naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έφτιαξα αυτό το topic (από όσο έψαξα δεν βρήκα άλλο παρόμοιο) για να ψηφίσουμε ποιες ταινίες αξίζει να τις δει κάποιος σε 3D και ποιες όχι. Στο σπίτι προσωπικά είδα: 1) Cars 2 3D 2) Pirates of the Caribbean 3D 3) Avatar 3D 4) Conan the barbarian 3D 5) journey to the center of the earth 3D Από αυτές οι καλύτερες ήταν το 3 και το 5 που ήταν εξαρχής γυρισμένες σε 3D. Ποιες άλλες 3D ταινίες έχετε να προτείνετε? Μία λίστα με τις καλύτερες 3D ταινίες (που γυρίστηκαν εξ αρχής σε 3D): Avatar A Journey to the Center of the Earth The Three Musceeters Transformers: Dark of the Moon Αναφέρετε άλλες ταινίες που έχουν γυριστεί από την αρχή σε 3D για να τις προσθέσω στην λίστα! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2012 από naruto14
kajwbtfe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Που το βρηκες το Avatar? Καλο 3d παντως εχει το Resident Evil.Μπορει σαν ταινια να μην σου αρεσει αλλα αξιζει το 3d του.Κακο 3d ειναι το Piranhas..Και το Sanctum εχει παρα πολυ καλο 3d.
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Θα το δω κάποια στιγμή και το resident evil. Από όσο ξέρω έχουν βγει αρκετά. Αμα δω μόνο το τελευταίο που βγήκε σε 3d υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβω τίποτα από την πλοκή του έργου?
kajwbtfe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπα...Ενταξει δεν χανεις και τιποτα..Το Avatar επαιξε θειος γιατι σε video clud δεν παιζει ακομα λογω μιας συμφωνιας της εταιριας με την Panasonic που λεει οτι η ταινια θα δινεται αποκλειστικα με 3d τηλεορασεις της Panasonic και πουθενα αλλου?
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπα...Ενταξει δεν χανεις και τιποτα..Το Avatar επαιξε θειος γιατι σε video clud δεν παιζει ακομα λογω μιας συμφωνιας της εταιριας με την Panasonic που λεει οτι η ταινια θα δινεται αποκλειστικα με 3d τηλεορασεις της Panasonic και πουθενα αλλου? Έτσι έγινε? Να ναι καλά τότε ο θείος μου. Καμία άλλη ταινία σε 3D έχετε να προτείνετε παιδιά? Σήμερα θα το Puss In Boots σε 3D αν και δεν νομίζω να είναι τίποτα φοβερό. Ένα απλό conversion θα είναι.
sheik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτη φορα που ειδα 3D ταινια, ηταν στο Avatar φυσικα. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι την ειδα σε Vmax, καθομουν 4η σειρα απο μπροστα, εχοντας ολη την ταινια στη μουρη μου, οδηγησε σε μια ανεπαναληπτη εμπειρια. Εφυγα απο το σινεμα εκστασιασμενος. Μπορει η ταινια να μην διεκδικει δαφνες ποιοτητας σεναριακα αλλα ο κοσμος της Πανδωρας με αφησε με ανοιχτο το στομα(γι'αυτο πηγα και ξαναεσκασα 12 ευρω και την ειδα 2η φορα ). Απο τοτε αντε να εχω δει 1-2 φορες ακομα 3D κι'αυτο επειδη το ηθελε η παρεα, να φανταστεις δεν θυμαμαι καν σε ποιες ταινιες πηγα. Εν ολιγοις, μετα το Avatar το χαος. Θα πρεπει να σταματησει ολη αυτη η μιρλα για τα 3D,ειδικα κατι επανεκδοσεις παλιων ταινιων ή νεων ταινιων που κανουν μπαμ οτι το 3D δεν ηταν στο προγραμμα. Περιμενω το Avatar 2 για να ευχαριστηθω ξανα 3D ταινια.
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτη φορα που ειδα 3D ταινια, ηταν στο Avatar φυσικα. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι την ειδα σε Vmax, καθομουν 4η σειρα απο μπροστα, εχοντας ολη την ταινια στη μουρη μου, οδηγησε σε μια ανεπαναληπτη εμπειρια. Εφυγα απο το σινεμα εκστασιασμενος. Μπορει η ταινια να μην διεκδικει δαφνες ποιοτητας σεναριακα αλλα ο κοσμος της Πανδωρας με αφησε με ανοιχτο το στομα(γι'αυτο πηγα και ξαναεσκασα 12 ευρω και την ειδα 2η φορα ). Απο τοτε αντε να εχω δει 1-2 φορες ακομα 3D κι'αυτο επειδη το ηθελε η παρεα, να φανταστεις δεν θυμαμαι καν σε ποιες ταινιες πηγα. Εν ολιγοις, μετα το Avatar το χαος. Θα πρεπει να σταματησει ολη αυτη η μιρλα για τα 3D,ειδικα κατι επανεκδοσεις παλιων ταινιων ή νεων ταινιων που κανουν μπαμ οτι το 3D δεν ηταν στο προγραμμα. Περιμενω το Avatar 2 για να ευχαριστηθω ξανα 3D ταινια. Κρίμα που εγώ είχα χάσει την ευκαιρία να δω το avatar στο σινεμά σε 3D. Τουλάχιστον το είδα σπίτι. Βέβαια οι 32" δεν συγκρίνονται με τις 500" του cinema (τόσες έχει?) αλλά τουλάχιστον πήρα μια γεύση από το 3D του. Πάντως υπάρχουν και άλλες καλές ταινίες σε 3D, αλλά δεν εννοώ αυτές που είναι απλά ένα conversion. Χθες που είδα το journey to the center of the earth έπαθα πλάκα. Πολύ καλό 3D. Εμένα η πρώτη ταινία που είχα δει σε 3D ήταν το Beowolf. Ως πρώτη φορά μου άρεσε πολύ. Δεν θυμάμαι τώρα κατά πόσο καλό ήταν. Πάντως στο cinema αξίζει να πας να δεις σε 3D μόνο τις ταινίες που γυρίστηκαν αποκλειστικά σε 3D. Τις άλλες τις βλέπεις και σπίτι σου αν έχεις 3D TV.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 To Hugo που βγαίνει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα έχω διαβάσει ότι έχει πολύ καλό 3D (εφάμιλο του Avatar). Εμένα προσωπικά το 3D δε με ενθουσιάζει, το Avatar που το είδα και σε 3D και σε 2D μου άρεσε περισσότερο στο 2ο καθώς είχε πολύ καλύτερα χρώματα. Το 3D ακόμα χάνει στη φωτεινότητα και στο χρώμα. Γενικώς νομίζω ότι όσο και να το προωθούν το 3D δε θα καταφέρουν να το επιβάλουν.
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 To Hugo που βγαίνει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα έχω διαβάσει ότι έχει πολύ καλό 3D (εφάμιλο του Avatar). Εμένα προσωπικά το 3D δε με ενθουσιάζει, το Avatar που το είδα και σε 3D και σε 2D μου άρεσε περισσότερο στο 2ο καθώς είχε πολύ καλύτερα χρώματα. Το 3D ακόμα χάνει στη φωτεινότητα και στο χρώμα. Γενικώς νομίζω ότι όσο και να το προωθούν το 3D δε θα καταφέρουν να το επιβάλουν. Αργότερα με το 3D χωρίς γυαλιά να δεις που όλοι θα το ζητάνε το 3D. Μέχρι όμως να βγουν αυτές οι τηλεοράσεις και να έρθουν στις σημερινές τιμές των 3D τηλεοράσεων πρέπει να περάσουν καμία 5 χρόνια σίγουρα.
linuslost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Tranformers 3 σε 3D! Αξιζε τα λεφτα του για 3D και ειχε ωραιες σκηνες μαχης που νομιζες οτι θα σε παρει και εσενα καμια εκρηξη! Η ταινια ειναι απλως συμπαθητικη ομως. . .
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Tranformers 3 σε 3D! Αξιζε τα λεφτα του για 3D και ειχε ωραιες σκηνες μαχης που νομιζες οτι θα σε παρει και εσενα καμια εκρηξη! Η ταινια ειναι απλως συμπαθητικη ομως. . . Το έχω και αυτό στην λίστα αλλά δεν το έχω δει ακόμα. Πρέπει να δω και τα προηγούμενα για να ξέρω την πλοκή ή θα καταλάβω τι γίνεται?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα να τα δεις με τη σειρά. Ξέρω πολλούς που είδαν πρώτα το 3 και έχασαν τη μπάλα.
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα να τα δεις με τη σειρά. Ξέρω πολλούς που είδαν πρώτα το 3 και έχασαν τη μπάλα. Πρέπει να είχα δει το 2 στο cinema αν θυμάμαι καλά αλλά δεν θυμάμαι καθόλου την πλοκή!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλό θα ήταν να το ξαναδείς τότε. Εκτός αν είσαι τόσο τολμηρός και μπεις κατευθείαν στα βαθιά βάζοντας το 3. Εγώ δε θα στο συνιστούσα πάντως, θα παρομοίαζα μια τέτοια κίνηση σαν να πας στο πόλεμο σήμερα με μοναδικό όπλο μια σφεντόνα...
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλό θα ήταν να το ξαναδείς τότε. Εκτός αν είσαι τόσο τολμηρός και μπεις κατευθείαν στα βαθιά βάζοντας το 3. Εγώ δε θα στο συνιστούσα πάντως, θα παρομοίαζα μια τέτοια κίνηση σαν να πας στο πόλεμο σήμερα με μοναδικό όπλο μια σφεντόνα... Απλά θυμάμαι ότι το transformers 2 που είχα δει στο cinema δεν με είχε τρελάνει σαν ταινία. Θα τα προσθέσω και αυτά στην λίστα αναμονής και θα τα δω κάποια στιγμή! Καμία άλλη 3D ταινία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα