Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιχνίδια όλα φτιάχνονται για να είναι κομμένα και ραμμένα για το κοινό των ΗΠΑ, αφού εκεί γίνεται ο πιο πολύ τζίρος και από εκεί τα οικονομάνε οι εταιρείες παιχνιδιών software.

Γιαυτό στα παιχνίδια δεν βρίσκουμε κανένα αξιόλογο σενάριο πλέον, και είναι σαν αντιγραφή του ενός με το άλλο.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν μπορειτε να μου προτεινεται και μενα κανα παιχνιδι με ενδιαφερον να μην κατανταει βαρετο.

ξεκινησα το skyrim αλλα το βαρεθηκα μετα απο πολυ ωρα. πλεον πιστευω μετα απο τοσα χρονια gaming δν υπαρχει κατι που θα με τρελανει.

Δημοσ.

αν και εχω και πσ3 τα προτιμο για πc

εχω παιξει πολλα παιχνιδια btw οποτε μην μου πειτε τις κλασικες σειρες που βγαινουν σχεδον καθε χρονο

thx

Δημοσ.

Περίμενε να έρθει το Resident evil Operation Raccoon City!

Το operation racoon city θα παίζει άνετα στο σύστημά μου (που βλέπεται και στην υπογραφή μου) ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση λέτε? :fear:

Δημοσ.

Το operation racoon city θα παίζει άνετα στο σύστημά μου (που βλέπεται και στην υπογραφή μου) ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση λέτε? :fear:

Μια χαρα ειναι το συστημα σου...αερα θα το πηγαινει..

Δημοσ.

αν μπορειτε να μου προτεινεται και μενα κανα παιχνιδι με ενδιαφερον να μην κατανταει βαρετο.

ξεκινησα το skyrim αλλα το βαρεθηκα μετα απο πολυ ωρα. πλεον πιστευω μετα απο τοσα χρονια gaming δν υπαρχει κατι που θα με τρελανει.

Δοκιμασε το alan wake..πολυ καλη ατμοσφαιρα και σεναριο!

Δημοσ.

Φίλε σου έχουν προτείνει ολόκληρες λίστες απο παιχνίδια... !για να βρεις άκρη θα πρεπει να ψάξεις μέσα σου... Τι ειναι αυτο π Θές να παίξεις;τι σε τραβάει;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τα παιχνιδια που προτειναν στο αλλο παιδι ηταν για πσ3 τα περισσοτερα

εγω θα ηθελα κατι για pc και οχι τα πλεον γνωστα videogame που τα ξερουν ολοι πχ καπιο παιχνιδι που να μην ειναι και τοσο γνωστο αλλα να εχει ενδιαφερον για παραδειγμα το pharenheit δν το ηξερα καν και οταν το επαιξα εφαγα τρελο κολημα

Δημοσ.

To be fair, στο Console section λογικό να πρότειναν για PS3.

Το Vampire the Masquerade: Bloodlines το έχεις παίξει;

Επίσης, καλό θα ήταν να μας έλεγες και τι έχεις παίξει, ή θεωρείς γνωστό που το ξέρουν όλοι, επειδή, ας πούμε, κι αυτό που σου προτείνω γνωστό είναι, αλλά όχι πολύ παιγμένο, αν κρίνω από τα άτομα που γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...