Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχεις δει, Thor-Hulk-Iron Man-Captain America θα πας στο Avengers μόνο και μόνο για την ταινία...

Δημοσ.

αν έχεις δει, Thor-Hulk-Iron Man-Captain America θα πας στο Avengers μόνο και μόνο για την ταινία...

Και το thor ψευτο3D έχει πάντως... στο σινεμα το ειχα δει και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν τις έγραψα για το 3D αυτές...

και καλό να είναι το 3D του Ghost Rider 2, το ότι είναι υπεράθλια ταινία υπερισχύει για να μην την δεις...

Δημοσ.

Κι εγώ ψηφίζω "Avengers" να δεις λόγω καθαρά της ταινίας. Απόψε θα τη δω κι εγώ 3D οπότε θα έχω κι άποψη επί αυτού. ;)

Δημοσ.

δεν τις έγραψα για το 3D αυτές...

και καλό να είναι το 3D του Ghost Rider 2, το ότι είναι υπεράθλια ταινία υπερισχύει για να μην την δεις...

Απλά το παιδί ρώτησε ποιο 3D είναι καλύτερο. Σαν ταινία δεν ξέρω δεν έχω δει καμία από τις 2 που είπε :)

Δημοσ.

Τελικά μετά από τη χθεσινή προβολή λέω να μη δεις καμία 3D. Καλό το "Avengers" αλλά όχι το 3D του...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τελικά μετά από τη χθεσινή προβολή λέω να μη δεις καμία 3D. Καλό το "Avengers" αλλά όχι το 3D του...

Sent from my iPhone using Insomnia

Τώρα.... Τώρα το είδα... :P

Δημοσ.

Μάπα το 3D ε? Καλύτερα να μην το δω σε 3D... :rolleyes:

Το 3D του είχε ελάχιστες στίγμες που άξιζε....αλλά σαν ταινία είναι από τις καλύτερες που έχω δει ever!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...