Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 δεν είπα σε ΟΛΕΣ τις animated ταινίες
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 εναν Killik θελετε τωρα ολοι να στανιαρετε
naruto14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 δεν είπα σε ΟΛΕΣ τις animated ταινίες Για πες λίγες να τις δω άμα είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το How to Train Your Dragon πχ... έχεις 3D TV? nice...
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 το How to Train Your Dragon πχ... έχεις 3D TV? nice... Ναι έχω. Θα το δω και αυτό αν είναι και θα πω εντυπώσεις αν και το έχω δει σε 2D. Πείτε καμία άλλη ταινία ρε παιδιά!
naruto14 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το the adventures of tintin το έχει δει κανείς σε 3D? Αξίζει?
theef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ είχα δει το the three masketeers αλλά είχα καθίσει στη μέση και δεν είδα κάτι εντυπωσιακό από εφέ... Στο 3D καλές θέσης είναι οι μπροστινές? Από ταινίες δες : 1) Immortals 2) 300 3) Harry potter and the deathly hallows : part 2 4) Real Steel 5) Smurfs 6) Piranhas 3d 7) tron : legacy 8) The Nightmare Before Christmas 9) Final Destination 5 10) Inseption 11) Cartain America : the first avenger ... Έχω δει τις 1,3.7,11 σε 3d αλλά θα ήθελα να δω και τα 2,6,8 τα οποία είναι αυθεντίες στο 3d... 1
thomasG4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ είχα δει το the three masketeers αλλά είχα καθίσει στη μέση και δεν είδα κάτι εντυπωσιακό από εφέ... Στο 3D καλές θέσης είναι οι μπροστινές? Από ταινίες δες : 1) Immortals 2) 300 3) Harry potter and the deathly hallows : part 2 4) Real Steel 5) Smurfs 6) Piranhas 3d 7) tron : legacy 8) The Nightmare Before Christmas 9) Final Destination 5 10) Inseption 11) Cartain America : the first avenger ... Έχω δει τις 1,3.7,11 σε 3d αλλά θα ήθελα να δω και τα 2,6,8 τα οποία είναι αυθεντίες στο 3d... Οι καλύτερες θέσεις είναι στο κέντρο. Επίσης οι 300 είναι conversion σε 3D, δεν είναι γυρισμένη από την αρχή σε 3D οπότε δεν νομίζω να είναι τόσο εντυπωσιακή.
theef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 το How to Train Your Dragon πχ... έχεις 3D TV? nice... Το καλύτερο για μένα (από animated) είναι το A Nightmare Before Christmas... Το 3d του σκοτώνει!!! Ρε παιδιά θέλω έναν 3D media player (software) για το pc... Τι προτείνετε? Θέλω κάτι σαν αυτό...
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το the adventures of tintin το έχει δει κανείς σε 3D? Αξίζει? το 3D αξιζει,η ταινια ομως δεν αξιζει. Nope, δεν είναι απλό conversion. Έχουν πειράξει ένα-ένα τα καρέ στο Episode One. δεν εχουν κανει καλη δουλεια ομως,τουλαχιστον απο οτι διαβαζω.
gedgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Legend of the Guardians (2010): Το καλύτερο 3D μετά το Avatar!
naruto14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το καλύτερο για μένα (από animated) είναι το A Nightmare Before Christmas... Το 3d του σκοτώνει!!! Ρε παιδιά θέλω έναν 3D media player (software) για το pc... Τι προτείνετε? Θέλω κάτι σαν αυτό... Δεν κάνουν καλή δουλειά. Τσάμπα χρόνο θα φας. το 3D αξιζει,η ταινια ομως δεν αξιζει. δεν εχουν κανει καλη δουλεια ομως,τουλαχιστον απο οτι διαβαζω. Θα την κοιτάξω και αυτήν τότε όπως και το Legend of the Guardians που ανέφερε ο φίλος από πάνω.
akisk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η καλύτερη από τις 3d που έχω δει ως τώρα και σαν ταινία και σαν eye-candy είναι το Hugo, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τη δεύτερη. Μην κάνετε το λάθος και δεν τη δείτε στο σινεμά!!!!
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 ναι ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια για το 3D του Hugo,προσθετοντας οτι ειναι αρρηκτα δεμεμενο με την κινηματογραφικη αφηγηση της ιδιας τηα ταινιας. Κατι ηξερε ο Iron Jim οταν ελεγε πως περιμενε τους Scorsese,Scott και αλλους μεγαλους σκηνοθετες να ξεκλειδωσουν τις πληρεις δυνατοτηες του 3D. Mενει να δουμε το Prometheus πως θα αξιοποιησει το 3D για να δημιουργησει μια νεα εμπειρια τρομου.
naruto14 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Η καλύτερη από τις 3d που έχω δει ως τώρα και σαν ταινία και σαν eye-candy είναι το Hugo, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τη δεύτερη. Μην κάνετε το λάθος και δεν τη δείτε στο σινεμά!!!! Γιατί να μην την δούμε στο cinema? Έτσι και αλλιώς εγώ θα την δω στην 3D TV μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα