Speedy Gonzales Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα ήθελα να μου πείτε αν πρόκειται να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την αγορά αυτή ή όλα ειναι εντάξει. Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό στο να το χρησιμοποιήσω κανονικά εδώ? Σας παραθέτω και τα χαρακτηριστικά του :http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/archived-mobile-phones-old/SGH-I900XKAEUR-spec? Α και μην ξεχάσω είναι και ξεκλειδωμένο...Περιμένω με αγωνία την απάντηση, διότι μου αρέσει πολύ.Εχαριστώ
andreas-d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα ήθελα να μου πείτε αν πρόκειται να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την αγορά αυτή ή όλα ειναι εντάξει. Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό στο να το χρησιμοποιήσω κανονικά εδώ? Σας παραθέτω και τα χαρακτηριστικά του :http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/archived-mobile-phones-old/SGH-I900XKAEUR-spec? Α και μην ξεχάσω είναι και ξεκλειδωμένο...Περιμένω με αγωνία την απάντηση, διότι μου αρέσει πολύ.Εχαριστώ φιλε μου ειναι πολυ καλο smartphone λιγο παλιο αλλα ειχε αφησει εποχη στις δοξες του. εχω ενα 8gb ελληνικο με garmin gps δεν το εχω δουλεψει ποτε σαν τηλεφωνο γιατι λογο δουλειας σε οικοδομικες εργασιες δεν γινοταν θα το κατεστρεφα, αν θες το πουλαω και σε ενδιαφερει στειλε pm.
arxaggelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/archived-mobile-phones-old/SGH-I900XKAEUR-spec? Ο μόνος λόγος να τοπ πάρεις είναι επειδή χρειάζεσαι τα ανταλλακτικά, ή για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω το προτιμάς από τα σημερινά τηλέφωνα. Πράγματι είχε αφήσει εποχή, αλλά ρε μαν είναι ΠΟΛΥ πίσω σε σχέση με τα σημερινά. Και δεν εννοώ στα specs, αυτά τα είχε, αλλά η εμπειρία χρήσης με τα WinMo 6.1 που έχει είναι τραγική με τα σημερινά δεδομένα.
andreas-d Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ο μόνος λόγος να τοπ πάρεις είναι επειδή χρειάζεσαι τα ανταλλακτικά, ή για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω το προτιμάς από τα σημερινά τηλέφωνα. Πράγματι είχε αφήσει εποχή, αλλά ρε μαν είναι ΠΟΛΥ πίσω σε σχέση με τα σημερινά. Και δεν εννοώ στα specs, αυτά τα είχε, αλλά η εμπειρία χρήσης με τα WinMo 6.1 που έχει είναι τραγική με τα σημερινά δεδομένα. συμφωνω μαζι σου αλλα με τα λεφτα που το πουλανε ουτε νοκια απλο δεν περνεις? ασε που ενα gps απλο να παρεις εχει οσο το omnia, οποτε αν το καλοσκεφτης συμφερει. εμενα μου το ειχε κανει δωρω ο κουνιαδος μου τοτε ειχε κοντα 500€, και εγω το δουλεψα μονο σαν gps, και μονο στις διακοπες σαν τηλεφωνο, τωρα εχω iphone 4s και μπορω να πω οτι και το omnia μπορει να κανει τα ιδια πραγματα απλα πολυ ποιο πολυπλοκα, λογο windows 6,1 αν φοραει καλη rom-&-radio τα παει πολυ καλα.
Speedy Gonzales Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ο μόνος λόγος να τοπ πάρεις είναι επειδή χρειάζεσαι τα ανταλλακτικά, ή για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω το προτιμάς από τα σημερινά τηλέφωνα. Πράγματι είχε αφήσει εποχή, αλλά ρε μαν είναι ΠΟΛΥ πίσω σε σχέση με τα σημερινά. Και δεν εννοώ στα specs, αυτά τα είχε, αλλά η εμπειρία χρήσης με τα WinMo 6.1 που έχει είναι τραγική με τα σημερινά δεδομένα. Είναι παλιό δεν διαφωνώ, αλλά μην ξεχνάμε ότι με τόσο καλά χαρακτηριστικά που έχει τα σπάει και τουλάχιστον αναβάθμιση λογισμικού γίνεται, οπότε τέτοιο 8έμα δεν τίθεται, συν ότι το έχω βρεί σε μια τιμή εξαιρετική, μόλις 95 ευρώ ολοκαίνουριο.... Υγ:Παιδιά είμαι κοπέλα οχι και ρε μαν...χχιχιχιιχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα