xristos_2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑΛΗΜΈΡΑ σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή νέου Laptop. Δυστηχώς το ACER ασθένησε βαριά και λέω να πάω σε νέο, και μιας και μετα από 12 χρονια σε 15,6 είπα να ανέβω στι; 17,3' (να δω και λίγο καλύτερα) , με i5 και αυτόνομη κάρτα γραφικών για να μην έχω τα τρεχάματα του ACER. Με τις λίγες γνώσεις μου έχω κατασταλάξει σε : 1) Dell Inspiron 17R (N7110) i5-2430M, με 4GB , 500GB SATA II (5400rpm) και nVidia GeForce GT525M 1GB ----> 697 €. 2) Lenovo Ideapad G770A i5-2410Μ, 750GB SATA 5400rpm, ΚΑΙ AMD Radeon HD 6650M 2GB-------> 600 € σαν ΝΑΜΕ (ποιότητα, εγγύηση service) έχω διβάσει ότι η dell έιναι καλύτερη. Οι κάρτες όμως τι λένε ???. ΓΙΑ τον δίσκο που έχει διαφορά δεν με πειράζει γιατί δουλέυω με εξωτερικούς. Η χρήση είναι μόνο μέσα στο σπίτι, internet και απλές εφαρμογες εικόνας ήχου (να μαζέψουμε επιτέλους αυτες τις φωτο και video από τόσα καλοκαιρια) και μερικές ταινίες. Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη ακόμα και για άλλο μηχάνημα ακόμα και σε 15'
xristoforos89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Σε 15αρι: http://www.skroutz.gr/s/341764/Toshiba-Satellite-L755-129-i5-2410M-4GB-640GB.html Αλλιως πας σε ενα απο τα 17αρια που εχεις δει και εσυ. Για τις καρτες γραφικων: - Gt525m --> Link - 6650m --> Link Η 6650 ειναι κατα 5% καλυτερη. Σαν ποιοτητα κατασκευης το lenovo πρεπει να ειναι λιγο καλυτερο. Αλλα στην περιπτωση του lenovo θα χρειαστεις τουλαχιστον +1 χρονο επεκταση της εγγυησης με 40-45 ευρω. Αλλιως με + 80-85 ευρω +2 χρονια εγγυηση.
xristos_2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Σε 15αρι: http://www.skroutz.gr/s/341764/Toshiba-Satellite-L755-129-i5-2410M-4GB-640GB.html Αλλιως πας σε ενα απο τα 17αρια που εχεις δει και εσυ. Για τις καρτες γραφικων: - Gt525m --> Link - 6650m --> Link Η 6650 ειναι κατα 5% καλυτερη. Σαν ποιοτητα κατασκευης το lenovo πρεπει να ειναι λιγο καλυτερο. Αλλα στην περιπτωση του lenovo θα χρειαστεις τουλαχιστον +1 χρονο επεκταση της εγγυησης με 40-45 ευρω. Αλλιως με + 80-85 ευρω +2 χρονια εγγυηση. τις είδα τις κάρτες αλλά να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα και πολλά μόνο τις επιδόσεις !!! αυτό με την εγγύηση είναι βασικό , και η dellk δίνει 2 χρόνια !!! η lenovo 1 και δεν γράφει στο προϊόν για επέκταση εγγύησης !!!
Getta Robo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Προτιμησε την Dell. Καλη τυχη αν μπλεξεις με την Lenovo και χρειαστεις επισημη υποστηριξη αντιπροσωπειας /επισκευη.
xristos_2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Προτιμησε την Dell. Καλη τυχη αν μπλεξεις με την Lenovo και χρειαστεις επισημη υποστηριξη αντιπροσωπειας /επισκευη. οκ αυτό δεν ήξερα για lenovo. Σε dell φίλου ήταν άψογη, και στις ημέρες και στην επισκευή
xristoforos89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Προτιμησε την Dell. Καλη τυχη αν μπλεξεις με την Lenovo και χρειαστεις επισημη υποστηριξη αντιπροσωπειας /επισκευη. Εγω αντιθετως εχω διαβασει πολυ καλα λογια για την lenovo και το service της. τ η lenovo 1 και δεν γράφει στο προϊόν για επέκταση εγγύησης !!! Επεκταση εγγυησης στο lenovo μπορεις να προμηθευτεις και απο αλλο καταστημα και την ενεργοποιεις στον πρωτο χρονο αγορας του λαπτοπ.
xristos_2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Επεκταση εγγυησης στο lenovo μπορεις να προμηθευτεις και απο αλλο καταστημα και την ενεργοποιεις στον πρωτο χρονο αγορας του λαπτοπ. δεν το ήξερα αυτό για να δω που πουλάνε και πόσο ??
pantelis1976 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 +1 για το lenovo έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και σαφώς οικονομικότερο
eko13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Στην ιδια τιμη, με τα ιδια χαρακτηριστικα, θα επελα ντελ λογω εγγυησης. ΟΜΩΣ στην πραξη η Λενοβο ειναι value for money, προτιμω να θυσιασω ενα χρονο εγγυηση για να παρω κατι και φθηνοτερο και με τα ιδια ή καλυτερα χαρακτηριστικα....
xristos_2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν βγάζουν και καμία προσφορά !!! και ο Κωτσος και οι Γερμανοί σταμάτησαν τα φυλλάδια !! (ταυτόχρονα !!!!--> τυχαίο !!!!)
Giorgos09 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν βγάζουν και καμία προσφορά !!! και ο Κωτσος και οι Γερμανοί σταμάτησαν τα φυλλάδια !! (ταυτόχρονα !!!!--> τυχαίο !!!!) Καρτελ.
baggs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γνωμη μου πως η Lenovo εχει καλυτερο value for money αλλα και καλυτερο value οταν δε μετραει το money. Ειδικα τα κορυφαια Thinkpad ειναι κορυφαια κατασκευαστικα και σαν εμπειρια χρησης, ποιοτητα, θορυβος, πληκτρολογιο, .... Δυστυχως στο τηλεφωνο που βρηκα στο lenovo/gr δε απαντησε ποτε κανεις. Αλλα επισημως επισκευαζουνν και εμπορευονται Lenovo η Byte και Cosmos που απο την εμπειρια μου ειναι και καλοι. Υποψιν ποτε δε πηγα για βλαβη αλλα μονο για upgrades. Τωρα μεταξυ των δυο μοντελων δε εχω ιδεα απλως αναφερω τη εμπειρια μου με τη Lenovo μετα απο χρονια κατοχος πολλων Lenovo. Βεβαια και για Dell δε εχω αρνητικο λογο απλως τα μηχανακια τους ειναι ελαφρως κατωτερα.
*Kezar* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γνωμη μου πως η Lenovo εχει καλυτερο value for money αλλα και καλυτερο value οταν δε μετραει το money. Ειδικα τα κορυφαια Thinkpad ειναι κορυφαια κατασκευαστικα και σαν εμπειρια χρησης, ποιοτητα, θορυβος, πληκτρολογιο, .... Δυστυχως στο τηλεφωνο που βρηκα στο lenovo/gr δε απαντησε ποτε κανεις. Αλλα επισημως επισκευαζουνν και εμπορευονται Lenovo η Byte και Cosmos που απο την εμπειρια μου ειναι και καλοι. Υποψιν ποτε δε πηγα για βλαβη αλλα μονο για upgrades. Τωρα μεταξυ των δυο μοντελων δε εχω ιδεα απλως αναφερω τη εμπειρια μου με τη Lenovo μετα απο χρονια κατοχος πολλων Lenovo. Βεβαια και για Dell δε εχω αρνητικο λογο απλως τα μηχανακια τους ειναι ελαφρως κατωτερα. μαλλον θα πηρες λαθος τηλεφωνο η ωρα στην οποια δεν ειναι εκει.. και η Infoquest φερνει και επισκευασει εξουσιοδοτημενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα