Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι φωνητικες χορδες ειναι μερος του σωματος.

η φωνη ειναι οι ταλαντωσεις του αερα που δημιουργουν οι φωνητικες χορδες.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κάποιον που ρώτησε γιατί έμενε σε ξενοδοχείο η σταρ....

καρντάσι , σε είπανε πόσο κοστίζει η σουίτα που απέθανε η σταρ?

κάτι για 17.000 ντάλαρς την βραδυά διάβασα κάπου...

Δημοσ.

Για κάποιον που ρώτησε γιατί έμενε σε ξενοδοχείο η σταρ....

καρντάσι , σε είπανε πόσο κοστίζει η σουίτα που απέθανε η σταρ?

κάτι για 17.000 ντάλαρς την βραδυά διάβασα κάπου...

Μα το ερωτημα δεν το εθεσα απο αποψης πολυτελειας. Προφανως και θα ειχε εξωφρενικη πολυτελεια το δωματια/σουιτα που θα διεμενε.

Ομως υποτιθεται οι παγκοσμιου επιπεδου σταρ/φωνες/ηθοποιοι κλπ δεν διαμενουν σε κοινοβιους τοπους οπως ξενοδοχεια για διαφορους λογους. Περαν τουτου, ειδικα αν εισαι χρηστης ναρκωτικων υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες να την βγαζεις μεσα στο ξενοδοχειο. Και για σενα και για το ξενοδοχειο.

Αλλα εφοσον διευκρινηστηκε οτι στο ξενοδοχειο δεν διεμενε, απλως βρεθηκε εκεινο το βραδυ λογω ενος παρτυ, οκ δεν ισχυει η απορια μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...αντιθέτως οι στάρηδες τον περισσότερο καιρό τον περνάν ακριβώς (pun intended) σε ξενοδοχεία. Mιας και είναι συνεχώς ον δε ρόουντ (...όχι ότι δεν έχουν και "χόουμς". Χοουμάρες για την ακρίβεια. Που σπανίως βέβαια τα βλέπουν).

Επίσης, αν και δεν το 'χω δει το συγκεκριμένο τσαρδάκι που την έπεφτε η Γουίτνι, αλλά "κοινοβιακό" δεν νομίζω να παίζει με την καμμία να σηκώνει να το πεις.

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Καθε ξενοδοχειο ειναι κοινοβιακο με την εννοια οτι, εχει κοινοχρηστους χωρους πχ λομπι, ρεσεψιον κλπ. Τωρα αν υπαρχουν ξενοδοχεια που η καθε σουιτα εχει αποκλειστικα δικα της λομπι/εισοδους/εξοδους κλπ, φανταζομαι πως θα υπαρχουν αλλα η αφεντια μου δεν εχει την τιμη να το γνωριζει η να ακουσει τετοια περιτπωση!

Επισης οτι και η σουιτα που διαμενεις χρησιμοποιειται απο 100δες ατομα (οχι την ιδια ωρα οκ).

Προφανως στις πολλες μετακινησεις τους εννοειται οτι χρησιμοποιουν ξενοδοχεια/σουιτες, αλλα για μονιμη κατοικια/διαμονη μου ακουγεται καπως, για σταρ βεληνεκους Γουιτνει Χιουστον. Να μου λεγες για καμια Λιντσντει Λοχαν, θα σου απαντουσα οτι ειναι λογικο να μενει σε ξενοδοχειο, λογικα για να βγαζει και κανα εξτρα τα βραδια απτους αραπηδες:P

Δημοσ.
Καθε ξενοδοχειο ειναι κοινοβιακο με την εννοια οτι, εχει κοινοχρηστους χωρους πχ λομπι, ρεσεψιον κλπ.

...παίζει καμμιά συγγένεια με Killik...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...παίζει καμμιά συγγένεια με Killik...;

Φανταζομαι αντιλαμβανεσαι τις ιδιοτροπιες διαφορων διασημων που δεν γουσταρουν στους δικους τους χωρους να κυκλοφορουν διαφοροι ασχετοι, απο παπαρατσι, μεχρι ακυροι η μεχρι αλλοι διασημοι ετσι? Ελπιζω τωρα να μπορεις να αντιληφθεις τη διαφορα του "μενω στη βιλα μου και παω στο ιδιωτικο γυμναστηριο κλπ" με το "μενω στην σουιταρα μου κ κατεβαινω στο λομπι, εγω η Λειντι Ταδε και προσπαθω να κρυφτω", ετσι? Μιλωντας παντα για σελεμπριτι γνωστες ανα την υφηλιο και οχι εσωτερικης καταναλωσης.

Τις ειρωνειες σου η τα ευφυολογηματα σου, μπορεις να τις απευθυνεις σε οποιον σου μιλα αντιστοιχα. Μαζι και το flood αποσιωπητικων-εμφαση στην ειρωνεια.

Επεξ/σία από DJ_XLR8
προσωπική αντιπαράθεση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηλιολίβαδο, χαλάρωσε, μη μας πάθεις και 'συ τίποτα. Φτάνει η Γούτνι που χάσαμε.

Κατά τ' άλλα, όταν σου λέω "κοινοβιακός χώρος", είναι τουλάχιστον ατυχής ως όρος, και μου λες κάτι Κίλλικα, ε.

* ...τα αποσιωποιητικά, είναι θέμα προσωπικής ψώρας. Μην τσιμπάς.

Επεξ/σία από DJ_XLR8
προσωπική αντιπαράθεση
Δημοσ.

Συνιστώ ψυχραιμία και στους δύο... Μη ξεφεύγετε του θέματος και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνιστώ ψυχραιμία και στους δύο... Μη ξεφεύγετε του θέματος και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Οταν το ιδιο μελος εχει σπονταρει/ξεκινησει αντιπαραθεση προς δυο διαφορετικα μελη στην ιδια σελιδα τα οποια δεν τον προκαλεσαν καν, σε προσωπικο τουλαχιστον επιπεδο (posts #32, #37), τοτε καποιος ψαχνεται αλλα anyway.

Κατα τ'αλλα, πλυμενοσυνεφο, θα μπορουσα να (ξανα)απαντησω στο τελευταιο σου ποστ με αρκετους τροπους αλλα δεν ειμαι απο αυτους που γυρευουν παντοτε την τελευταια απαντηση, ειδικα οταν διαπιστωνω την αναγκη σουν να συνεχιζεις και να απαντας στο ιδιο μοτιβο ειρωνειας κλπ. Καλη συνεχεια.

Επεξ/σία από DJ_XLR8
προσωπική αντιπαράθεση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν το ιδιο μελος εχει σπονταρει/ξεκινησει αντιπαραθεση προς δυο διαφορετικα μελη στην ιδια σελιδα τα οποια δεν τον προκαλεσαν καν, σε προσωπικο τουλαχιστον επιπεδο (posts #32, #37), τοτε καποιος ψαχνεται αλλα anyway.
Κατα τ'αλλα, πλυμενοσυνεφο, θα μπορουσα να (ξανα)απαντησω στο τελευταιο σου ποστ με αρκετους τροπους αλλα δεν ειμαι απο αυτους που γυρευουν παντοτε την τελευταια απαντηση, ειδικα οταν διαπιστωνω την αναγκη σουν να συνεχιζεις και να απαντας στο ιδιο μοτιβο ειρωνειας κλπ. Καλη συνεχεια.

...δόουζ του, ντου νοτ κομπιούτ και πολύ. Αλλά χου κέαρς.

Ούτως ή άλλως υπάρχει η "επίσημη υπόδειξη" στην αρχή της σελίδας να συμμαζευτεί το ζήτημα.

Θεώρησε λοιπόν αυτό το τελευταίο σχετικό ποστ που τώρα διαβάζεις, απλώς υποβοήθηση στην τάση σου "να μην γυρεύεις την τελευταία απάντηση", και κλείσαμε.

Επεξ/σία από DJ_XLR8
προσωπική αντιπαράθεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...