sakkisaa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας, έχω ένα βίντεο της μορφής MOV123.AVI (το οποί παίζει κανονικότατα) απο τον σκληρό μιας SONY Camera. To προβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να το ανοίξω με το studio Pinnacle για να το επεξεργαστώ (τα άλλα AVI τα ανοίγει). Δοκίμασα να το μετατρέψω με το Format Factory σε mp4 (μπάς και το πάρει) αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι είναι παράνομο όνομα αρχείου (εννοείται ότι δοκίμασα και μετονομασία). Έχει κανείς ιδέα τι παίζει?
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ανέβασε κάπου ένα μικρό απόσπασμα 4-5 δευτερόλεπτα να δούμε τι αρχείο είναι ή δώσε στοιχεία από το media info.
sakkisaa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 General Complete name : C:\Users\Desktop\ÍÝïò öÜêåëïò\gia naso\185.AVI Format : MPEG-PS File size : 17.3 MiB Duration : 27s 240ms Overall bit rate : 5 328 Kbps Video #224 ID : 224 (0xE0) Format : MPEG Video Format version : Version 2 Format profile : Main@Main Format settings, Matrix : Default Duration : 27s 240ms Bit rate mode : Variable Bit rate : 4 861 Kbps Nominal bit rate : 8 400 Kbps Width : 720 pixels Height : 576 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 25.000 fps Standard : PAL Colorimetry : 4:2:0 Scan type : Interlaced Scan order : Top Field First Bits/(Pixel*Frame) : 0.469 Stream size : 15.8 MiB (91%) Audio #128 ID : 128 (0x80) Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Duration : 27s 104ms Bit rate mode : Constant Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 2 channels Channel positions : L R Sampling rate : 48.0 KHz Video delay : -80ms Stream size : 847 KiB (5%)
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 C:\Users\Desktop\ÍÝïò öÜêåëïò\gia naso\185.AVI Μεγάλε,εγώ δεν μπορώ να το διαβάσω ο Η/Υ που να βγάλει άκρη; Βάλτο σε απλό φάκελο c:\video να βρεις την υγεία σου.
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που θέλει να πει ο ποιητής είναι ότι έχεις τα βίντεο σε Path που έχει Ελληνικά γράμματα μέσα. Μπορεί να δημιουργείται πρόβλημα οπότε μετέφερε τα βίντεο σε έναν φάκελο σε απλό path. Κάνε έναν χύμα στον c, ονόμασε τον video για παράδειγμα και βάλε εκεί τα βίντεο σου. Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι ότι ενώ τα video είναι mpeg2 ps (program stream) έχουν κατάληξη avi. Εγώ όταν δουλεύω τέτοια αρχεία τα έχω με κατάληξη m2p ή mpg. Δοκίμασε και μια μετονομασία μήπως βοηθήσει.
sakkisaa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 C:\Users\Desktop\ÍÝïò öÜêåëïò\gia naso\185.AVI Μεγάλε,εγώ δεν μπορώ να το διαβάσω ο Η/Υ που να βγάλει άκρη; Βάλτο σε απλό φάκελο c:\video να βρεις την υγεία σου. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα φίλε μου γιατί άλλα βιντεάκια από τον ίδιο φάκελο τα φορτώνει κανονικά το Pinnacle. Επίσης έχω δοκιμάσει να τα μεταφέρω και να τα αλλάξω όνομα αλλά τίποτα.
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε έναν κόπο να αλλάξεις την κατάληξη από .αvi σε .m2p ή σε .mpg και ξαναδοκίμασε. Αν δεν βλέπεις τις καταλήξεις άνοιξε το Υπολογιστής, πήγαινε στο μενού Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα Προβολή τσεκάρισε την προβολή καταλήξεων για τα γνωστά αρχεία.
sakkisaa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε έναν κόπο να αλλάξεις την κατάληξη από .αvi σε .m2p ή σε .mpg και ξαναδοκίμασε. Αν δεν βλέπεις τις καταλήξεις άνοιξε το Υπολογιστής, πήγαινε στο μενού Οργάνωση->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα Προβολή τσεκάρισε την προβολή καταλήξεων για τα γνωστά αρχεία. Αυτό ήταν φίλε μου τα μετέτρεψα σε mpg και τα πήρε το Pinnacle. Τελικά ήταν τόσο απλό. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το Media info να ευχαριστείς που έδωσε τα στοιχεία. Μετά είναι θέμα απλής λογικής. Αφού είναι mpeg2 δεν είναι σωστό να έχει κατάληξη avi αλλά mpg. Και m2p (mpeg2 program stream) να τα κάνεις πάλι θα στα πάρει το pinnacle και ίσως να είναι πιο σωστή αυτή η κατάληξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα