kostisstam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους!!! Παιδιά έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να ανεβάσω τον επεξεργαστή όσο μπορώ με σε λογικά πλαίσια πάντα. Λοιπών εγώ προσπάθησα να τον άρω μόνος μου και τον πήγα στα 4,8Ghz. Πως σας φαινετε καλα ειναι ή θα μου μείνει στο χερι με αυτα που κανω??? Πείτε μου να τα ρυθμίσω καλά γιατί πρώτη φορά κάνω o/c σε sandy bridge. Πόσο μπορώ να τον ανεβάσω ακόμα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ανέβασε κανά cpu-z να δούμε τι έχεις κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Vcore/θερμοκρασίες; ( 4.8 @ air και ψαχνόμαστε και για παραπάνω... α ρε Intel... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostisstam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Από θερμοκρασίες είμαι στους 68 max αλλά έχω μόνο τους 2 stock ανεμιστήρες της H100. Άκυρο Link/show_oc.php?id=2246375 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το τσεκαρες με linx και prime95 αν ειναι σταθερο; Αν ναι τοτε με 1,39vcore στα 4.8 εισαι super!!!!!!! Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostisstam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το τσέκαρα με prime95 για 3 ώρες και με linx στο 20 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε bsod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlyko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Έχω τον 2500Κ από το προηγούμενο Μάρτιο και την Asus P8P67 pro. Έχοντας ψάξει λίγο το θέμα του overclocking θα σου πρότεινα να μην τον πας πάνω από τα 4.3-4.4Ghz αν θέλεις να τον έχεις για πολύ καιρό. Η τάση σου είναι υψηλή για να δουλεύει 24/7 χωρίς να μειωθεί ο χρόνος ζωής του... Τις παραπάνω συχνότητες μπορείς να τις έχεις με 1.33V περίπου... Εξάλλου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό νόημα να κάνεις μεγάλο overclocking, ο επεξεργαστής σου είναι ήδη πολύ δυνατός για τα σημερινά δεδομένα... Ακόμα κι αν φαίνεται σταθερό σε μετροπρογράμματα είναι σίγουρο ότι κάνει υπολογιστικά λάθη που η πλειονότητα των εφαρμογών ίσως δεν τα αντιληφθεί. Σε κάποιες εφαρμογές ίσως έχεις πρόβλημα. Π.χ. στη δική μου περίπτωση στο 4.633 δεν έχει κανένα πρόβλημα σε prime κτλ, αλλά μου κολλάει στο DragonAge και στο Nehrim (Elder scrolls 4:Oblivion mod)...Στα 4.41 όμως κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις μπορείς να πειράξει και το FSB μέχρι τα 103MHz με ασφάλεια και απόλυτη σταθερότητα (τουλάχιστο στη δική μου περίπτωση, αν και στα 105 δεν είχα πρόβλημα), με πολ/στη στα 44 κερδίζεις 132MHz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostisstam Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ φίλε να σου πω δεν το κάνω για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλός θέλω να παίξω με της δυνατότητες του συστήματος μου. Εννοείται πως σε δεν είναι για 24/7 αλλά πόσο να μειωθεί ο χρόνος ζωής του από 15 να πάει 10 δεν με νοιάζει θα χω αλλάξει 4-5 pc μέχρι τότε. Παντός το FSB δεν το πειράζω μονό πολλαπλασιαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlyko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται την περίπτωση... Μπορεί σε 2 χρονάκια να είναι μακαρίτης (μου συνέβει στον 9550 που είχα πριν από αυτόν...) αν δουλέυεις συχνά βαριές εφαρμογές και είναι κρίμα γιατί ο cpu σου έχει δυνατότητα να σε κρατήσει για αρκετά παραπάνω... Κάνεις ότι θέλεις, αφού το PC είναι δικό σου, αλλά από το '97 (που έκανα για πρώτη φορα overclocking) μέχρι σήμερα, κανένας cpu δεν μου κράτησε πάνω από 2-3 χρόνια με extreme overclocking, ανεξαρτήτως ψύξης... ...Εκτός από μια περίπτωση (Core2Duo 6300) που μου χάλασε η μητρική, λόγω θερμοκρασίας, σε 1 χρόνο και κάτι μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα