Solar_Fields Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Photo τραβηγμενη απο εξοδο της λιγες μερες πριν το θανατο της.
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 κριμα.μα ποσο κριμα.. μια απο τις ωραιότερες φωνες RIP
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 H αλήθεια είναι πως τόσο γέλιο δε περίμενα να ρίξω σε RIP thread. Έχουν ειπωθεί ατάκες που θα ζήλευε και ο Δαλιανίδης. RIP anyway..
QQTilt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κρίμα πραγματικά, ο ντιλερ της τα χει βάψει μαύρα άκουσα..
aris1986 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το παρτυ εγινε κανονικα παρολο τον θανατο της και παρολο που ειχε γεμισει το ξενοδοχειο με αστυνομικους,ρεπορτερς και φανς.... Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι νεκροί με τους νεκρούς. Από την άλλη σκέφτηκαν τόσα λεφτα έπεσαν στο παρτυ του ξενοδοχείου ασε που θα λενε ήμουν και γω στο πάρτι που πέθανε η whitney.
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Οντως τεραστια φωνη. Requiescat in pace.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 η δικιά μου είναι άλλη, πως ζει ακόμα ο Jagger και ο Tyler? ...τί είπες εκεί ρε Χάρη... Αυτοί οι δυο ειδικά θα πεθάνουν αν το σταματήσουν είναι που θα πεθάνουν. Όσο για την WH, τόσο όμορφη γυναίκα και με τέτοια φωνάρα και ταλέντο γενικά, κρίμα παν' απ' όλα τη ζωή "θύματος" που "διάλεξε" κι έζησε, με ξύλο από γκόμενους και καταχρήσεις.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ...μην τα μπερδεύουμε - το σπουδαίο κορμί της χαράμισε.
-nick- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 " Hey Whitney, I thought it was 6 Grammies in 14 years, not 6 grams in 14 minutes... " Τι λεει το αριστερο ρουθουνι της Whitney στο δεξι? - Κλεισε, εχω γραμμη.
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ...μην τα μπερδεύουμε - το σπουδαίο κορμί της χαράμισε. και την θεικη της φωνη.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέρος του κορμιού είναι κι αυτή ούτως ή άλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα