Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Στο #9 post είπες ότι ο ανηψιός σου τα μετέτρεψε σε wma. Πως το έκανε αυτό; Απ' ότι ξέρω ο wmp δεν μετατρέπει mp3 σε wma; Μήπως ήταν από την αρχή wma και δεν το είχες προσέξει; Αφού ο wmp τα αναπαράγει σωστά δοκίμασες να τα κάνεις ένα audio cd (δοκίμασε ένα επανεγγράψιμο) μέσα από αυτόν και μετά να τα ξαναμετατρέψεις σε mp3;

Μπορείς να ανεβάσεις ένα μικρό κομμάτι κάπου και να δώσεις το λινκ για να το δούμε; Το mediafire.com είναι δωρεάν και δεν έχει πολλούς περιορισμούς και χρονοκαθυστέρηση.

Δημοσ.

Αυτό το "προσδιορισμός διάρκειας" δεν το έχω πειράξει ποτέ και ομολογώ ότι δεν ξέρω τι αφορά. Πάντως αυτό με το μέγεθος των mp3 δε μπορώ να το καταλάβω. Τα αντίστοιχα αρχικά wma, τι μέγεθος έχουν; Επίσης τόσο μικρό;

τα wma εχουν κανονικο μεγεθος και επισης παιζουν κανονικα...

Δημοσ.

Όντως, προσπάθησε να ανεβάσεις κάποιο απ' αυτά τα κομμάτια στο mediafire, όπως προτείνει ο micos000. Προσωπικά θα ήθελα κυρίως να τσεκάρω ένα από τα αρχικά wma. Αν μπορείς να ανεβάσεις και το αντίστοιχο mp3 που έχεις φτιάξει και δεν παίζει, ακόμα καλύτερα βέβαια...

Δημοσ.
μετατρέπονται απο wma σε mp3 παρα πολύ γρηγορα πχ 10 κομματια σε 3 δευτερόλεπτα

Δεν νομίζω να μετατράπηκαν σωστά...

Κάνε αυτό που σου είπε ο φίλος micos000 και deesnider.

Δημοσ.

Προσπαθώντας να αναπαράγω το πρώτο, έβγαλε αυτό.

Σαφώς η μετατροπή είναι αδύνατη.

Ρίπαρες τα κομμάτια κρατώντας το DRM;

Την πρώτη φορά στο setup του WMP, μετά την εγκατάσταση των Windows 7 δηλαδή,

(αν θυμάμαι καλά) κάτι λέει για DRM, αλλά θυμάμαι το είχα απενεργοποιήσει.

Ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Το ίδιο με τον sdim βλέπω κι εγώ. Δε μπορώ να κάνω καν αναπαραγωγή και φυσικά ούτε μετατροπή, με όποιο πρόγραμμα κι αν δοκίμασα. Σίγουρα κάτι παίζει με προστασία, αλλά δεν ξέρω τι, μια και ποτέ δεν ασχολήθηκα με wma, πόσο μάλλον ...προστατευμένα (μακριά από μας!!! ).

Είναι πολλά αυτά τα κομμάτια που έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα; Αν όχι, θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς (π.χ. από youtube) και να μην παιδεύεσαι...

Δημοσ.

makman το wma εχει κλείδωμα drm οποτε αν δεν μπορείς να βρεις τα αρχικά cd, εχεις δυο επιλογές:

1.  
  2. Γράφεις τα wma ως audio CD και τα κάνεις πάλι rip αλλά ΟΧΙ με το wmp και ΜΟΝΟ σε mp3
  3. Αγοράζεις το Daniusoft WMA MP3 Converter και κάνεις τη μετατροπή σε mp3 (αφαιρεί το drm)

Δημοσ.
Γράφεις τα wma ως audio CD και τα κάνεις πάλι rip αλλά ΟΧΙ με το wmp και ΜΟΝΟ σε mp3

Αυτό το έχω κάνει παλιότερα, και επιβεβαιώνω ότι ισχύει.

Είναι ο πιο απλός τρόπος.

Δημοσ.
To θεμα είναι οτι τωρα δε γράφονται (τα wma) ουτε σε audio cd...

Πάντως για να γραφτούν, δεν είχα θέμα.

Γραφόντουσαν ακόμα κι αν ήταν προστατευμένα με DRM. :huh:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το μήνυμα είναι σαφές.

Χρειάζεσαι τον ie για να κάνεις λήψη της άδειας χρήσης. Ορίζοντας ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης τον ie (Επιλογές internet->καρτέλα Προγράμματα) κάνει κανονικά λήψη της άδειας χρήσης και ο wmp αναπαράγει το αρχείο..

To θεμα είναι οτι τωρα δε γράφονται (τα wma) ουτε σε audio cd...

Αν δεν μπορούν να γραφτούν, τότε αυτός που τα κλείδωσε έχει ορίσει να μην μπορούν να γίνουν αντίγραφα. Το drm προσφέρει πολλαπλά επίπεδα προστασίας.

@iSay. Το πρόγραμμα ζητάει έναν φάκελο όπου βρίσκονται τα drm licences. Τι ορίζεις εκεί;

Το δοκίμασα αλλά είναι πολύ αργό στις μετατροπές. Μου φαίνεται ότι κάνει κρυφή αναπαραγωγή το κομμάτι και το ηχογραφεί. Για το εν λόγω κομμάτι μου έκανε γύρω στα 6 λεπτά με την cpu μα μην ξεπερνάει το 14-15%.

Δημοσ.

...

@iSay. Το πρόγραμμα ζητάει έναν φάκελο όπου βρίσκονται τα drm licences. Τι ορίζεις εκεί;

Το δοκίμασα αλλά είναι πολύ αργό στις μετατροπές. Μου φαίνεται ότι κάνει κρυφή αναπαραγωγή το κομμάτι και το ηχογραφεί. Για το εν λόγω κομμάτι μου έκανε γύρω στα 6 λεπτά με την cpu μα μην ξεπερνάει το 14-15%.

mico sorry τωρα το είδα το μήνυμα σου.

Κατέβασα το τραγούδι. Το άνοιξα με MP και μου ζήτησε δικαιώματα. Με IE πήγα στην κατάλληλη σελίδα και κατέβασα τα δικαιώματα. Μετά έκλεισα το MP. Έβαλα και έτρεξα το πρόγραμμα (δεν έβαλα σπαστίρι αλλά άφησα την trial). Του έδωσα το drm τραγούδι και σχετικά σύντομα (λίγα δευτερόλπετα) μου έκανε το πρώτο λεπτό σε MP3.

@makdan

Τελικά αφού μετά απο 3 σελίδες δεν έβγαλες άκρη θα σου πρότεινα να ψάξεις στο Inet και να κατεβάσεις τα τραγούδια σε mp3. Θεωρώ οτι ;ήδη τους δόθηκαν περίσσεια keystrokes και brain-energy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...