makdan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σε όλα τα παιδιά του forum,έχω το εξής πρόβλημα όταν κάνω εγγραφή τα mp3 τραγουδια απο τον υπολογιστή σε cd δεν τα περνάει όλα διότι καποια απο αυτά έχουν προστασία μουσικης...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παρακαμπτει την προστασία και να γράφει όλα τα mp3 σε audio cd?
sdim Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Με ποιο πρόγραμμα τα γράφεις; Δοκίμασε αυτό.
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 σωστός ο sdim. makdan μήπως δεν είναι mp3 αυτά που προσπαθείς να γράψεις αλλά άλλου είδους μουσικά αρχεία; Π.χ. wma
makdan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ...δυστυχώς και με το CDBurnerXP δεν τα περνάει κάνει τα ίδια με το Ashampoo που έχω.Α κ τα κομμάτια είναι mp3 κάμια άλλη λύση???
flik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Μπορείς σε παρακαλώ να μας δείξεις τι σου βγάζει το cdburnerxp ή το ashampoo όταν προσπαθείς να προσθέσεις στη λίστα τα εν λόγω αρχεία;
makdan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ...δεν βγάζει κάτι συγκεκριμένο απλά περνάω πχ 80 τραγουδια mp3 στο cd στην εγγραφη, και όταν το βάζω στο αυτοκίνητο παίζει τα 50... το πρόβλημα είναι ότι τα 30 που δε παίζουν ειναι ότι έχουν προστασια,την όποια θέλω να πάρακάμψω ώστε να τα παίζει όλα...εντωμεταξυ το κάνει μόνο στα audio cd αν τα περάσω σε usb και έχει το cd αυτοκινήτου θυρα τα παίζει κανονικά!!!
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παρακαμπτει την προστασία και να γράφει όλα τα mp3 σε audio cd? ... απλά περνάω πχ 80 τραγουδια mp3 στο cd στην εγγραφη, και όταν το βάζω στο αυτοκίνητο παίζει τα 50... Πως γίνεται να χωράνε 80 mp3 τραγούδια σε ένα audio cd; Πόση διάρκεια έχει το κάθε τραγούδι; 40 δευτερόλεπτα; Συμφωνώ με τον flik. Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot απο το error; Συμπλήρωμα: Μήπως δεν φτιάχνεις audio cd αλλά φτιάχνεις data cd και το θέμα κολλάει στο Joliet(ονομασία αρχείων) ; Δοκίμασε να γράψεις ΜΟΝΟ 10 τραγούδια (9 κλειδωμένα - 1 κανονικό) χύμα (ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΥς) σε ένα data cd και πες μας αν εχεις το ίδιο πρόβλημα.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχή, τα mp3 δεν υποστηρίζουν drm κλειδώματα, αυτά είναι κόλπα των wma. Οπότε ξεχνάμε το θέμα προστασίας. Φαντάζομαι τα γράφεις σε data cd σαν mp3 γι αυτό και παίρνει 80 τραγούδια στο cd. Μήπως τα mp3 Που δεν παίζουν είναι vbr και το cd player παίζει μόνο cbr; Κατέβασε το media info και δες τα στοιχεία από ένα που παίζει και από ένα που δεν παίζει. Δώσε σε επόμενο μήνυμα τα στοιχεία αν θέλεις αλλά κάντο αλλάζοντας το media info από το Προβολή->Κείμενο για να μπορέσεις να επιλέξεις όλα τα στοιχεία σωστά.
makdan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον το πρόβλημα εβρέθει..για καποιο διάστημα είχα δώσει τον η/υ στον ανιψιό μου και κατάλάθος μετέτρεψε πολλα απ τα mp3 αρχεία που ειχα σε wma ,τελος πάντων προσπαθώ τώρα με το Easy CD-DA Extractor να τα μετατρέψω πάλι σε mp3 και μου κάνει νουμερα,ξέρει καποιος τα βήματα μετατροπής μήπως κάνω κάτι λάθος ή κάποιο πιο έυκολο προγραμμα μετατροπής απο wma σε mp3? Eυχαριστώ εκ τον προτέρον.
deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 κάποιο πιο έυκολο προγραμμα μετατροπής απο wma σε mp3? Πανεύκολο στη χρήση για μετατροπές από και προς οποιοδήποτε - σχεδόν - multimedia format, είναι το δωρεάν format factory.
makdan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παρα πολυ ωραίο to format factory απλα οταν μετατρεπω απο wma se mp3 και παταω play στο φάκελο εξαγωγης απλα δεν παιζουν,εχουν διαρκεια χρονου 0:00:00 δευτερολεπτα.Τι φταιει παλι?
