johnko1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 @Vaggos02 Φαίνεται καλό κουτί.Το θέμα είναι ότι θέλω να είναι μικρότερο από atx(να παιρνει απο matx και κάτω).Ίσως κάτι πιο φαρδύ από αυτό που βρήκα σε περίπτωση που βάλω καμια αερόψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 41.00 cm x 17.50 cm x 38.00 cm (L x B x H) 175mm πλάτος έχει, άρα μου φαίνεται ότι χωράει άνετα ψύκτρες τύπου http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1947. Και με 38 cm ύψος δε το λες και τέρας. Τώρα που το ξανακοίταξα όμως, έχει το κακό ότι παίρνει μόνο 1 fan, οπότε μάλλον απορρίπτεται και από κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asbatey Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ριξε μια ματια κι εδω and here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 μου άρεσε το FRACTAL DESIGN Core 1000 οπότε μπαίνει και αυτό στη λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα