alani4837 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα, εχω το εξης προβλημα: εκανα φορματ το λαπτοπ μου, οταν παω λοιπον να εγκαταστησω το catalyst μου βγαζει κατω κατω : η τρεχουσα εκδοση δεν εγκατασταθηκε, πακετο εγκαταστασης AMD CIM...και δεν μπορω να εγκαταστησω τα drivers..μηπως ξερει κανενας τι να κανω
venumis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο λαπτοπ εχεις φίλε μου ? Εκανες εγκατάσταση απο recovery ή απο dvd ? Επίσης είσαι σίγουρος οτι κατέβασες τους σωστούς drivers ?
alani4837 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εχω το Asus W90VP..αν μπορεις να με βοηθησεις γτ εχω δοκιμασει τα παντα...απο dvd...οταν παω να εγκαταστησω τα drivers της ati αναβοσβηνει 3-4 φορες η οθονη και μετα μου βγαζει μια μπλε οθονη!!!
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Βαλε τους drivers μεσα απο το windows update.
alani4837 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι ακριβως εννοεις φιλε μου?Οταν κανω εγκατασταση τα drivers απο το windows update, κανω restart και μου βγαζει αυτην την μπλε οθονη....εχω αλλαξει τις καρτες γτ οταν βαζω την μια πρωτη δεν ανοιγει η οθονη μονο με hdmi. ειχε ξαναγινει αυτο και πιο παλια, και εβαλα την δευτερη καρτα στην θεση της πρωτης και δουλευε.και μετα απο λιγο καιρο που τις ξανα αλλαξα ηταν μια χαρα, δουλευαν και οι 2...τωρα τπτ..... Και τωρα οταν παω να εγκαταστησω catalyst παταω ελληνικα-> επομενο-> διαλεγω συντομη εγκατασταση μετα τρεχει για λιγο και κολαει εδω....για ωρες, χωρις ομως να εχει κολησει το catalyst(το προγραμμα, δλδ οι εικονες κατω αλλαζουν κανονικα.... Καμια βοηθεια παιδια??? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2012 από alani4837
jim_p Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αυτες τις κατακορυφες γραμμες ή παρομοιες σου τις βγαζει και εκτος windows, πχ οταν εκκινει στο post?
alani4837 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι ναι φιλε μου...συνεχεια!(σχεδον)
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τοτε, κατα 90%, εχει καποιο προβλημα η καρτα σου σαν hardware και καλυτερα θα ηταν να την αλλαξεις οσο γινεται πιο συντομα, ακομα και με μια low end.
alani4837 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εχω παρει μια που δεν ειναι αυθεντικη και οταν την βαζω ανοιγει το λαπτοπ αλλα παλι δεν διχνει τπτ η οθονη και κολαει καπως...και τα λαμπακια τρεμοπαιζουν....τις καρτες τις εχω αλλαξει...εχω βαλει την βασικη καρτα στην θεση της δευτερης και λειτουργουσε μια χαρα, αλλαξα και τις ψυκτρες απο τις καρτες αλλα τωρα δεν μπορω να εγκαταστησω το cayalyst...μετα απο φορματ!!!
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα μολις ειδα οτι αναφερεσαι σε λαπτοπ, συγγνωμη. Νομιζα πως το 4870x2 αναφεροταν σε cf 2 κανονικων 4870.
alani4837 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) οχι φιλε μου σε λαπτοπ αναφερομαι!!!! Παιδια στο device manager την μια καρτα που την βγαζει με κιτρινο θαυμαστικο και οταν παταω ιδιοτητες μου λεει : This device cannot start. (Code 10).. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2012 από alani4837
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα