Sutter Cane Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μολις αγορασα το παραπανω TV tuner, αλλα εχω προβλημα γιατι δεν πιανει τιποτα! Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει; Τι εχω κανει μεχρι τωρα: Αφου εγκατεστησα το software και ετρεξα το TotalMedia 3, στην ενοτητα TV στο Region -->Greece PAL-BG, Select Video device -->AVStream Analog Capture, Choose your TV signal--> Antenna TV και στο επομενο βημα Scan Channels παταω start αλλα ta 5-6 που βρισκει η εικονα ειναι χαλια εως ανυπαρκτη. Προσπαθησα να μετακινησω την κεραια αλλα τιποτα. Windows 7 ultimate τρεχω. Intel Core i3 530 @ 2.93Ghz RAM 4GB Nvidia GeForce GTS 250 Ευχαριστω.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Βαλε ως προεπιλεγομενη χωρα την Ιταλια και ξαναδοκιμασε...
Sutter Cane Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το εκανα, αλλα τιποτα. Τα ιδια 5-6 καναλια χωρις εικονα (μονο χιονια) και μονο κουνοντας την κεραια πιανει λιγο ηχο.
veteranos123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εγω σε ενα tv tuner της crypto χρησιμοποιω σαν χωρα την Γαλλια και πιανει μια χαρα αλλα το εχω συνδεδεμενο στην κεντρικη κεραια.Και εγω μολις τωρα το εβαλα Ιταλια και δεν επιανα τιποτα
Sutter Cane Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Στην κεντρικη;; Εχμ..... πως; Εγω εχω το tuner μεσω USB στο PC, και την φορητη κεραια πανω στο tuner.
veteranos123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το συνεδεσα με καλωδιο κεραιας στην κεραια της πολυκατοικιας.Εσυ με τι κεραια το εχεις συνδεδεμενο.Εγω εχω στο δωματιο μου στον τοιχο εχω ενα τετοιο στο οποιο ερχονται καλωδια απο την κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας και εκει συνδεω το μηχανημα.Τηλεοραση στο σπιτι σου δεν εχεις?
Sutter Cane Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι η πριζα της κεραιας στον τοιχο ειναι μονη. Οποτε μαλλον θα πρεπει να βρω κατι σαν σπλιτερ, οπου το ενα καλωδιο θα ειναι για την TV και το αλλο στο Tuner;
akis_supernatural Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Select Video device -->AVStream Analog Capture μηπως το προβλημα ειναι εδω? με αυτη τη ρυθμιση πιανει αναλογικα καναλια.... μηπως στην περιοχη σου εχεις ψηφιακο?
Sutter Cane Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Οκ εγινε η δουλεια με το splitter. Ευχαριστω βετερανε! Ακη δεν εχει ερθει ακομα στην Κρητη το ψηφιακο.
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Οκ εγινε η δουλεια με το splitter. Ευχαριστω βετερανε! Ακη δεν εχει ερθει ακομα στην Κρητη το ψηφιακο. Τα καναλια ειναι μια χαρα?Πως σου φαινεται το tv tuner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα