Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην περιμενεις καθολου.μια χαρα επεξεργαστης ειναι για τα παντα. :P

Κάτσε ρε συ, αν δεν έχει ήδη την μητρική γιατι να πάρει αυτόν που υπολείπεται σε όλα (και κυρίως στα παιχνίδια) του 2500Κ ενώ είναι και στην ίδια τιμή?

Δημοσ.

Ξέρεις ότι δεν είμαι fanboy ρε συ Θάνο! Σοβαρά τώρα, αν δεν έχει κανείς ήδη την μητρική υπάρχει λόγος να πάρει για gaming αυτόν τον επεξεργαστή όταν κυκλοφορεί ο sandy? Μη μου πεις για τους 6 πυρήνες, μεταξύ μας είμαστε :rolleyes:

Δημοσ.

Υπάρχει.

Κατ αρχήν η τιμή.

Αν τον βρείς μεταχειρισμένο με εγγυήσεις κλπ και έχεις ήδη mobo αξίζει και με το παραπάνω.

Ίσως αξίζει και μεταχειρισμένος + μεταχειρισμένη μητρική.

Δημοσ.

Ξέρεις ότι δεν είμαι fanboy ρε συ Θάνο! Σοβαρά τώρα, αν δεν έχει κανείς ήδη την μητρική υπάρχει λόγος να πάρει για gaming αυτόν τον επεξεργαστή όταν κυκλοφορεί ο sandy? Μη μου πεις για τους 6 πυρήνες, μεταξύ μας είμαστε :rolleyes:

Εαν δεν την εχει ηδη την μητρικη και παει εξ'ολοκληρου σε καινουργιο συστημα τοτε σαφως και εχει καλυτερες επιλογες.Αλλα το παλικαρι ρωταει εαν ειναι καλος για gaming που σημαινει ειτε οτι τον εχει ηδη η οτι τον βρηκε μεταχειρισμενο σε καλη τιμη(λεω εγω τωρα).και δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι καλος για παιχνιδια,μια χαρα ειναι και για παιχνιδια και για τα παντα.αλλα ξαναλεω οτι εχει και καλυτερες επιλογες εαν παει σε καινουργιο συστημα και μετα ερχομαστε στα λογια σου.

Δημοσ.

Υπάρχει.

Κατ αρχήν η τιμή.

Αν τον βρείς μεταχειρισμένο με εγγυήσεις κλπ και έχεις ήδη mobo αξίζει και με το παραπάνω.

Ίσως αξίζει και μεταχειρισμένος + μεταχειρισμένη μητρική.

9 ευρώ διαφορά έχει με τον i5. Επίσης γιατί συγκρίνεις μεταχειρισμένο με καινούριο? Όσο για το αν έχει ήδη mobo, εννοείται ότι πάει σ αυτόν και είναι πολύ καλος επεξεργαστής και για παιχνίδια και γενικά.

ΥΓ. Γι αυτή τη μανία με τα μεταχειρισμένα θα ανοίξω τόπικ κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Αν έχει εγγύηση δεν βλέπω διαφορά μεταξυ καινούριου και μεταχειρισμένου. Ασε που αν σου "χαλάσει" το μεταχειρισμένο και πάει για αντικατάσταση σε τι καταλήγουμε;

ΥΓ. Το θέλω σε hard copy το τοπικ μόλις κλειδωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...