kostask91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα . ενας φιλος επειδη σε λιγο καιρο αναμενεται να περασει η αδερφη του για φοιτητρια και θα χρειαστει pc θα της δωσει το δικο του που εχει τωρα και θα παει σε καινουργιο. εχει ως τωρα για το καινουργιο pc ενα full tower και ενα τροφοδοτικο thermaltake toughpower 700watt. τα πραγματα θα τα παρει σιγα σιγα μαζευοντας χρηματα εφοσον εχει λιγους μηνες μεχρι να περασει η αδερφη του. η χρηση του ειναι καθαρα gaming χωρις να χρησιμοποιει κανενα ιδιαιτερο προγραμμα θα ηθελε να παει προς amd επεξεργαστη , ωστε να μπορεσει να παρει μια καλη καρτα γραφικων και εναν καλο ssd οποιαδηποτε γνωμη δεκτη
driftingcris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Σε τι οθονη θα παιζει? Ποσο ειναι το max στην ολη συνθεση?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 η χρηση του ειναι καθαρα gaming χωρις να χρησιμοποιει κανενα ιδιαιτερο προγραμμα θα ηθελε να παει προς amd επεξεργαστη , ωστε να μπορεσει να παρει μια καλη καρτα γραφικων και εναν καλο ssd οποιαδηποτε γνωμη δεκτη Εφόσον μιλάς καθαρά για gaming δεν χρειάζεται ssd. Κατά τα άλλα ποιό είναι έστω στο περίπου το συνολικό μπάτζετ?
kostask91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ουπς οντως δεν ανεφερα. οθονη θα αγορασει καινουργια full hd . λεφτα οπως ειπα και πριν δεν εχει στανταρ. διοτι με το καιρο οτι μαζεψει. γιαυτο θελει να παει σε amd απλα θελει προτασεις για επεξεργαστη και μητρικη , διοτι για καρτα γραφικων θα παει σε 6950 λογικα , και ραμ corsair low profile 8 gb Εφόσον μιλάς καθαρά για gaming δεν χρειάζεται ssd. Κατά τα άλλα ποιό είναι έστω στο περίπου το συνολικό μπάτζετ? γιατι για λειτουργικο δεν κανει? θα βαλει το λειτουργικο μεσα αντε και κανα παιχνιδι αναλογα με τη χωρητικοτητα που θα παρει. ειναι γενικα ιδιοτροπος με αυτα δε θελει να αργει καθολου στο boot και γενικα με το loading
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ουπς οντως δεν ανεφερα. οθονη θα αγορασει καινουργια full hd . λεφτα οπως ειπα και πριν δεν εχει στανταρ. διοτι με το καιρο οτι μαζεψει. γιαυτο θελει να παει σε amd απλα θελει προτασεις για επεξεργαστη και μητρικη , διοτι για καρτα γραφικων θα παει σε 6950 λογικα , και ραμ corsair low profile 8 gb Φίλε μου, αν δεν μου πεις μπατζετ -έστω στο περίπου- εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να προτείνω. Άσε που αυτή η λογική είναι επικίνδυνη και μπορεί να μείνει με τα μισά parts στο χέρι και να αναγκαστεί να τα σκοτώσει μετά. Ας αποφασίσει μέχρι πόσα θέλει να ξοδέψει, ας τα μαζέψει και τότε ας αγοράσει κατ εμέ. Κατά τα άλλα αν δεν υπάρχει μπάτζετ ούτε ο amd είναι σωστή επιλογή ούτε ο intel. γιατι για λειτουργικο δεν κανει? θα βαλει το λειτουργικο μεσα αντε και κανα παιχνιδι αναλογα με τη χωρητικοτητα που θα παρει. ειναι γενικα ιδιοτροπος με αυτα δε θελει να αργει καθολου στο boot και γενικα με το loading Βεβαίως και κάνει αλλά αυτά που μου λες είναι εν πολλοίς άχρηστες πολυτέλειες ειδικά για κάποιον που δεν ξέρει καν πόσα μπορεί να ξοδέψει.
kostask91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου, αν δεν μου πεις μπατζετ -έστω στο περίπου- εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να προτείνω. Άσε που αυτή η λογική είναι επικίνδυνη και μπορεί να μείνει με τα μισά parts στο χέρι και να αναγκαστεί να τα σκοτώσει μετά. Ας αποφασίσει μέχρι πόσα θέλει να ξοδέψει, ας τα μαζέψει και τότε ας αγοράσει κατ εμέ. Κατά τα άλλα αν δεν υπάρχει μπάτζετ ούτε ο amd είναι σωστή επιλογή ούτε ο intel. ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο. απλα θελει να παρει απο τωρα καρτα γραφικων ssd ram ωστε να τα βαλει στο υπαρχων συστημα και τα αλλα μετα. το μπατζετ βασικα δεν ειναι αυστηρα περιορισμενο. απλα για να μη φαει μια περιουσια ( 200 ευρω 2500k + 100-150 μητρικη) σκεφτοταν κατι σε amd σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι θα του εβγαινε ενας 2500κ με μια καλη μητρικη. οποτε υπολογιστε ενα μπατζετ γυρω στο 300 ( αν με amd μας φτιαχνει και πιο φθηνα καλυτερα )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 300 ευρώ για ποιά ακριβώς parts? Με amd φτηνότερο φτιάχνεις, καλύτερο όχι.
Vaggos02 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάλι πιστεύω πως ο SSD, με τις τρέχουσες τιμές στους μηχανικούς, μόνο άχρηστη πολυτέλεια δεν είναι, ακόμα και για χρήση gaming. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κάποιον sata ΙΙΙ με 800mb/s read-write αλλά για κάποια προσφορα/μεταχειρισμένο με εγγύηση. Εφόσον υπάρχει χρόνος καλό θα ήταν να ψαχτεί ο φίλος σου για κάποια τέτοια περίπτωση. Όσο για το budget, συμφωνώ με τι φίλο σαύρα, στο τέλος είτε θα καταλήξει να σκοτώσει τα μισά πράγματα επειδή ξέμεινε είτε θα καταριέται την τύχη του που αγόρασε κάτι σήμερα και όταν στήσει το pc θα πωλείται αρκετά πιο φτηνά, αφού μιλάμε για 6+ μήνες από τώρα.
kostask91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 300 ευρω για μητρικη επεξεργαστη . σορρυ ειναι πρωι ακομα Εγώ πάλι πιστεύω πως ο SSD, με τις τρέχουσες τιμές στους μηχανικούς, μόνο άχρηστη πολυτέλεια δεν είναι, ακόμα και για χρήση gaming. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κάποιον sata ΙΙΙ με 800mb/s read-write αλλά για κάποια προσφορα/μεταχειρισμένο με εγγύηση. Εφόσον υπάρχει χρόνος καλό θα ήταν να ψαχτεί ο φίλος σου για κάποια τέτοια περίπτωση. Όσο για το budget, συμφωνώ με τι φίλο σαύρα, στο τέλος είτε θα καταλήξει να σκοτώσει τα μισά πράγματα επειδή ξέμεινε είτε θα καταριέται την τύχη του που αγόρασε κάτι σήμερα και όταν στήσει το pc θα πωλείται αρκετά πιο φτηνά, αφού μιλάμε για 6+ μήνες από τώρα. αρχικα pc ηθελε απο τωρα καινουργιο και απλα η αδερφη του ειανι η αφορμη . δευτερον δε προκειται να καταληξει να σκοτωσει τα μισα πραγματα . πιστεψτε με
XESTER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 καλυτερα να αγορασει εναω καλο επεξεργαστη της intel οπως τον intel i7 η i5
Vaggos02 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου, ας πάρει τώρα πράγματα όπως κουτί, τροφοδοτικό, μνήμες κλπ που θα τα χρειαστεί σίγουρα γιατί σε μισό χρόνο από τώρα θα έχει κυκλοφορήσει σίγουρα η επόμενη σειρά cpu στης intel (μπορεί να κοντεύει και η μεθεπόμενη) + ότι αυτό συνεπάγεται στις μητρικές και τις τιμές των τωρινών cpu & mobo.
kostask91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου, ας πάρει τώρα πράγματα όπως κουτί, τροφοδοτικό, μνήμες κλπ που θα τα χρειαστεί σίγουρα γιατί σε μισό χρόνο από τώρα θα έχει κυκλοφορήσει σίγουρα η επόμενη σειρά cpu στης intel (μπορεί να κοντεύει και η μεθεπόμενη) + ότι αυτό συνεπάγεται στις μητρικές και τις τιμές των τωρινών cpu & mobo. κουτι εχει παρει ηδη , τροφοδοτικο εχει αυτο που εγραψα παραπανω. και ξαναλεω δικιο εχετε απλα δε το κανει για την αδερφη του αλλα για τον εαυτο του. οποτε το οτι σε 6 μηνες βγαινει καινουργιος πχ δε του λεει κατι ( τι να πεις αγυριστο κεφαλι ) απλα πειτε μου στα 300 αντε 350 τι amd του προτεινετε επεξεργαστη μητρικη . θα του αναφερω τις απαντησεις σας περι "βιασυνης" και μακαρι να μη προβει στην αγορα επεξεργαστη τελικα απο τωρα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 απλα για να μη φαει μια περιουσια ( 200 ευρω 2500k + 100-150 μητρικη) 300 ευρω για μητρικη επεξεργαστη Εφόσον λοιπόν δίνει 300 για μητρική - επεξεργαστή, ο i5 2500K είναι μονόδρομος.
kostask91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εφόσον λοιπόν δίνει 300 για μητρική - επεξεργαστή, ο i5 2500K είναι μονόδρομος. Μέσα στα 300 μάλιστα χωράνει και 8gb μνήμης φιλε μου και εγω 2500κ εχω και πραγματικα δεν υπαρχει ο επεξεργαστης . για καποιο λογο ομως μου ζηταει να βρω (επειδη ασχολουμε εδω με το φορουμ ) κατι σε amd . γιαυτο ξεκινησα το thread ρωτωντας για amd . επειδη καταλαβαινω οτι σας κουρασα θα μπορουσατε να μου προτεινετε 1-2 επεξεργαστες να ξερει προς τα που να κοιταξει reviews κτλ ? οσο για λογικη με τα χρηματα μη ψαχνεις λογικη. ( σκεψου οτι εχει ι5 πρωτης γενιας και δεν τον θελει , και θελει να παει σε amd )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Να του πεις ότι απλά θα κάνει fail αγορά αν δώσει 300 ευρώ και πάει σε amd. Δεν σου προτέινω κάτι, δεν έχει νόημα. Πες του να κάνει λογαριασμό και να μας πει γιατί θέλει amd. θα μπορουσατε να μου προτεινετε 1-2 επεξεργαστες να ξερει προς τα που να κοιταξει reviews κτλ ? οσο για λογικη με τα χρηματα μη ψαχνεις λογικη. Άμα δει τα reviews ίσως αλλάξει άποψη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα