Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Μολις βαλαμε την αλλη επανω δουλεψε κανονικα και δεν ξαναεσβησε.

Ουτε θερμοκρασια ουτε τιποτα.Τη παλια την πηρα παλι.

Μολις τον συνδεσα σπιτι και ειδα, αμεσως τον πηρα τηλεφωνο και του το ειπα.

Μου απαντησε οτι λειπουν οι οδηγοι και για αυτο.Του ειπα οτι αν τους κατεβασω και τελικα δεν με ικανοποιει θα του την επιστρεψω.Βεβαια και συμφωνησε οποτε nο prob απο εκει.Εψαξα λοιπον, κατεβασα τους οδηγους(για 7 δεν ειχε, μεχρι vista..) αλλα μια απ τα ιδια.Μαπααα..

Περιμενω τα φωτα σας και παλι να βρουμε εστω used απο εδω μεσα.

Βαλτε ενα χερακι ακομα ρε συντεκνοι να τελιωσω με το μαγκουφη επιτελους..

Mετα τιμης..

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα,δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησεις αυτη την καρτα.επισης,εισαι σιγουρος οτι ειναι καρτα ετσι?το τροφοδοτικο σου πιο ειπαμε οτι ειναι,σε ξαναρωταω.αυτη η καρτα δεν εχει απαιτησεις σε ρευμα.η παλια ειχε παραπανω.τελος,αλλαξε μια παστα στην παλια εαν ειναι οντως καρτα μπας και στρωσει.

Δημοσ.

Καλα,δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησεις αυτη την καρτα.επισης,εισαι σιγουρος οτι ειναι καρτα ετσι?το τροφοδοτικο σου πιο ειπαμε οτι ειναι,σε ξαναρωταω.αυτη η καρτα δεν εχει απαιτησεις σε ρευμα.η παλια ειχε παραπανω.τελος,αλλαξε μια παστα στην παλια εαν ειναι οντως καρτα μπας και στρωσει.

Μολις τον συνδεσε στη δικια του οθονη (που ειχε πολλα Mhz οπως μου ειπε) εσβηνε αμεσως.

Και μολις αλλαξαμε και βαλαμε την καινουρια(sick) ρολοι.

Μου το ειπε κιολας οτι αυτη δεν εχει απαιτησεις σε ρευμα οπως η παλια.

(τι εννοεις?μηπως υπαρχει προβλημα στο τροφοδοτικο?)

Και σου λεω φιλε μου και παλι, οτι στoν Cpu αλλαξα παστα και ξαναλλαξα, αλλα σημερα δεν κραταγε

ουτε 10 λεπτα.Πριν καλα καλα ζεσταθει ο η/υ, εσβηνε...

Αν κανεις κεφι να ριξεις καμια προσφορα που να ταιριαζει απο εδω μεσα, ριχτηνα..

ΥΠ Και ναι, δεν υπαρχει οντως περιπτωση να κρατησω αυτη την καρτα.

Δημοσ.

Ο φίλος παραπάνω σε ρωτάει για την μάρκα του τροφοδοτικού και τα watt αυτού. Μπορείς να αναφέρεις αυτά τα χαρακτηριστικά?

Απο την μερία μου θα σου πρότεινα να κατεβάσεις στο Everest Ultimate και να τρέξεις το System Stability Test για την CPU για μερικά λεπτά. Από εκεί θα δεις θερμοκρασίες και σε Full Load αλλά και εάν τελικά σβήσει το PC κατά την πλήρη χρήση της CPU.

Δημοσ.

Ο φίλος παραπάνω σε ρωτάει για την μάρκα του τροφοδοτικού και τα watt αυτού. Μπορείς να αναφέρεις αυτά τα χαρακτηριστικά?

Απο την μερία μου θα σου πρότεινα να κατεβάσεις στο Everest Ultimate και να τρέξεις το System Stability Test για την CPU για μερικά λεπτά. Από εκεί θα δεις θερμοκρασίες και σε Full Load αλλά και εάν τελικά σβήσει το PC κατά την πλήρη χρήση της CPU.

Ελεγχο τροφοδοτικου δηλαδη...

Αν εχω καταλαβει καλα ο φιλος λεει οτι μπορει το τροδοτικο να εχει προβλημα

και με αυτη την καρτα τωρα που δεν το ζοριζει και πολυ να κραταει..

Οκ, αυριο το πρωι θα το κανω και οτι βγαλει θα τα αναρτησω εδω.

Καληνυχτες και τα λεμε αυριο μεσημερακι, αν μας καταδεχτειτε..

Μετα τιμης..

Δημοσ.

Ναι, μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό.

Αυτό που αναφέρω με το πρόγραμμα, περισσότερο είναι για να δεις την CPU και τις θερμοκρασίες τις σε full load.

Δημοσ.

Ναι αυτο λεω και επισης λεω να αλλαξεις παστα και στην καρτα γραφικων την δικη σου (την 8800) ετσι ωστε εαν εχει οντως προβλημα η καρτα γραφικων σου με θερμοκρασιες μπορει να στρωσει με αυτο.

Δημοσ.

Kαλησπερα σας.

Η παλια(πλεον) καρτα γραφικων...παπαλα.

Την εβαλα επανω και δεν εχω καν εικονα, η ψυκτρα της δεν γυριζει..

Απο κατω εχω τα στοιχεια του τροφοδοτικου και πιο κατω τα αποτελεσματα του τεστ.

Περιμενω εναγωνιως..

opto9l.jpg

2v0oj6c.png

2j5mgxw.png

dyq5ue.png

16bhxxv.png

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου μαλλον ειναι οκ.μαλλον ετσι,δεν μπορουμε να ξερουμε εμεις μεσω ιντερνετ τι ακριβως γινετε.

η καρτα σου με προβληματιζει που δεν ξανα ανοιγει.σαν τελευταια λυση ειναι να πας να την δοκιμασεις σε καποιον φιλο σου και εαν δεν ανοιγει εκει,βαλε την στον φουρνο μπας και στρωσει.

Δημοσ.

Καλησπερα μαστορια.

Επειδη εδω το κουρασαμε και δεν βλεπω απαντησεις στο τι καρτα να παρω,

κανω νεο θεμα και οσοι πιστοι...

Ευχαριστουμε για τη βοηθεια..

Μετα τιμης..

Δημοσ.

Με την στοκ ψύκτρα της intel και τον 6300, τις ίδιες θερμοκρασίες είχα idle.

Κάτω από 50c είχα δει μόνο χειμώνα με πολύ κρύο δωμάτιο.

Καλησπερα.

Ετσι, αυτο μου ειπαν και απο το Πλαισιο..

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...