Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να του πεις ότι απλά θα κάνει fail αγορά αν δώσει 300 ευρώ και πάει σε amd. Δεν σου προτέινω κάτι, δεν έχει νόημα. Πες του να κάνει λογαριασμό και να μας πει γιατί θέλει amd.

χαχαχαχα .. δε ξερω τι να σου πω. ο λογος που μου ειπε οτι θελει να παει σε amd ειναι για να του βγει πιο φθηνα . λεφτα εχει . δηλαδη σε περιπτωση που χρειαστει να δωσει 300 ευρω για amd για κατι που αξιζει ( πχ μια ακριβη μητρικη ) θα τα εδινε.τωρα η αληθεια ειναι οτι και εγω μπερδευτηκα τωρα.

Άμα δει τα reviews ίσως αλλάξει άποψη...

αντε πες μου και κανεναν επεξεργαστη να δει reviews σε συγκριση με 2500κ να σοβαρευτει :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1) Θέλει να του βγει φτηνά ενώ

2) έχει λεφτά οπότε

3) δίνει 300 ευρώ για cpu, mobo αλλά

4) τελικά δεν έχει λεφτά γιατί πρέπει να τα μαζέψει.

Τι συζητάμε?????

λοιπον εχει λεφτα ( απο μερια του μπαμπα ) απλα θελει να τον παρει με δικα του δηλαδη να τα μαζεψει μονος του . αν βρει κατι καλο που αξιζει να δωσει τα λεφτα θα παρει λεφτα απο το μπαμπα . γιαυτο και ειπα προηγουμενως οτι δε παιζει να φτασει σε σημειο να αγορασει πραγματα και μετα να τα πουλησει αρα εχουμε και λεμε:

1)θελει να του βγει φθηνα για να μη ζητησει λεφτα απο το μπαμπα

2)αν βρει κατι που να αξιζει ( δηλαδη εναν amd με πολυ καλη μητρικη σε αυτη τη περιπτωση , θα παρει απο τον μπαμπα )

3)οπως και στο 2

4)τα λεφτα που εχει η θα εχει ειναι οτι μαζευει μονος του στην ακρη

απλα δε θελει να παρει λεφτα απο τον πατερα του . προσπαθει να το αποφυγει (για εγωιστικους λογους)

Δημοσ.

Ωραία. Άρα μόνος του δίνει 300 για cpu, mobo. Καλά καταλάβα?

Ε, πάει αναγκαστικά σε i5 2500K. Σ αυτήν την κατηγορία τιμής δεν κάνεις τσαλίμια, πας και παίρνεις το καλύτερο.

Μπορείς να διαβάσεις για τους καινούριους amd fx εδώ στο insomnia και να ρίξεις μια ματιά σ αυτά τα benchmarks (τα παιχνίδια είναι στο τέλος)

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=203

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=434

Δημοσ.

Αφού μιλάμε σε τρίτο πρόσωπο θα σε βοηθήσω λίγο. Ο Βαγγελης δε μπορεί να βοηθήσει τον φίλο σου αν πρέπει να λύσει 3 γριφους και 4 ενοιγματα προκειμένου να υπολογίσει το budget.

Δημοσ.

Απλα τα πραγματα

AMD

cpu AMD AMD Phenom II X4 960T BE

motherboard Asrock 990FX Extreme3

Συνολο απο 230 euros και μια ψυχτρα τως 30 euros παμε 260

Intel

cpu 2500Κ

motherboard Asrock Socket 1155 Z68 Pro3 Gen3 (B3)

Συνολο απο 310 πες με μια φθηνοτερη μητρικη και οχι την απο πανω +30 για μια ψυχτρα παμε στα 340

Δημοσ.

Ωραία. Άρα μόνος του δίνει 300 για cpu, mobo. Καλά καταλάβα?

Ε, πάει αναγκαστικά σε i5 2500K. Σ αυτήν την κατηγορία τιμής δεν κάνεις τσαλίμια, πας και παίρνεις το καλύτερο.

Μπορείς να διαβάσεις για τους καινούριους amd fx εδώ στο insomnia και να ρίξεις μια ματιά σ αυτά τα benchmarks (τα παιχνίδια είναι στο τέλος)

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=203

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=434

αυτο ηθελα. κατι να δει για να συγκρινει αποδοση τιμη . ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το πρηξιμο , απλα απο την αρχη εγω ρωτησα για amd γιαυτο το λογο

Δημοσ.

Εγώ έχω την ίδια άποψη με τον Δεινόσαυρο... Εφόσον θέλει να δώσει 300ε γιατί να πάει σε amd μεριά ενώ μπορεί να πάρει έναν ωραιότατο i5 τελευταίας γενιάς που δεν νομίζω να συγκρίνεται με amd.. Ίσως δεν έχει δουλέψει amd και δεν γνωρίζει τις διαφορές intel-amd.. ^_^

Δημοσ.

Αφού μιλάμε σε τρίτο πρόσωπο θα σε βοηθήσω λίγο. Ο Βαγγελης δε μπορεί να βοηθήσει τον φίλο σου αν πρέπει να λύσει 3 γριφους και 4 ενοιγματα προκειμένου να υπολογίσει το budget.

δεν αναγκασα κανεναν να λυσει γριφους . εγω ζητησα να μου προτινετε amd επεξεργαστες κατανοωντας την απορια σας για την επιλογη του για amd σε αυτα τα λεφτα. και ευχαριστω πολυ το δεινοσαυρο για τη βοηθεια του που τον ταλαιπωρησα

Απλα τα πραγματα

AMD

cpu AMD AMD Phenom II X4 960T BE

motherboard Asrock 990FX Extreme3

Συνολο απο 230 euros και μια ψυχτρα τως 30 euros παμε 260

Intel

cpu 2500Κ

motherboard Asrock Socket 1155 Z68 Pro3 Gen3 (B3)

Συνολο απο 310 πες με μια φθηνοτερη μητρικη και οχι την απο πανω +30 για μια ψυχτρα παμε στα 340

ο amd 1090τ ? σε συγκριση με αυτον που μου προτινες ?

Δημοσ.

ο amd 1090τ ? σε συγκριση με αυτον που μου προτινες ?

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Ο 1090t είναι καλύτερος (και ακριβότερος) από αυτόν που σου προτείνει ο Θάνος. Σου έβαλα σύγκριση με τον 1100t

Δημοσ.

Παραπλανητικα τα benches αυτα.

1ον ο bulldozer δεν αξιζει για τα παιχνιδια γιαυτον ακριβως τον λογο.οχι οτι ειναι ασχημος επεξεργαστης απλα στην τιμη που ειναι,βρισκεται ο 2500Κ που ειναι καλυτερος.ο bulldozer ειναι κυριως για αλλες δουλειες. οποτε τρωει ακυρο απο τωρα εαν ειναι μονο για παιχνιδια και καθημερινη χρηση.

2ον ο 1100 Χ6 ειναι και αυτος στα ιδια επιπεδα.τρωει ακυρο γιατι καινουργιος λογω τιμης παιζει με τον 2500Κ και επισης ειναι και αυτος για αλλα πραγματα μαζι με τα παιχνιδια.

γιαυτο τον λογο μπηκε πιο πανω ο 960Τ.ιδια αρχιτεκτονικη με τον 6πυρηνο,μπορει να βρεθει ξαφνικα με 6πυρηνο εαν ξεκλειδωσει (μπορει και οχι) και επισης κλοκαρει παρα πολυ καλα (το ιδιο φυσικα κανουν ολοι οι επεξεργαστες που συζηταμε).το θεμα ειναι η τιμη του που ειναι σχεδον 90 euros κατω.και ειτε αυτα τα λεφτα τα ριχνει σε καμια καλυτερη καρτα γραφικων (γιατι καλο τροφοδοτικο εχει) ειτε σε κανεναν ssd και τετοια.

Δημοσ.

Έχε επίσης υπόψιν σου ότι οι phenom είναι παλιάς αρχιτεκτονικής επεξεργαστές (45nm) με μεγαλύτερη κατανάλωση. Όχι ότι θα παίξει κάποιο ρόλο στην καθημερινή χρήση, αλλά θεωρητικά μιλώντας για το καλύτερο, πρέπει να αναφερθεί.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Ο 1090t είναι καλύτερος (και ακριβότερος) από αυτόν που σου προτείνει ο Θάνος. Σου έβαλα σύγκριση με τον 1100t

για την ταλαπαιρια και για την πιθανη αγανακτηση . απο οσο ειδα παντως δεν πολυκυκλοφορουν με μια γρηγορη ματια στο skroutz η κανω λαθος?

Δημοσ.

Εγώ έχω την ίδια άποψη με τον Δεινόσαυρο... Εφόσον θέλει να δώσει 300ε γιατί να πάει σε amd μεριά ενώ μπορεί να πάρει έναν ωραιότατο i5 τελευταίας γενιάς που δεν νομίζω να συγκρίνεται με amd.. Ίσως δεν έχει δουλέψει amd και δεν γνωρίζει τις διαφορές intel-amd.. ^_^

Εσυ που εχεις δουλεψει και ιντελ και amd βλεπεις διαφορες στην χρηση του υπολογιστη η ακομη και στα παιχνιδια χωρις να εχεις κανενα προγραμμα ανοιχτο για να βλεπεις frames?σοβαρα τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...