παυκο13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα θα ηθελα να ξεκινησω να μαθω την γλωσσα Java. Τι εχετε να μου προτεινετε?πχ καποια βιβλια η sites.
migf1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Υπόσχεσαι πως άμα απαντήσουμε, αύριο δεν θα μας ρωτήσεις για Python και μεθαύριο για D; Γιατί χτες μας ρώταγες για C: http://www.insomnia.gr/topic/436634-compiler-c/
dancer_69 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ ξεκίνησα πρόσφατα παρακολουθώντας αυτά τα tutorials: Link τα οποία είναι στα ελληνικά. Βέβαια, έχω στο παρελθόν διαβάσει και σχετικά βιβλία για basic, java, python κλπ, οπότε σε γενικές γραμμές έχω κάποια ιδέα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι γλώσσες προγραμματισμού, καθώς και των βασικών εννοιών(μεταβλητές, τελεστές, βρόγχοι κλπ). Πάντως θέλει πόλυ χρόνο και ενασχόληση, απ' όσο έχω καταλάβει, για να αρχίσεις να δημιουργείς δικές σου εφαρμογές.
-nick- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Thinking in Java 3rd edition, υπαρχει δωρεαν στο νετ google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα