μενα το Νeo V, ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ στα 200 ευρω. Αν το παρεις, θα καταλαβεις.

Αν τελικα το αποφασισεις, ελπιζω μονο να το βρεις, γιατι πεσαν ολοι με τα μουτρα , οπως καταλαβαινεις, και η βονταφον εχει ελλειψη. Ευτυχως εριξε την τιμη στα 200 και το Πλαισιο, οποτε πιστευω θα το βρεις. Παντως, δεν υπαρχει κανενα διλημμα, δε θα μετανιωσεις ουτε ενα ευρω απ οσα θα δωσεις γι αυτο.

Δημοσ.

Εγω σε αυτα τα λεφτα (+30 αν δεν κανω λαθος) προτινω galaxy s.

Με αρνητικο οτι δεν θα παρει επισημα ics,με ολα τα αλλα θετικα ομως

Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0

Δημοσ.

Σε αυτο το budget θα κινομουνα προσθετωντας 20-30 ευρω για να παω προς το optimus 2x αυτη την περιοδο..αλλα και ο γαλαξιας π προτεινε ο φιλος απο πανω ειναι παρα πολυ καλη συσκευη

Επισης κινητα που αξιζουν σε αυτα τα χρηματα ειναι τα nokia 701 και αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις απο εφαρμογες το samsung wave 3

Summoned by HTC Desire Z (Insomnia app v.2.0)

Δημοσ.

Βάλε το στη bada το Wave... :)

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0

χαχαχ καλο grin.png

Αν εχεις σκοπο να φτασεις τοσο ψιλα καλυτερα να πας λιγο ψιλοτερα για optimus 2x στα 270-280 αλλιως το neo V ειναι η καλυτερη λυση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Για το Samsung Wave 3 τι γνώμη έχετε?

Αν δεν εχεις απαιτησεις για το θεμα της ποικιλιας των εφαρμογων ειναι καλη επιλογη σαν κινητο τηλεφωνο με καλη ποιοτητα κατασκευης. (Βασικα τα bada δεν θεωρουνται ανταγωνιστες των android και ios συσκευων... απλα προσφερουν smartphone δυνατοτητες στα feature phones της samsung.) Δες κανα review και κανα βιντεακι με το λειτουργικο για το αν σε βολευει. Εγω ειχα το πρωτο wave με περασμενη bada os 2.0 και παρολο που ημουν φουλ ευχαριστημενος απο μπαταρια, ποιτητα, specs κτλ δεν με ικανοποιουσε το γεγονος οτι δεν υπαρχουν τοσες εφαρμογες και τοσες δυνατοτητες παραμετροποιησης οσες στα android κινητα.. οποτε αν σαρεσει να ασχολεισαι με το κινητο καλυτερα οχι bada.. ενδεχεται να το βαρεθεις γρηγορα και στα λεφτα αυτα υπαρχουν καλες επιλογες σε android

from HTC Desire Z on 4.0.3 (Insomnia App v2.0)

Επεξ/σία από c0prse_grinder
Δημοσ.

Για το Neo V βλέπω στα αρνητικά του ότι έχει θέμα με τον φωτισμό ( λένε πως είναι χαμηλός ) και επίσης υπάρχει και θέμα με την μπαταρία. Θα μου πείτε smartphone είναι τι να κρατάει αν το λιώνεις συνέχεια! Το αναφέρω γιατί το βλέπω σε αρκετές αξιολογήσεις χρηστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...