deesnider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παρα πολυ ωραίο to format factory απλα οταν μετατρεπω απο wma se mp3 και παταω play στο φάκελο εξαγωγης απλα δεν παιζουν,εχουν διαρκεια χρονου 0:00:00 δευτερολεπτα.Τι φταιει παλι? Πες μου αν θέλεις, αν τα παρακάτω βήματα είναι αυτά που κάνεις κι εσύ: 1)Επιλέγεις κάποια wma, τα οποία - στην αρχική τους μορφή, ως wma δηλαδή - παίζουν κανονικά. 2)Τα "ρίχνεις" στο format factory, επιλέγοντας μετατροπή σε mp3. 3)Η μετατροπής ολοκληρώνεται, χωρίς σε κάποιο από τα αρχεία να σου εμφανίσει "failed". Αν όντως συμβαίνουν τα παραπάνω, είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει. Προσωπικά, έχω μετατρέψει αμέτρητα αρχεία ήχου - από σχεδόν όλα τα format - σε mp3 και παίζουν πάντα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι το να μην ισχύει το πρώτο που σου γράφω. Να έχουν δηλαδή πρόβλημα τα αρχικά wma. Συνήθως όμως, όταν συμβαίνει αυτό, το format factory δε μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία μετατροπής... Ερωτήσεις: - Τι εννοείς "πατάω play στο φάκελο εξαγωγής"; - Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να παίξεις τα mp3 που έχεις φτιάξει; - Με δεξί κλικ και properties πάνω σε κάποιο απ' αυτά τα mp3, πόσα mb σου λέει ότι είναι (επειδή λες ότι έχουν μηδενική διάρκεια).
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Το extractor είναι το καλύτερο για τέτοιες δουλειές. Αν δεν στα μετατρέπει αυτό δεν θα στα μετατρέψει κανένα. Αν ο ανηψιός κλείδωσε με drm τα wma δοκίμασε μέσα από τον media player να δεις αν στα παίζει και αν το κάνει προσπάθησε να τα μετατρέψεις με αυτό.
makdan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Πες μου αν θέλεις, αν τα παρακάτω βήματα είναι αυτά που κάνεις κι εσύ: 1)Επιλέγεις κάποια wma, τα οποία - στην αρχική τους μορφή, ως wma δηλαδή - παίζουν κανονικά. 2)Τα "ρίχνεις" στο format factory, επιλέγοντας μετατροπή σε mp3. 3)Η μετατροπής ολοκληρώνεται, χωρίς σε κάποιο από τα αρχεία να σου εμφανίσει "failed". Αν όντως συμβαίνουν τα παραπάνω, είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει. Προσωπικά, έχω μετατρέψει αμέτρητα αρχεία ήχου - από σχεδόν όλα τα format - σε mp3 και παίζουν πάντα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι το να μην ισχύει το πρώτο που σου γράφω. Να έχουν δηλαδή πρόβλημα τα αρχικά wma. Συνήθως όμως, όταν συμβαίνει αυτό, το format factory δε μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία μετατροπής... Ερωτήσεις: - Τι εννοείς "πατάω play στο φάκελο εξαγωγής"; - Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να παίξεις τα mp3 που έχεις φτιάξει; - Με δεξί κλικ και properties πάνω σε κάποιο απ' αυτά τα mp3, πόσα mb σου λέει ότι είναι (επειδή λες ότι έχουν μηδενική διάρκεια). ...λοιπον κάνω τα βήματα οπως ακριβώς προανέφερες,μετατρέπονται κανονικα σε mp3 παω στο φάκελο που έχουν πάει και τα ανοίγω πχ με το windows media player kai παίζει 2-3 δευτερόλεπτα κ μετα σταματάει...σημειωτεον στην αρχική τους μορφή δηλ wma παίζουν κανονικα...επισης με προβληματίζει που μετατρέπονται απο wma σε mp3 παρα πολύ γρηγορα πχ 10 κομματια σε 3 δευτερόλεπτα,ti δ@#%$ο πάει στραβά???α κ με δεξι κλικ δειχνουν 14.0 KB (14,384 byte)δηλ σχεδον τιποτα...μηπως φταει η ρυθμιση 'προσδιορισμός διαρκειας' ποσο πρέπει ναναι αυτος?
deesnider Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ...λοιπον κάνω τα βήματα οπως ακριβώς προανέφερες,μετατρέπονται κανονικα σε mp3 παω στο φάκελο που έχουν πάει και τα ανοίγω πχ με το windows media player kai παίζει 2-3 δευτερόλεπτα κ μετα σταματάει...σημειωτεον στην αρχική τους μορφή δηλ wma παίζουν κανονικα...επισης με προβληματίζει που μετατρέπονται απο wma σε mp3 παρα πολύ γρηγορα πχ 10 κομματια σε 3 δευτερόλεπτα,ti δ@#%$ο πάει στραβά???α κ με δεξι κλικ δειχνουν 14.0 KB (14,384 byte)δηλ σχεδον τιποτα...μηπως φταει η ρυθμιση 'προσδιορισμός διαρκειας' ποσο πρέπει ναναι αυτος? Αυτό το "προσδιορισμός διάρκειας" δεν το έχω πειράξει ποτέ και ομολογώ ότι δεν ξέρω τι αφορά. Πάντως αυτό με το μέγεθος των mp3 δε μπορώ να το καταλάβω. Τα αντίστοιχα αρχικά wma, τι μέγεθος έχουν; Επίσης τόσο μικρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα