Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για την ταλαπαιρια και για την πιθανη αγανακτηση . απο οσο ειδα παντως δεν πολυκυκλοφορουν με μια γρηγορη ματια στο skroutz η κανω λαθος?

Σταματησε η παραγωγη τους και οτι υπαρχει υπαρχει σε στοκ.

3 ετιας είναι, για απόσυρση πάνε.

Θάνο τεκμηρίωσε λίγο το "παραπλανητικά" γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σου και θεωρώ γενικά το anandtech αξιόπιστο. Είναι intel fan?

Και εγω το θεωρω αξιοπιστο και το χρησιμοποιω πολυ συχνα.παραπλανητικα λεγοντας εννοω οτι δεν αξιζουν αυτοι οι 2 που εβαλες γιατι παιζουν στην ιδια τιμη με τον 2500Κ.ενω αντιθετα ο 960Τ που ειναι σχεδον μιση τιμη και καποια mhz λιγοτερα ειναι στα ιδια επιπεδα στα παιχνιδια με τον 1100 και τον bulldozer.το θεμα του ξεκλειδωματος και του κλοκαρισματος δεν το αναφερουμε γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.απλα το τονιζουμε σαν ενα πολυ καλο + εαν γινει.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Α, εγώ έκανα την παραπλάνα δλδ. :mrgreen:

Απλά κατάλαβα ότι ο φίλος θέλει amd στην ίδια τιμή με τον i5 2500k. Όσο για το ξεκλείδωμα πάλι δεν ξεπερνάει τον 2500k αν δεν κάνω λάθος και στο o/c απ ότι ξέρω έχουν ίδεις δυνατότητες.

Δημοσ.

Να το θεσω οσο πιο απλα γινεται?

200 ευρω για 960Τ και μητρικη και μια 6950 για παιχνιδια η 300 ευρω για 2500Κ και μητρικη και μια 6850?μιλαω για παιχνιδια σε 1920Χ1080.ξαναλεω χωρια τα πολλα + του κλοκαρισματος και στους 2 αλλα και το πιθανο ξεκλειδωμα.

Δημοσ.

Εννοείται 960t + 6950 αλλά εδώ μιλάμε μόνο για cpu + mobo 300 ευρώ. Aν το παιδί μπορεί να πάρει έτσι κι αλλιώς 6950 δεν υπάρχει λόγος να πάει στον 960t.

Αν το ποστ ήταν για ολοκληρωμένο pc με συγκεκριμένο μπάτζετ μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς.

Δημοσ.

Εννοείται 960t + 6950 αλλά εδώ μιλάμε μόνο για cpu + mobo 300 ευρώ. Aν το παιδί μπορεί να πάρει έτσι κι αλλιώς 6950 δεν υπάρχει λόγος να πάει στον 960t.

Αν το ποστ ήταν για ολοκληρωμένο pc με συγκεκριμένο μπάτζετ μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς.

ευχαριστω για τη βοηθεια σας . θα τα μεταβιβασω στο φιλο μου και θα αποφασισει αναλογως. και ξαναλεω για τελευταια φορα, δεν εχει 300 ευρω, απλα μπορει να τα βρει αν αξιζει ομως να τα δωσει. απο τη στιγμη ομως που μπορει να βρει 960Τ που και κλοκαρει και πιθανον να ξεκλειδωσει δε νομιζω να δωσει 300 ευρω .

Δημοσ.

Οπως λες,εαν το παλικαρι δινει μονο για επεξεργαστη και μητρικη 300 euros τοτε ναι 2500Κ.αλλα επειδη βλεπω οτι υπηρξε θεμα με το budget και ακομη ειναι μπερδεμενα τα πραγματα με αυτο (απορω πως βγαλατε ακρη) γιαυτο το βλεπω σαν συνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...