ipso33 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εμπειρια απο σερβις Lenovo, ηταν απλα ταχυτατοι κατατοπιστικοι και αψογοι.
cwn13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑΛΗΜΈΡΑ σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή νέου Laptop. Δυστηχώς το ACER ασθένησε βαριά και λέω να πάω σε νέο, και μιας και μετα από 12 χρονια σε 15,6 είπα να ανέβω στι; 17,3' (να δω και λίγο καλύτερα) , με i5 και αυτόνομη κάρτα γραφικών για να μην έχω τα τρεχάματα του ACER. Με τις λίγες γνώσεις μου έχω κατασταλάξει σε : 1) Dell Inspiron 17R (N7110) i5-2430M, με 4GB , 500GB SATA II (5400rpm) και nVidia GeForce GT525M 1GB ----> 697 €. 2) Lenovo Ideapad G770A i5-2410Μ, 750GB SATA 5400rpm, ΚΑΙ AMD Radeon HD 6650M 2GB-------> 600 € σαν ΝΑΜΕ (ποιότητα, εγγύηση service) έχω διβάσει ότι η dell έιναι καλύτερη. Οι κάρτες όμως τι λένε ???. ΓΙΑ τον δίσκο που έχει διαφορά δεν με πειράζει γιατί δουλέυω με εξωτερικούς. Η χρήση είναι μόνο μέσα στο σπίτι, internet και απλές εφαρμογες εικόνας ήχου (να μαζέψουμε επιτέλους αυτες τις φωτο και video από τόσα καλοκαιρια) και μερικές ταινίες. Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη ακόμα και για άλλο μηχάνημα ακόμα και σε 15' φιλος πηρα το lenovo απο εδω ->http://www.mgmanager.gr/lenovo_ideapad_g770a_i524104gb750gb176650_2gbdvdrww7hp_brown/el/pid/1652/ πριν μια βδομαδα! ο κυριος που με εξυπηρετησε μου εδειξε επεκταση εγγυησης που τη κανει 3ετη με 75 ευρω κ μπορεις να την κανεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο ετος της βασικης! το μηχανημα εμφανησιακα-ποιοτικα τσακιζει! η μπαταρια κραταει συνηθως καπου στο 3ωρο.σε χρονους ανοιξε κλεισε τρεξε μπηξε δεν εχει ζοριστει καθολου,ακομα τουλαχιστον. εντελως αθορυβο ακομα κ οταν ανεβαζει στροφες κ μεχρι στιγμης παρ'οτι δεν του εχω βαση,ζεστο αερα δεν εχει βγαλει... ειναι νωρις ακομα,αλλα νομιζω αξιζει καθε ευρωπουλο που ζηταει!
elsentai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 φιλος πηρα το lenovo απο εδω ->http://www.mgmanager.gr/lenovo_ideapad_g770a_i524104gb750gb176650_2gbdvdrww7hp_brown/el/pid/1652/ πριν μια βδομαδα! ο κυριος που με εξυπηρετησε μου εδειξε επεκταση εγγυησης που τη κανει 3ετη με 75 ευρω κ μπορεις να την κανεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο ετος της βασικης! το μηχανημα εμφανησιακα-ποιοτικα τσακιζει! η μπαταρια κραταει συνηθως καπου στο 3ωρο.σε χρονους ανοιξε κλεισε τρεξε μπηξε δεν εχει ζοριστει καθολου,ακομα τουλαχιστον. εντελως αθορυβο ακομα κ οταν ανεβαζει στροφες κ μεχρι στιγμης παρ'οτι δεν του εχω βαση,ζεστο αερα δεν εχει βγαλει... ειναι νωρις ακομα,αλλα νομιζω αξιζει καθε ευρωπουλο που ζηταει! η οθονη τι λεει?
cwn13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 η οθονη τι λεει? να σου πω την αληθεια οταν αρχησα να ψαχνω κ ειδα τις οθονες dell πιστευα οτι δεν υπαρχουν καλυτερες,δεν μετανιωσα ομως καθολου που πηρα το lenovo.πολυ καλη αναλυση κ μαζι με τη καρτα πολυ καλη εικονα κ χρωματα.βασικα αν εισαι αθηνα κανε μια βολτα απο το μαγαζι που σου ποσταρα κ δες το live,ειχε ενα ανοιχτο.
xristos_2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ όλουσ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια σας. τελικά πήρα το ALIENWARE M17X R3 :-D Είναι ολόκληρη ιστορία το πόσο και το πως, σόρρυ αλλά έχω ξεκινήσει την εξερευνηση του μηχανήματος , λεπτομέρειες σε λίγο
ialysos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 αυτη την ιστορια για το ποσο και πως θα θελαμε καποια στιγμη να τη μοιραστεις μαζι μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα