Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL!!

Έχεις δίκιο. Δε μου έβγαζε στο search με 6850. (Διορθώνω και τα σύνολα από πάνω)

Επεξεργασία: Τώρα θυμήθηκα, ότι την Club3d δε την έβαλα γιατί με τα μεταφορικά+αντικαταβολή πάει 133,93€ & ο OCZ πάει στα 83,72€.

Όπως και να έχει, τα αντικατέστησα, διότι κάποιος άλλος μπορεί να βολεύεται με το vision studio.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θάνο, δεινόσαυρε και λοιποί.....

αν έβαζα άλλη μια 8800gt sli θα είχα

α) ίδιες

β) καλύτερες

γ) χειρότερες

αποδόσεις στα παιχνίδια, σε σχέση ας πούμε με μια 6850 που έχω στο νού μου να αγοράσω?

ευχαριστώ και καλημέρα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά τώρα που το βλέπω η Gigabyte GA-Z68AP-D3 (B3) μάλλον για crossfirex υποστηρίζει και όχι για sli.....

μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω την 6870 αντί 6850 που υποστηρίζει crossfirex technology έτσι ώστε σε μερικά χρόνια αντί να παίρνω άλλη κάρτα να του κοτσάρω άλλη μια 6870??

Επεξ/σία από K-leftis
Δημοσ.

σωστός :rolleyes: .

γενικώς σκέφτομαι ορθά?να πάρω τώρα την 6850? για να δώσω κάτι λιγότερο να παίζω σα τον άνθρωπο (θα παίζω?) στην ανάλυση της οθόνης μου.... και στο μέλλον μετά απο κάνα 2 χρόνια κάνω crossfire....

Δημοσ.

όχι σε αυτό το θυμάμαι και το έχω παρατηρήσει κι από άλλα ποστς.

έχω καταλήξει σε αυτή την 6850 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=51cf1b3b-bd34-4e48-81ce-eb8089b80370

και μάλιστα μόλις είδα και αυτο το λινκ όπου θα έλεγα ότι σε καθοδηγεί πλέον και επίσημα σε μια αγορά amd chipset βάση της χρήσης που θα ήθελες να έχεις.

το παραθέτω για όσους θα τους φανεί χρήσιμο στην αγορά κάρτας γραφικών.

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/help-me-choose/Pages/help-me-choose.aspx?F1=4&F2=3&F3=1

Δημοσ.

Καλά.... Πλαίσιο ειναι αυτό...Γ αυτό δν παραγγείλσ εγω κ Θ πάει ένας φίλος ν τσεκάρει πρώτα....

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...