Xorxhs! Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ψαχνω να βρω μια οικονομικη και αποδοτικη υδρόψυξη για gtx480, η οποια να είναι οσο μικροτερη γινεται λογω περιορισμου στο case. Nέος στο χωρο της υδροψυξης, οποτε προτείνετε μου καποιες Thanks!
karmen1983 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Οταν λες περιορισμου στο case? Θα βοηθούσε πχ ποιο είναι το case Επίσης θες να βάλεις μόνο την κάρτα στο νερό ή υπάρχει ήδη στημένη υδρόψυξη και θέλεις ένα φτηνό wb?
Xorxhs! Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 το case ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=n7rSWk7kLL0&feature=relmfu Ψυχω με αερα τη cpu με την Thermalright Ultra 120, και δεν εχω καθολου υδροψυξη. Θελω να ψύξω την κααρτα γραφικων με υδροψυξη.
johnko1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 αν θες μπορεις να μοντάρεις το κουτί και να βάλεις στο κάτω μέρος ένα διπλό ψυγείο(φτάνει πιστεύω) και θα είσαι οκ.Προσωπικά εγώ θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο σε normal μέγεθος,όπως το cm 690 II advanced (γιατί το haf 932 που έχω το θεωρώ από τα πιο μεγάλα θηρία σε θέμα ψύξης και μεγέθους! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα