Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγε από την ζωή η διάσημη τραγουδίστρια της pop μουσικής Whitney Houston, σε ηλικία 48 ετών το βράδυ του Σαββάτου, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της Houston, Κristen Foster.

Tα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας, που τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, έχει πουλήσει πάνω από 170 εκατ. άλμπουμ, singles και βίντεο στην διάρκεια της καριέρας της.

Πηγή.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι γαμώ. Έχει πάρει τα πιο φιλότιμα παιδιά η πουτάνα η κοκαίνη..

Ναι η κοκαινη φταιει...

Να πεφτουν τα στοιχηματα για την επομενη.Πονταρω Λιντσευ Λοχαν.

Δημοσ.

Νταξει τι να πω? τελειως τραγικη στιγμη.

Μια απο τις μεγαλυτερες φωνες ολων των εποχων, η Γουιτνει Χιουστον, δεν ονομαστηκε αδικως "Η Φωνη", με αξεπεραστες ερμηνειες.

Αλλα αυτα εχουν τα κωλοναρκωτικα. Αμα μπλεξεις σε παιρνει συνηθως η κατηφορα. ενω δεν λυπαμαι συνηθως αυτους που πεθαινουν απο ναρκωτικα για την Γουιτνει τι να πεις?? :( :( Για αυτην λυπηθηκα. Οπως και για τον Μπάιας, απο τα μεγαλυτερα ταλεντα ολων των εποχων που για να γιορτασουν που μπηκαν στο ΝΒΑ δοκιμασαν για πρωτη φορα ναρκωτικα και οντας αβγαλτος πηγε απο υπερβολικη δοση. Τεσπα τι να πεις? Τζαμπα, τζαμπα, τζαμπα, τζαμπααααααααααα πηγαν. :(

Εδω η Χιουστον σε μια απο τις συγκλονιστικοτερες ερμηνειες ολων των εποχων, οχι δικιες της μόνο αλλα γενικοτερα!!!!! Η ερμηνεια αυτη δεν υπαρχει στον χαρτη.

http://www.youtube.com/watch?v=tYFHAvULvJ0

Δημοσ.

Ναι η κοκαινη φταιει...

Να πεφτουν τα στοιχηματα για την επομενη.Πονταρω Λιντσευ Λοχαν.

Καμια σχεση με Χιουστον/Τζακσον/Γουεινχαουζ κλπ η με το ζορι σελεμπριτι και προσωποποιηση του "η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση".

Οι μεν προσφεραν στην καλλιτεχνικη σκηνη το εργο τους, η δε μαχεται να ξεπερασει το 0 στην προσφορα της και την ξερουμε επειδη αναπαραγουν τα αμερικανικα μιντια τα πιπερατα/κακα "νεα" της.

Εμενα η απορια μου ειναι αλλη. Πως γινεται η Γουιτνει Χιουστον να διεμενε σε ξενοδοχειο? Μα σε ξενοδοχειο?

Και η αλλη απορια μου ειναι αυτη: Εκει στας Αμερικας που ειναι δηθεν ευνομουμεμνη χωρα και στελνουν τους νεους φυλακη για 1 γραμαριο μαριχουανας, πως και τους ξεφευγουν παντα οι κοκακηδες καλιτεχνες, που κατα τ'αλλα τους ξερει ολος ο υπολοιπος πλανητης οτι πινουν?

Φυσικα το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα, αλλα τουλαχιστον εδω ποτε δεν υπερυφανευτηκαμε οτι ειμαστε ευνομουμενο εθνος.

Δημοσ.
Εμενα η απορια μου ειναι αλλη. Πως γινεται η Γουιτνει Χιουστον να διεμενε σε ξενοδοχειο? Μα σε ξενοδοχειο?

δεν εμενε στο ξενοδοχειο μονιμα.

στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο εκανε ενα παρτυ πριν τα Grammy Awards,ο μουσικος παραγωγος και μεντορας της που την ειχε αναδειξει.

Την ειχε καλεσει για να τραγουδησει για τους καλεσμενους της.Οποτε της ειχαν νοικιασει δωματιο στο ξενοδοχειο οπου γινοταν το παρτυ,για μερικες ωρες,για να ετοιμαστει κτλ.

ε και την βρηκαν καποια στιγμη νεκρη πριν γινει το παρτυ.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το παρτυ εγινε κανονικα παρολο τον θανατο της και παρολο που ειχε γεμισει το ξενοδοχειο με αστυνομικους,ρεπορτερς και φανς....

• Super Moderators
Δημοσ.

η δικιά μου είναι άλλη, πως ζει ακόμα ο Jagger και ο Tyler? άλλη κράση αυτοί, ανθεκτικοί...

Δημοσ.

η δικιά μου είναι άλλη, πως ζει ακόμα ο Jagger και ο Tyler? άλλη κράση αυτοί, ανθεκτικοί...

Θα παιρναν "καλυτερο"...

Οσο για τη χιουστον..τεραστια φωνη πολυ μικρο μυαλο. Τα θελε και τα παθε δυστυχως, ηταν θεμα χρονου

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...