Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Λοιπον θελω να αγορασω απο το merimobilies μαλλον, γιατι αποτι διαβασα ειναι αξιοπιστο, και γλιτωνουν και το τελωνειο, ενα ταμπλετ 10''. Και ειμαι αναμεσα στα παρακατω, αν ξερεται τιποτα βοηθηστε να αποφασισω.

Onda VI40 Elite που φαινεται καλο Link

Cube U9GT2 που δεν εχει HDMI όμως Link

Aoson M19 που δεν έχει ICS ακομα όμως Link

Η καποιο αλλο αυτού του επιπέδου και τιμής αν έχετε να προτείνετε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

παρηγγειλα προχτες το Μ19.. αναμενω να ερθει! εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο...

Δημοσ.

καλησπερα.εγω ειχα παρει το m12 και στο καπακι πηρα το m19 απο merimobile.το εργαλειο τα σπαει.στο συστηνω ανεπιφυλακτα!!η οθονη ολα τα λεφτα!και ευαισθητη και πολυ καλη αναλυση.η περιηγηση ειναι πολυ γρηγορη και στο menu και στο διαδυκτιο με πολυ καλη κυλιση μεσα στις ιστοσελιδες.οτι αλλο θελεις εδω ειμαι.

ελπιζω ο φιλος tabletistas να μην παρεξηγηθει που ποσταρα το βιντεο του...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L6UyiCl7ORE

Δημοσ.

ελπιζω ο φιλος tabletistas να μην παρεξηγηθει που ποσταρα το βιντεο του...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L6UyiCl7ORE

Εννοείται ότι δεν με πειράζει καθόλου φίλε μου :)

Γι'αυτό τα κάνω άλλωστε, για να τα βλέπει και να ενημερώνεται ο κόσμος όσο περισσότερο γίνεται!

Δημοσ.

ευχαριστω για τη βοηθεια, να ρωτησω κατι τελευταιο, ems η απλο airmail, γιατι οι γνωμες διιστανται, και θελω να αποφυγω τελωνειο αλλα και να αποφυγω να χαθει σττις 4 πλευρες του κοσμου βεβαια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω για τη βοηθεια, να ρωτησω κατι τελευταιο, ems η απλο airmail, γιατι οι γνωμες διιστανται, και θελω να αποφυγω τελωνειο αλλα και να αποφυγω να χαθει σττις 4 πλευρες του κοσμου βεβαια!

ems , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

κατοχος Μ19 εδω και 2 βδομαδες. απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. και στην οθονη, και στο σχεδιασμο και στις επιδοσεις..

Δημοσ.

212 ευρω απο merimobile.κανενα grid..η οθονη ειναι κρυσταλλο.στο βιντεο φαινεται ετσι.

Μια χαρά τότε.

Καλή τιμή. Άντε να αρχίσει ο κόσμος σιγά σιγά να καταλαβαίνει ότι τα netbooks είναι άχρηστα και υπάρχουν Tablets σε τέτοιες τιμές!

Φοράει κανονικά το τελευταία Android έτσι;

Δημοσ.

κατοχος Μ19 εδω και 2 βδομαδες. απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. και στην οθονη, και στο σχεδιασμο και στις επιδοσεις..

ααα και δεν λες τιποτα εεε...χαχαχαχχαχαχαχ καλοριζικο φιλε μου.για πες εντυπωσεις!!αποκλειεται να ειναι ολα καλα επανω του..

Μια χαρά τότε.

Καλή τιμή. Άντε να αρχίσει ο κόσμος σιγά σιγά να καταλαβαίνει ότι τα netbooks είναι άχρηστα και υπάρχουν Tablets σε τέτοιες τιμές!

Φοράει κανονικά το τελευταία Android έτσι;

ετσι ειπαν οτι θα το παρει το 4.0...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...