polonos1313 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Παίδες πήρε ένας φίλος τηλεόραση 3D και περιμένει από τον θείο το Avatar 3D. Πέρα από την σύνδεση του pc με την Tv μέσω HDMI και τα 3D γυαλιά χρειάζεται κάτι άλλο ? θέλει κάποιο πρόγραμμα ??? 'Η το Kmplayer αρκεί ?? Επίσης βρέθηκε μια έκδοση από τον Θείο Avatar 3D PANASONIC EXCLUSIVE .Θα έχει πρόβλημα με αυτήν την έκδοση για να την παίξει σε SAMSUNG ???
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Παίδες πήρε ένας φίλος τηλεόραση 3D και περιμένει από τον θείο το Avatar 3D. Πέρα από την σύνδεση του pc με την Tv μέσω HDMI και τα 3D γυαλιά χρειάζεται κάτι άλλο ? θέλει κάποιο πρόγραμμα ??? 'Η το Kmplayer αρκεί ?? Επίσης βρέθηκε μια έκδοση από τον Θείο Avatar 3D PANASONIC EXCLUSIVE .Θα έχει πρόβλημα με αυτήν την έκδοση για να την παίξει σε SAMSUNG ??? Θα χρειαστείς ειδικό πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά, δεν αρκεί ο Kmplayer. Χρειάζεσαι το PowerDVD 12 Ultra για να παίξεις την ταινία. Από όσο κοίταξα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτή την συγκεκριμένη έκδοση.
therock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δείτε και το Είχα πάθει την πλάκα μου όταν το είδα στην imax του science museum @ London (και εμείς ακόμα παλεύουμε με την vmax των village). Η VMAX περα απο τα πολλα καθισματα τι καλυτερα εχει απο τις υπολοιπες αιθουσες των Village? Εχει τπτ να κανει με την ποιοτητα εικονας και ηχου, και πιο συγκεκριμενα με το 3D? Επισης αντιστοιχα παντα ηθελα να μαθω τι σημαινει στην πραξη I-MAX και πως διαφερουν και αυτα με την σειρα τους? Επειδη οτι 3D εχω δει μεχρι τωρα, το θεωρω απογοητευση. Εχω δει 4 ταινιες σε Σινεμα, (3 παθητικο, 1 ενεργητικο) εχω δει 10+ σε 3D enabled laptop, Avatar σε Sony HX-720, και Hugo/Journey to the center blah blah στην παθητικη LG55 980S Προς το παρον δεν εχω νιωσει καποιο wow effect. Μονο η σκηνη στο σινεμα πριν αρχισει η ταινια που το σκυλακι κινηγαει ενα ρομποτακι και αυτο ερχεται σχεδον μπροστα στην φατσα σου. Τπτ αλλο μεχρι στιγμης. Θα χρειαστείς ειδικό πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά, δεν αρκεί ο Kmplayer. Χρειάζεσαι το PowerDVD 12 Ultra για να παίξεις την ταινία. Από όσο κοίταξα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτή την συγκεκριμένη έκδοση. Οχι ρε συ δεν εχει σχεση. Τα προγραμματα αυτα ειναι για την μετατροπη εικονας για να βλεπεις σε Laptop. Στις τηλεορασεις χρησιμοποιεις οποιοδηποτε player θες για να ταισεις το σημα, και στην τηλεοραση μεσα απο το μενου κανεις την μετατροπη. Αναλογα με το ενα ειναι SBS ή T/B.
oneofthem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η VMAX περα απο τα πολλα καθισματα τι καλυτερα εχει απο τις υπολοιπες αιθουσες των Village? Εχει τπτ να κανει με την ποιοτητα εικονας και ηχου, και πιο συγκεκριμενα με το 3D? Επισης αντιστοιχα παντα ηθελα να μαθω τι σημαινει στην πραξη I-MAX και πως διαφερουν και αυτα με την σειρα τους? Επειδη οτι 3D εχω δει μεχρι τωρα, το θεωρω απογοητευση. Προς το παρον δεν εχω νιωσει καποιο wow effect. Μονο η σκηνη στο σινεμα πριν αρχισει η ταινια που το σκυλακι κινηγαει ενα ρομποτακι και αυτο ερχεται σχεδον μπροστα στην φατσα σου. Τπτ αλλο μεχρι στιγμης. από όσο γνωρίζω η vmax είναι μια αίθουσα με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερα καθίσματαόσο αφορά στο 3D, υπάρχει η εξής 'παρενέργεια' η λογική λέει πως όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τότε συνήθως τόσο περισσότερες οι πιθανότητες το stereo να φαίνεται καλύτερα για περισσότερους θεατές (μιλώντας για παραγωγές hollywood) τι σημαίνει αυτό? σημαίνει πως όπως θα έχεις δει σε καταστήματα ηλεκτρονικών με 3D TVs που συνήθως βάζουν ένα stand που κρατάει τα γυαλιά μπροστά από την οθόνη, η stereo προσωμείωση ενός συγκεκριμένου video με μια συγκεκριμένη οθόνη είναι βέλτιστη σε μια μόνο συγκεκριμένη απόσταση (που σχετίζεται με τα δύο προηγούμενα) άρα όταν βλέπουν πολλά άτομα από πολλές διαφορετικές αποστάσεις μία μόνο οθόνη, τότε η αίσθηση του stereo είναι διαφορετική ο συγκεκριμένος τρόπος λοιπόν που γυρίζονται αυτή τη στιγμή οι ταινίες, με τη συνήθη διάταξη που χρησιμοποιείται για τις πραγματικές ή virtual κάμερες (ή τους φακούς τους) έχει μικρότερες αποκλίσεις από το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μεγαλύτερες οθόνες (δυσανάλογα μεγαλύτερες από τις υπόλοιπες σε σχέση με την απόσταση του τελευταίου θεατή) και άρα και στη vmax ξέρω ότι ρωτάς για τις αντιληπτές διαφορές αλλά πρώτον αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις για τον εαυτό σου και δεύτερον η αίσθηση του stereo έχει πολύ περισσότερο να κάνει με το γύρισμα της ταινίας παρά με την αίθουσα προβολής τώρα για το i-max και τις αίθουσες i-max, πολύ χοντρικά όπως υπάρχουν video ανάλυσης 480p, 720p, 1080p κτλ, παρομοίως υπάρχουν και οι τα film format και οι διαστάσεις αυτών, που είναι κάτι σαν την ανάλυση των digital video το i-max είναι ένα format λοιπόν που έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που χρησιμοποιούνται για τις περισσότερες ταινίες είναι δηλαδή σαν να είχε μεγαλύτερη ανάλυση αυτό μπορεί να σημαίνει ένα από τα δύο συνήθως ή μεγαλύτερη ευκρίνεια/λεπτομέρεια για ένα video όπως θα γινόταν και μεταξύ 480p/1080p (όχι ακριβώς έτσι) και μεγαλύτερο μέγεθος άρα και διαφορετική αίσθηση ή ειδική i-max έκδοση του video όπου είναι μεγαλύτερο το κάδρο, όπως πχ σε σκηνές με τοπία που βλέπεις μεγαλύτερο ορίζοντα τώρα όπως για να δεις 1080p χρειάζεσαι την ανάλογη οθόνη αλλιώς δεν θα είχε διαφορά από κάτι υποδυέστερο, έτσι και για το i-max υπάρχουν μεγαλύτερες οθόνες που λέγονται i-max και έχουν και i-max προβολείς τώρα τι σημαίνει i-max v-max και ούτως καθεξής για τον καταναλωτή ε χαίρω πολύ, ότι σημαίνει 7-up και sprite υποθέτω άμα κάτσω να σου γράψω τι διαφορές έχουν στα χαρτιά οι standard αίθουσες με τις max και τι διαφορές έχουν οι max μεταξύ τους δεν θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου το θέμα είναι ο θεατής τι νομίζει edit: α τώρα είδα το nickname είσαι το παιδί που ρώτησε και για τα reimage έτσι? δυστυχώς πάλι η απάντησή μου είναι δες μόνος σου και μην ακούς τι διαφημίζουν για το 3D προτείνω να παίξεις περισσότερο με την απόσταση από την οθόνη όταν έχεις τη δυνατότητα και να δοκιμάσεις περισσότερο cg ταινίες γιατί με πραγματικές κάμερες είναι πολύ ακριβό να επιτευχθεί για μεγάλη διάρκεια η αίσθηση stereo
xazomama Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Προς το παρόν δεν έχω δει ούτε μία ταινία σε 3D τηλεόραση, αλλά ως φανατική κινηματογραφόφιλη έχω δει καμιά 15αριά στο σινεμά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι πως στο κινηματογράφο το 3D το απολαμβάνεις πραγματικά, ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερο, αρκεί: • να μην κάθεσαι στο πλάι ή πολύ μακριά από την οθόνη • να μην αποσπούν την προσοχή σου κινητά, διπλανοί, μπροστινοί κλπ. • να μην είναι εντελώς μούφα η ταινία. Ευτυχώς το "Avatar" δεν ήταν η πρώτη ταινία 3D που είδα κι έτσι αμέσως κατάλαβα τη διαφορά! Είναι μακράν το καλύτερο που έχουν δει τα ματάκια μου! Το "Hugo" έρχεται δεύτερο με εξαιρετικές εικόνες! Kαλό βρήκα και το "Harry Potter 7-Part 2" όπως και το "Wrath of the Titans". Ομολογώ πως δεν έχω δει τα "Journey to the Center of the Earth", "The 3 Musketeers" και "Transformers 3". Όμως έχω δει αρκετές ακόμα, όπως "Smurfs", "John Carter", "Underworld Awakening", "Resident Evil: Afterlife", "Clash of the Titans", "Beowulf" ακόμα και "The Final Destination", οπότε έχω σφαιρική άποψη. Για να είναι καλό το 3D νομίζω πως παίζει ρόλο και η "οπτική" του σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Δηλαδή, αν θα τραβήξει το χιόνι να πέφτει από κάτω, οπότε μετά εσένα σου έρχεται στη μούρη, ή αν θα έχει βάθος η εικόνα χωρίς blur σε κοντινά αντικείμενα ή μακρινά. Σκεφτείτε μια εικόνα με foul ανάλυση, όπου φαίνεται πεντακάθαρα και η τρίχα στο μπράτσο αλλά και το δέντρο στην κορυφή του βουνού στο βάθος. Αν αυτό μετατραπεί σε 3D τότε σίγουρα θα έχει καλό αποτέλεσμα. Αν όμως μου γυρίσεις σκηνές δράσης όπου ακόμα και σε 2D χάνει τη μπάλα ο θεατής από τη θολούρα τότε μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα!... Τώρα στις μελοντικές μου προσδοκίες είναι το "Avatar 2 & 3" φυσικά, αλλά πιο πριν... το "Hobbit", όπου ελπίζω ο αγαπημένος Peter Jackson να μας δικαιώσει και να μας ικανοποιήσει απ' όλες τις απόψεις!
naruto14 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Προς το παρόν δεν έχω δει ούτε μία ταινία σε 3D τηλεόραση, αλλά ως φανατική κινηματογραφόφιλη έχω δει καμιά 15αριά στο σινεμά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι πως στο κινηματογράφο το 3D το απολαμβάνεις πραγματικά, ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερο, αρκεί: • να μην κάθεσαι στο πλάι ή πολύ μακριά από την οθόνη • να μην αποσπούν την προσοχή σου κινητά, διπλανοί, μπροστινοί κλπ. • να μην είναι εντελώς μούφα η ταινία. Ευτυχώς το "Avatar" δεν ήταν η πρώτη ταινία 3D που είδα κι έτσι αμέσως κατάλαβα τη διαφορά! Είναι μακράν το καλύτερο που έχουν δει τα ματάκια μου! Το "Hugo" έρχεται δεύτερο με εξαιρετικές εικόνες! Kαλό βρήκα και το "Harry Potter 7-Part 2" όπως και το "Wrath of the Titans". Ομολογώ πως δεν έχω δει τα "Journey to the Center of the Earth", "The 3 Musketeers" και "Transformers 3". Όμως έχω δει αρκετές ακόμα, όπως "Smurfs", "John Carter", "Underworld Awakening", "Resident Evil: Afterlife", "Clash of the Titans", "Beowulf" ακόμα και "The Final Destination", οπότε έχω σφαιρική άποψη. Για να είναι καλό το 3D νομίζω πως παίζει ρόλο και η "οπτική" του σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Δηλαδή, αν θα τραβήξει το χιόνι να πέφτει από κάτω, οπότε μετά εσένα σου έρχεται στη μούρη, ή αν θα έχει βάθος η εικόνα χωρίς blur σε κοντινά αντικείμενα ή μακρινά. Σκεφτείτε μια εικόνα με foul ανάλυση, όπου φαίνεται πεντακάθαρα και η τρίχα στο μπράτσο αλλά και το δέντρο στην κορυφή του βουνού στο βάθος. Αν αυτό μετατραπεί σε 3D τότε σίγουρα θα έχει καλό αποτέλεσμα. Αν όμως μου γυρίσεις σκηνές δράσης όπου ακόμα και σε 2D χάνει τη μπάλα ο θεατής από τη θολούρα τότε μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα!... Τώρα στις μελοντικές μου προσδοκίες είναι το "Avatar 2 & 3" φυσικά, αλλά πιο πριν... το "Hobbit", όπου ελπίζω ο αγαπημένος Peter Jackson να μας δικαιώσει και να μας ικανοποιήσει απ' όλες τις απόψεις! To Wrath of the Titans έχει καλό 3D? Σκέφτομαι να το δω στην τηλεόραση. Μου φαίνεται τώρα με την 3D τηλεόραση, 3D ταινίες θα ξαναδώ στο κινηματογράφο μόνο αυτές που πραγματικά αξίζουν (όπως Avatar 2,3 και Hobbit που ανέφερες στο τέλος).
xazomama Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 To Wrath of the Titans έχει καλό 3D? Σκέφτομαι να το δω στην τηλεόραση. Είναι αξιοπρεπέστατο το 3D του παρότι δεν είναι Real αλλά converted. Και η ταινία πολύ καλύτερη της πρώτης (Clash of the Titans), της οποίας το 3D ήταν αντιθέτως πολύ μέτριο. Επίσης ξέχασα να πω πως στον κινηματογράφο έχω προσέξει πως αν δεν κλείσουν ΟΛΑ τα φώτα για την προβολή μιας 3D ταινίας, είναι ενοχλητικό και δυστυχώς όσες φορές έχω πάει σινεμά, όλα τα 3D τρέιλερ τα προβάλουν με αναμμένα φώτα (εντελώς fail). Οπότε συμβουλή προς όσους κάνουν κατ' οίκον προβολή σε 3D-TV: χαμηλώστε όσο περισσότερο γίνεται το φωτισμό, καθίστε κοντά και στο κέντρο και απολαύστε!
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Είναι αξιοπρεπέστατο το 3D του παρότι δεν είναι Real αλλά converted. Και η ταινία πολύ καλύτερη της πρώτης (Clash of the Titans), της οποίας το 3D ήταν αντιθέτως πολύ μέτριο. Επίσης ξέχασα να πω πως στον κινηματογράφο έχω προσέξει πως αν δεν κλείσουν ΟΛΑ τα φώτα για την προβολή μιας 3D ταινίας, είναι ενοχλητικό και δυστυχώς όσες φορές έχω πάει σινεμά, όλα τα 3D τρέιλερ τα προβάλουν με αναμμένα φώτα (εντελώς fail). Οπότε συμβουλή προς όσους κάνουν κατ' οίκον προβολή σε 3D-TV: χαμηλώστε όσο περισσότερο γίνεται το φωτισμό, καθίστε κοντά και στο κέντρο και απολαύστε! Εγώ λόγω περιορισμένου μεγέθους τηλεόρασης (32") κλείνω όλα τα φώτα, μετακινώ τον καναπέ στο 1.25m περίπου και κάθομαι στο κέντρο και την βλέπω. Τέλεια εμπειρία!
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 TT3D: Closer to the Edge Θα την δω και αυτήν αν και δεν ξέρω αν μου αρέσει σαν ταινία. Πάντως πρέπει να έχει καλό 3D.
theef Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ποια ταινία να πάω να δω σε 3D? Το avengers η το ghost rider 2? Ξέρω είναι και οι δυο πολύ καλές αλλα ποια αξίζει πιστεύεται έστω και λίγο περισσότερο σε 3D?? Θα πήγαινα και στις δυο αλλα ο φίλος μου λέει ότι είναι κουραστικό το 3D οποτε θα δούμε μονο τη μια σε 3D... Ποια να δω?
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ποια ταινία να πάω να δω σε 3D? Το avengers η το ghost rider 2? Ξέρω είναι και οι δυο πολύ καλές αλλα ποια αξίζει πιστεύεται έστω και λίγο περισσότερο σε 3D?? Θα πήγαινα και στις δυο αλλα ο φίλος μου λέει ότι είναι κουραστικό το 3D οποτε θα δούμε μονο τη μια σε 3D... Ποια να δω? Το avengers έχει ψευτο3D από όσο έχω διαβάσει οπότε καλύτερα πάνε για ghost rider 2
theef Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το avengers έχει ψευτο3D από όσο έχω διαβάσει οπότε καλύτερα πάνε για ghost rider 2 Καλως... Αλλη γνωμη?
linuslost Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 To Τhe Avengers! Το ειδα χθες και ηταν ωραιο 3D..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το avengers έχει ψευτο3D από όσο έχω διαβάσει οπότε καλύτερα πάνε για ghost rider 2 ναι αλλά το ghost rider 2 είναι πιο άθλιο και από το 1ο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα