Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σήμερα πηγα να ανοιξω το λαπτοπ και δεν ανοιγε καθολου, μολις το εβαλα να φορτιζει ανοιξε κανονικα. Το λαμπακι της μπαταριας μπροστα δεν αναβει (μόνο το λαμπακι που μπαινει το καλωδιο αναβει) και οταν παω το ποντικι πανω στο εικονιδιο μου λεει: συνδεδεμενη,, δεν φοριζεται (ενω το εχω στην πριζα). Λογικα χαλασε η μπαταρια μου, εκανα και ελεγχο απο τον υπολογιστη στην μπαταρια και μου ειπε αντικατασταση. Δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο. Ρωταω εδω γιατι μερικες φορες οταν το εβαζα στο πολυμπριζο εκανε σπιθα στην πριζα και λεω μηπως ειναι απο εκει. Το λαπτοπ το εχω 2 χρονια ειναι hp pavilion 2230 dv7. Να σας πω και πως το φορτιζα για να μου πειτε αν το εκανα σωστα: οταν φοριζε η μπαταρια το εβγαζα απο την πριζα, γιατι πιστευα θα την χαλουσε γρηγοροτερα και το ξαναφορτιζα οταν μου ελεγε ο υπολογιστης. Εβγαζα-εβαζα συνεχεια το καλωδιο δηλ. μηπως έκανα βλακεια;;;; και επρεπε να το ειχα στην πριζα ενω τον ειχα ανοιχτο;;; ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιωργο την φορτιση την εκανα σωστα;;; δηλ οταν μου εβγαζε μηνυμα τοτε εβαζα το τροφοδοτικο, δεν το ειχα συνεχεια στην πριζα. 2 χρονια ειναι καλα για μπαταρια;;;

Δημοσ.

Δυο χρονια ειναι πολυ καλα. Οταν σου εβγαζε μηνυμα οτι φορτισε η μπαταρια τοτε το εβγαζες απο τη πριζα χωρις να υπαρχει λογος και το λειτουργουσες με μπαταρια? Αυτο ειναι κακο αν το εκανες γιατι ετσι φθειρεται περισοτερο. Οσο πιο πολυ τη χρησιμοποιεις χαλαει πιο γρηγορα. Ενα κολπο για να αυξηθει ο χρονος ζωης της μπαταριας ειναι να τη φορτιζεις μονο οταν εχει πεσει κατω απο το 30%.

Δημοσ.

Παντα τη φορτιζα οταν μου ελεγε οτι θελει φορτιση (έφτανε δηλ στο 20%) και ναι την εβγαζα απο την πριζα οταν φορτιζε γιατι πιστευα οτι ετσι θα χαλουσε ευκολοτερα....να παρω ups ή μπαταρια καινουρια;;; Δεν το μετακινω καθολου παντως το εχω συνεχεια στο γραφειο.

Για μπαταρια απο που να παρω;;; απο hp ή eshop ή πλαισιο;;; γυρω στα 100 ευρω κανει, γνωριζεις;;;

Δημοσ.

εκμεταλλευτηκες ολες τις επαναφορτισεις τις οποιες σηκωνε η μπαταρια σου.ολες αντεχουν 500-1000 επαναφορτισεις.η δικη σου πηγε στις 700 επαναφορτισεις ,μια χαρα αντεξε.καλο ειναι στο επομενο λαπτοπ ή μπαταρια να μην βγαζεις το καλωδιο ρευματος οσο εισαι κοντα στον ρευματοδοτη.ουτε την μπαταρια να βγαζεις απο το μηχανημα,ουτε το καλωδιο.ετσι θα αντεξει περισοτερο.........

η μπαταρια στο λαπτοπ παιζει και τον ρολο του ups,οπότε πανε για αλλη μπαταρια........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...