Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις αγορασα το παραπανω TV tuner, αλλα εχω προβλημα γιατι δεν πιανει τιποτα!

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;

Τι εχω κανει μεχρι τωρα: Αφου εγκατεστησα το software και ετρεξα το TotalMedia 3, στην ενοτητα TV στο Region -->Greece PAL-BG, Select Video device -->AVStream Analog Capture, Choose your TV signal--> Antenna TV και στο επομενο βημα Scan Channels παταω start αλλα ta 5-6 που βρισκει η εικονα ειναι χαλια εως ανυπαρκτη. Προσπαθησα να μετακινησω την κεραια αλλα τιποτα.

Windows 7 ultimate τρεχω.

Intel Core i3 530 @ 2.93Ghz

RAM 4GB

Nvidia GeForce GTS 250

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγω σε ενα tv tuner της crypto χρησιμοποιω σαν χωρα την Γαλλια και πιανει μια χαρα αλλα το εχω συνδεδεμενο στην κεντρικη κεραια.Και εγω μολις τωρα το εβαλα Ιταλια και δεν επιανα τιποτα

Δημοσ.

Το συνεδεσα με καλωδιο κεραιας στην κεραια της πολυκατοικιας.Εσυ με τι κεραια το εχεις συνδεδεμενο.Εγω εχω στο δωματιο μου στον τοιχο εχω ενα τετοιο στο οποιο ερχονται καλωδια απο την κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας και εκει συνδεω το μηχανημα.Τηλεοραση στο σπιτι σου δεν εχεις?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι η πριζα της κεραιας στον τοιχο ειναι μονη. Οποτε μαλλον θα πρεπει να βρω κατι σαν σπλιτερ, οπου το ενα καλωδιο θα ειναι για την TV και το αλλο στο Tuner;

Δημοσ.

Οκ εγινε η δουλεια με το splitter.

Ευχαριστω βετερανε!

Ακη δεν εχει ερθει ακομα στην Κρητη το ψηφιακο.

Τα καναλια ειναι μια χαρα?Πως σου φαινεται το tv tuner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...