Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα ότι κατά τη γνώμη μου θα ήταν λάθος να ΜΗΝ την δεις στο cinema.

Καλές οι μεγάλες τηλεοράσεις, αλλά IMHO για να έχεις στοιχειώδες cinema effect θέλεις ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καλό βιντεοπροβολέα και βαρβάτο ηχοσύστημα. Επειδή δεν έχω τίποτα από τα τρία, πηγαίνω σινεμά :D

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπα ότι κατά τη γνώμη μου θα ήταν λάθος να ΜΗΝ την δεις στο cinema.

Καλές οι μεγάλες τηλεοράσεις, αλλά IMHO για να έχεις στοιχειώδες cinema effect θέλεις ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καλό βιντεοπροβολέα και βαρβάτο ηχοσύστημα. Επειδή δεν έχω τίποτα από τα τρία, πηγαίνω σινεμά :D

Και οι 3D TV δεν είναι και άσχημες! Πάντως συμφωνώ ότι στο cinema έχεις την απόλυτη εμπειρία! Για μία καλογυρισμένη σε 3D ταινία θα πήγαινα να την δω στο cinema, ενώ για οποιαδήποτε άλλη 3D θα κάτσω να την δω σπιτάκι μου! :)

Δημοσ.

Δες και το Sucker Punch...

Την είδα σε 2d και νόμιζα ότι έβλεπα 3d!! Φαντάσου στο κανονικό 3d πόσο καλό θα είναι...

Δημοσ.

Από τις ταινίες που έχω δει ως τώρα σε 3D, ξεχωρίζουν τα :

1) Avatar (κλασικά...)

2) Journey to the center of the earth (παρά τα "χρονάκια" του, με εξέπληξε ευχάριστα)

Επίσης, είδα το Smurfs, το οποίο δε με ενθουσίασε (αναμενόμενο, βέβαια...)

Αυτά που είδα και πιστεύω ότι αξίζει να δείτε για το 3D τους, είναι τα :

1) OCEANWORLD 3D

2) IMAX Under The Sea 3D

3) IMAX Ocean Wonderland 3D

Έχω ακόμη αρκετές ταινίες για να δω, οπότε εν καιρώ θα σας ενημερώνω για τις νέες εντυπώσεις.

Δημοσ.

για μένα το 3D αξίζει μόνο στις animated ταινίες...

Ναι, πιστευω πως ισχυει. Ειναι εξαρχης δημιουργημα υπολογιστη, οποτε εχουν μεγαλυτερη ευελιξια στην διαχειριση του 3D, σε αντιθεση με ταινιες που πρεπει να μετατρεπουν πραγματικες εικονες σε 3D προσδιδοντας ψευτοβαθος. Ακομα και οι ταινιες γυρισμενες εξαρχης σε 3D εχουν περιορισμους απο τις συσκευες καταγραφης. Στα animated μπορεις να κανεις σχεδον οτι θελεις...

Παρεπιπτωντος το Alice in Wonderland, παροτι fake3d νομιζω πως ειναι απο τα καλυτερα απο αποψης 3D.

Δημοσ.

Η καλύτερη από τις 3d που έχω δει ως τώρα και σαν ταινία και σαν eye-candy είναι το Hugo, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τη δεύτερη.

Μόλις την είδα και συμφωνώ απόλυτα!

Το 3D δεν είναι πια απλώς ένα είδος εφέ, αλλά τρόπος καλλιτεχνικής δημιουργίας. Και σίγουρα ήρθε για να μείνει!

Δημοσ.

Μόλις την είδα και συμφωνώ απόλυτα!

Το 3D δεν είναι πια απλώς ένα είδος εφέ, αλλά τρόπος καλλιτεχνικής δημιουργίας. Και σίγουρα ήρθε για να μείνει!

Και εγώ την είδα σε 3D. Εντάξει το 3D εφέ φοβερό απλά αλλά η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου.

Δημοσ.

Εγω παντως απο δω το πηρα.

Εγώ είχα δει το the three masketeers αλλά είχα καθίσει στη μέση και δεν είδα κάτι εντυπωσιακό από εφέ...

Στο 3D καλές θέσης είναι οι μπροστινές?

Από ταινίες δες :

1) Immortals

2) 300

3) Harry potter and the deathly hallows : part 2

4) Real Steel

5) Smurfs

6) Piranhas 3d

7) tron : legacy

8) The Nightmare Before Christmas

9) Final Destination 5

10) Inseption

11) Cartain America : the first avenger

...

Έχω δει τις 1,3.7,11 σε 3d αλλά θα ήθελα να δω και τα 2,6,8 τα οποία είναι αυθεντίες στο 3d...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Inception

δεν γράφει τπτ για 3D προβολή στο cinema παρά μόνο για πρόθεση να γίνει 3d conversion για bluray, πράγμα το οποίο δεν επιβεβαιώνει ότι έγινε (άσε που δεν βλέπω να πωλείται κάπου 3D Inception)...

άρα κάποιο λάθος έκανε ο theef και δεν αναφέρομαι στο ορθογραφικό :P

Δημοσ.

Έχοντας δει Avatar, Transformer 3, immortals και καναδυο ακόμα σε 3D, το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το Avatar το οποίο ήταν από την αρχή έτσι. Οι Transformers πέρα από μερικές σκηνές δεν είχαν τίποτα άλλο, να μη μιλήσω για το Immortals που μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή. Έβγαζα τα γυαλιά να δω τι στο καλό είναι 3D!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...