SOTHRHS9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα συντεκνοι Δεν μας τα λεει καλα ο παλιοφιλος σημερα..καθολου καλα.. Εβγαλα την ψυκτρα την φυσηξα με πιεση..την εκανα λαμπικο, εβαλα και τη παστα και τον αναψα..Με δυο καρτελες live stream και μια σελιδα ακομα...τσαφ, σκοταδια παλι. Βαζω κοιταζω τη θερμοκρασια, και ο Cpu παιζει απο 57 εως και 61°C idle(που ειπε και μια αλλη ψυχη). Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως μπερδευτηκα και εβαλα παστα πανω στην ψυκτρα και οχι πανω στον Cpu. Αλλα δεν νομιζω να λεει κατι αυτο..εε? λεει? Ζοριζουνε τα πραματα Ιδου..
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτον,ποση παστα εβαλες και ποια?ελπιζω οχι πολυ ε? Και δευτερον εαν τα απο πανω ειναι οκ,παιζει να μην εχει πατησει καλα η ψυχτρα.δεν εννοω να σηκωνεται αλλα τα push pins ειναι μαρτυριο για να τα κανεις να κουμπωσουν σωστα εαν εχει ηδη χρησιμοποιηθει η ψυχτρα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις την μητρικη απο το κουτι καθως και την ψυχτρα και να την κουμπωσεις προσεχτικα ενω βλεπεις απο τν πισω πλευρα της μητρικης οτι ειναι οκ τα push pins.
SOTHRHS9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλως τον συντεκνο Παστουλα πηρα τη μοναδικη που επαιζε στην πολη μου, απο τα Multirama. Thermal Paste CMP-COOL 10 SLVE.Μου ειπαν οτι αυτη δουλευουν και εκεινοι. Εβαλα ελαχιστα, μια μυτιτσα ισα ισα να απλωσει σε ολη την επιφανεια(ειδα και σε εικονες και βιντεακια ποσο πρεπει) Οσο για το κουμπωμα, οντως με ταλαιπωρησε λιγακι, αλλα στο τελος πατησε σωστα.Γκαρεντι λεμε. Το ελεγξα ξανα και ξανα για να το αφησω ησυχο και να τον αναψω.. Εχει πεσει λιγακι τωρα η θερμοκρασια αλλα οχι πολλα πραματα, 55 εως 57°C κινειται. Λες επειδη ειναι παρθενα η παστα ή μπααα?
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Η παστα ειναι παστα μ'εκαψες αλλα επρεπε να την κανει την δουλεια της. Καπου αλλου ειναι το προβλημα και επιμενω στην τοποθετηση της ψυχτρας.δεν ειναι δυνατον με το ρευμα που του δινεις σε idle Να εχεις τετοιες θερμοκρασιες.
SOTHRHS9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Η παστα ειναι παστα μ'εκαψες αλλα επρεπε να την κανει την δουλεια της. Καπου αλλου ειναι το προβλημα και επιμενω στην τοποθετηση της ψυχτρας.δεν ειναι δυνατον με το ρευμα που του δινεις σε idle Να εχεις τετοιες θερμοκρασιες. Και να σκεφτεις οτι εκανε 3.90, ενω αυτες που θεωρουνται καλες (απο οτι διαβασα σε θεματα εδω) απο 1.5 εως 2.5.Ελα ομως που δεν παιζουνε δωθε. Δεν παιζει φιλε μου αυτο για την ψυκτρα που λες. Ειναι πετρα λεμε και δεν κουνιεται ρουπι που την κοιταξα. Εξου και την ελεγξα οταν την εβαζα με φακο και εβλεπα(απο τα πλαγια) οτι πατησε.. Στανταρ λεμε.. Τον εχω αφησει ανοιχτο και βλεπω Παοκ ελπιζωντας σιγα-σιγα να πεσει.Να δουμε.. Αν δεν πεσει, ασυζητητι το πρωι στο μαστορι. Χαλαλι του, αν ειναι να ορθοποδησει ο συναγωνιστης, ας μου τα φανε οι γιατροι.. Μετα τιμης..
fallen4ngel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σωτηρη ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα αλλωστε απο τις εικονες που ειδα ενω πριν ηταν στους 43 μετα το ξεσκονισμα κτλπ πηγε στους 50-60 αρα σιγουρα δεν πατησε σωστα.Απο εκει και περα καλυτερα να τον πας σε καποιο μαγαζι αν δεν τα καταφερεις μονος σου χωρις να τα παιδεψεις πολυ γιατι και το CPU για να σβηνει χτυπαει τρελες θερμοκρασιες και το κοβω να παραδωσει πνευμα.....
mavlamemos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω ψηφιζω οτι δεν εχει πατησει καλα η ψυχτρα! Βαλτη πρωτα να πατησουν καλα τα ποδαρακια της και μετα πιεσε ταυτοχρονα τα διαγωνια push pins. Μονο ετσι θα μπει σωστα. Μη το πας σε τεχνικο. Καλυτερα μονος σου για να μαθεις και πως γινεται. Ολοι ετσι μαθαμε. Sent from my iPod touch using Insomnia
SOTHRHS9 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα μαστορια. Αφου επιμενατε και οι τρεις οτι παιζει να μην εχει πατησει καλα, εκατσα λοιπον χθες βραδυ και την ξαναβγαλα.. Εβαλα παστα στον Cpu αυτη τη φορα και υστερα κουμπωσα την ψυκτρα παλι, με δεοντα προσοχη και σεβασμο. Σημερα το πρωι λοιπον που τον αναψα, οι θερμοκρασιες ειχαν ψιλοπεσει(52-55) αλλα...το προβλημα χειροτερεψε! Καθε 10-30 λεπτα εσβηνε...Χωρις φορτωμα, χωρις τιποτα, τσαφ ο δικος σου μαυρα... Τον πηγα εκτακτως στο γιατρο λοιπον και αφου ειδε εκει πως δεν σηκωνε καθολου mhz(τον εβαλε σε μια δικια του οθονη), απεφανθη τελος(ηταν ανενδοτος), οτι ειναι καρτα γραφικων... Προτεινε καινουρια(θα σας γελασω μαρκα κατι για gt ελεγε) γυρω στα 50 ευρα.Και μου ειπε οτι θα ειναι σαν και αυτη που εχω τωρα και λιγο καλυτερη..Τον τσιγκλισα για used, ειπε θα το ψαξει, τον αφησα εκει και θα τα πουμε σε καμια ωρα. Αυτα απο το μετωπο.. Μετα τιμης..
SOTHRHS9 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ξερεις κανενας σας να μου πει αν η νεα καρτα που εβαλα ειναι καλυτερη ή τουλαχιστον της ιδιας κατηγοριας με αυτη που ειχα? ΑΤΙ300 ειναι και λοιπα στοιχεια αναζητουνται.. Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω το γιατρο και σχολασε.. Ιδου..
panos0100 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ειχες την 8800 και σου εδωσε αυτην? δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα μου φενεται οτι ειναι πολυ κατω απο αυτην που ειχες αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο την φωτογραφια που δειχνεις δεν μου φανηκε απο τις καινουριες αλλα απο τις πολυ παλιες καρτες γραφικων συγνωμη μπορει να κανω και λαθος ειχες την 8800 και σου εδωσε αυτην? δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα μου φενεται οτι ειναι πολυ κατω απο αυτην που ειχες αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο την φωτογραφια που δειχνεις δεν μου φανηκε απο τις καινουριες αλλα απο τις πολυ παλιες καρτες γραφικων συγνωμη μπορει να κανω και λαθος χ550 128mb απ οτι βλεπω και η αλλη ητανε 8800 με 512 μνημη επανω μπα οχι δεν θα ειδα καλα φενεται
AiWaaa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 πιο κάτω είναι απο την παλιά σου.. και σιγα μην ειναι καινουργια απο κανα rma θα είναι η εκθεσιακη
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ειπα μηπως δεν ειδα καλα αλλα το παιδι πιο πανω με βγαζει αληθινο δυστηχως σε ξεγελασανε φιλε μου ειπα να μην πω κατι και σε παρασυρω αλλα η μια καρτα γραφικων που ειχες με αυτη που εχεις τωρα ειναι σα να λεμε η μερα δηλαδη η παλια σου και η νυχτα δηλαδη η καινουρια σου
fallen4ngel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σωτο ο τυπος δεν παει καλα. 1ον) Απο την καρτα γραφικων ανεβαζε ο επεξεργαστης θερμοκρασια?Με ποια λογικη? 2ον) Αυτο το εκτρωμα σε αντικατασταση της 8800?Ο πλακατζης της γειτονιας ειναι ο τυπος? 3ον) Αυριο ηρεμα πεστου ΑΝ δεν σβηνει το pc πλεον να σου δωσει την παλια καρτα στο χερι και να την περασεις μονος σου μην κανει κανα ζογκλερικο. Ειπαμε εχουμε κριση αλλα οχι και ετσι, οχι και ετσι...... :shock:
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μηπως ειναι οι τεχνικοι του πλαισιου? χωρις παρεξηγηση
fallen4ngel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σε αρθρο του 2006 και την αναφερει σαν ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Low End - While these cards are now dated, they all support the technology to run Blood Money. Some of these support the required technology but are still under the minimum specs, integrated and mobile chipsets especially. I haven't seen any reports from integrated graphics users, so whether they will work at all, I don't know for sure. This is a grey area. Go one step higher if you're upgrading to ensure a more pleasurable experience. Thanks to Tomos for clarifying his Xpress200 isn't running the game in any playable way. Looks like integrated graphics are out too (which was to be expected as they're not supported by HM: BM). It's a sure thing now though. * GeForce 6100 IGP (integrated graphics) * Radeon Xpress 200 (integrated graphics) * GeForce 6150 IGP (integrated graphics) * Radeon 9550SE & Radeon X300SE * Radeon 9600SE * Radeon X550SE * GeForce 6200 64bit (NV44)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα