johnko1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για να ρωτήσω τους ειδικούς.Θα φτιαξω ένα νεο σύστημα το οποίο θα είναι ένα μικρό θηρίο (από core 2 duo πάω σε i5)!Όταν λέω μικρό θέλω ένα μικρό κουτάκι που να παίρνει Micro atx,full psu,σκληρούς κτλ. το οποίο θα τοποθετησει σε ένα μικρό,φορητό γραφείο που θα φτιάξω.Βρήκα αυτό και θέλω τη γνώμη σας : http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=246-08-LPC106BS το μέγεθος μου φαίνεται ιδανικό γι'αυτό που θέλω όπως και η τιμή του,μόνο 30 ευρώ!!!Στο μπροστινό μέρος παίρνει έναν 120αρι ανεμιστήρα,δηλαδή άνετα βάζω και ένα h50/60/80 κτλ. και αν δεν έχει καλό airflow μπορώ να κάνω τις μόντες μου Έχετε εσείς καμιά καλύτερη πρόταση σ'αυτό το εύρος τιμής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για να ρωτήσω τους ειδικούς.Θα φτιαξω ένα νεο σύστημα το οποίο θα είναι ένα μικρό θηρίο (από core 2 duo πάω σε i5)!Όταν λέω μικρό θέλω ένα μικρό κουτάκι που να παίρνει Micro atx,full psu,σκληρούς κτλ. το οποίο θα τοποθετησει σε ένα μικρό,φορητό γραφείο που θα φτιάξω.Βρήκα αυτό και θέλω τη γνώμη σας : http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=246-08-LPC106BS το μέγεθος μου φαίνεται ιδανικό γι'αυτό που θέλω όπως και η τιμή του,μόνο 30 ευρώ!!!Στο μπροστινό μέρος παίρνει έναν 120αρι ανεμιστήρα,δηλαδή άνετα βάζω και ένα h50/60/80 κτλ. και αν δεν έχει καλό airflow μπορώ να κάνω τις μόντες μου Έχετε εσείς καμιά καλύτερη πρόταση σ'αυτό το εύρος τιμής? δωσε κατι παραπανω ειναι λιγα τα χρηματα για κουτι φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνώ με το @sotos 1 αλλά είναι ωραίο μπροστά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική "είναι λίγα αυτά τα λεφτά για κουτί". Δηλαδή πόσο έπρεπε να κάνει ένα micro atx κουτί; Εγώ πιστεύω πως σε αυτή την κατηγορία προϊόντων, τα οποία θα μετακινούνται συχνά και πολλές φορές θα μονταριστούν μόλις βγούν απ το κουτί δεν υπάρχει λίγος να δώσεις παραπάνω από αυτά τα λεφτά. EDIT: Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο που ήρθε αυτό το thread στις αναβαθμίσεις. 1 μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική "είναι λίγα αυτά τα λεφτά για κουτί". Δηλαδή πόσο έπρεπε να κάνει ένα micro atx κουτί; Εγώ πιστεύω πως σε αυτή την κατηγορία προϊόντων, τα οποία θα μετακινούνται συχνά και πολλές φορές θα μονταριστούν μόλις βγούν απ το κουτί δεν υπάρχει λίγος να δώσεις παραπάνω από αυτά τα λεφτά. EDIT: Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο που ήρθε αυτό το thread στις αναβαθμίσεις. 1 μόνο! κανει ενα καινουργιο συστημα με i5 και διαφορα αλλα,καλο δεν θα ηταν να παρει ενα κουτι να του μεινει κιολας; με λιγα παραπανω περνει κατι πιο καλο και πιο ποιοτικο με πλαινο παραθυρο,ασχετα με της μοντες στον τσιγκουνη απο 45ε μικρη διαφορα πιστευω Vaggos Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θέλει micro atx κουτί κι εσύ δείχνεις ένα απ τα πιο slacky full ΑΤΧ κουτιά που έχουν κυκλοφορήσει ever. Δε νομίζω ότι διάβασες τι ζήτησε ο άνθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλά το κουτί αυτό δεν είναι "m-atx" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Βρε moderatora? Ολα τα Modarismena κουτιά ήρθαν στις αναβαθμίσεις; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 EDIT: Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο που ήρθε αυτό το thread στις αναβαθμίσεις. 1 μόνο! ΩΧ ναι γιατι πηγε εκει ; Και στην αρχη δεν καταλαβα τι εννοούσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Βρε moderatora? Ολα τα Modarismena κουτιά ήρθαν στις αναβαθμίσεις; :lol: Μη ρωτάς πολλά εσύ γιατί τις βλέπω τις βιολέτες σου στο μπλα-μπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 έγραψα εδώ για το κουτί γιατί όταν αγοραστεί θα μονταριστει κατα πάσα πιθανότητα.Το να δωσω κάτι παραπάνω δεν μου λέει κάτι,αν έχετε να προτείνετε καποιο αξιόλογο κουτί matx σ'αυτά περίπου τα λεφτά πείτε μου. Ξέχασα να πω πριν,οι διαστάσεις δεν πρέπει να περνάνε τα 40 εκατοστά και να μην έχει σχήμα κυβου (λόγω του σχεδιασμού του γραφείου που έκανα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θέλει micro atx κουτί κι εσύ δείχνεις ένα απ τα πιο slacky full ΑΤΧ κουτιά που έχουν κυκλοφορήσει ever. Δε νομίζω ότι διάβασες τι ζήτησε ο άνθρωπος... διαβασα φιλε κανε και μια προταση κατα την γνωμη σου σε micro να βοηθησεις λιγο οκ +1 σε αυτα που βρηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τι καρτα γραφικων εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnko1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 αρχικά θα χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη λόγω χαμηλού budget.Αργότερα μπορεί να βάλω τη gtx 260 που έχω στο τωρινό pc ή να αγοράσω κάτι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω ψαχτεί στο συγκεκριμένο τομέα αρκετά ώστε να κάνω και προτάσεις αλλά τουλάχιστον το παραδέχομαι... Τέλος πάντων δεν στο λέω για να παρεξηγηθούμε, απλά μου φάνηκε ότι δεν διάβασες τι ζήτησε και απλά "πέταξες" μια πρόταση. Αυτό μου αρέσει πάντως. http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23703&cat=1&sub=362&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined http://www.ms-tech.de/eng/index.php/product/detail/pdcid/68/pdid/224 Στο add.pictures έχει και παραπάνω φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα