Padaz Bloody Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τα παιχνίδια όλα φτιάχνονται για να είναι κομμένα και ραμμένα για το κοινό των ΗΠΑ, αφού εκεί γίνεται ο πιο πολύ τζίρος και από εκεί τα οικονομάνε οι εταιρείες παιχνιδιών software. Γιαυτό στα παιχνίδια δεν βρίσκουμε κανένα αξιόλογο σενάριο πλέον, και είναι σαν αντιγραφή του ενός με το άλλο.
DjAde Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 αν μπορειτε να μου προτεινεται και μενα κανα παιχνιδι με ενδιαφερον να μην κατανταει βαρετο. ξεκινησα το skyrim αλλα το βαρεθηκα μετα απο πολυ ωρα. πλεον πιστευω μετα απο τοσα χρονια gaming δν υπαρχει κατι που θα με τρελανει.
DjAde Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 αν και εχω και πσ3 τα προτιμο για πc εχω παιξει πολλα παιχνιδια btw οποτε μην μου πειτε τις κλασικες σειρες που βγαινουν σχεδον καθε χρονο thx
L-Griever Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Περίμενε να έρθει το Resident evil Operation Raccoon City!
Padaz Bloody Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Περίμενε να έρθει το Resident evil Operation Raccoon City! Το operation racoon city θα παίζει άνετα στο σύστημά μου (που βλέπεται και στην υπογραφή μου) ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση λέτε?
panos9553 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το operation racoon city θα παίζει άνετα στο σύστημά μου (που βλέπεται και στην υπογραφή μου) ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση λέτε? Μια χαρα ειναι το συστημα σου...αερα θα το πηγαινει..
L-Griever Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Λογικά θα παίξει φωτιά στον υπολογιστή αλλιώς αν δεν θέλεις πάρτο για το PS3 σου.
Junior22 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 αν μπορειτε να μου προτεινεται και μενα κανα παιχνιδι με ενδιαφερον να μην κατανταει βαρετο. ξεκινησα το skyrim αλλα το βαρεθηκα μετα απο πολυ ωρα. πλεον πιστευω μετα απο τοσα χρονια gaming δν υπαρχει κατι που θα με τρελανει. Δοκιμασε το alan wake..πολυ καλη ατμοσφαιρα και σεναριο!
DjAde Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 πολο καλο το περιμενα 5 χρονια το εχω τερματισει XD
tempo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Για pc το company of heroes είναι αξιόλογο παιχνίδι
BALABANIS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Φίλε σου έχουν προτείνει ολόκληρες λίστες απο παιχνίδια... !για να βρεις άκρη θα πρεπει να ψάξεις μέσα σου... Τι ειναι αυτο π Θές να παίξεις;τι σε τραβάει;; Sent from my iPhone using Insomnia
DjAde Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τα παιχνιδια που προτειναν στο αλλο παιδι ηταν για πσ3 τα περισσοτερα εγω θα ηθελα κατι για pc και οχι τα πλεον γνωστα videogame που τα ξερουν ολοι πχ καπιο παιχνιδι που να μην ειναι και τοσο γνωστο αλλα να εχει ενδιαφερον για παραδειγμα το pharenheit δν το ηξερα καν και οταν το επαιξα εφαγα τρελο κολημα
Vole Maulder Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 To be fair, στο Console section λογικό να πρότειναν για PS3. Το Vampire the Masquerade: Bloodlines το έχεις παίξει; Επίσης, καλό θα ήταν να μας έλεγες και τι έχεις παίξει, ή θεωρείς γνωστό που το ξέρουν όλοι, επειδή, ας πούμε, κι αυτό που σου προτείνω γνωστό είναι, αλλά όχι πολύ παιγμένο, αν κρίνω από τα άτομα που γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα