Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Uncharted

Uncharted 2

Uncharted 3

Siren Blood Curse

Heavenly Sword

Enslaved

Start the party

inFamous

inFamous 2

Metal Gear Solid 4

Heavy Rain

Rayman Origins

Majin and the forsaken kingdom

Little Big Planet

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παίξει τα gta:vicy city' date='San Andreas άπειρες ώρες και ήταν παιχνιδαρες

Το gta:4 με το ζορι το επεξα κανένα 3ωρο λόγω της απίστευτης θολουρας που δεν εβλεπα που ειναι οι στροφές + την άθλια κάμερα που υπηρχε πίσω απο τα αυτοκινητα[/quote']

Μηπως εννοεις την θολουρα οταν τρεχεις πολυ με αμαξι;νομιζω απενεργοποιηται αυτη...βεβαια σε pc παιζω εγω αλλα λογικα οι ρυθμισεις ειναι ιδιες

Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0

Δημοσ.

Μηπως εννοεις την θολουρα οταν τρεχεις πολυ με αμαξι;νομιζω απενεργοποιηται αυτη...βεβαια σε pc παιζω εγω αλλα λογικα οι ρυθμισεις ειναι ιδιες

Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0

αποτι καταλαβα εγω μαλλον θα εννοει την "φωτηνοτειτα" του παιχνιδιου σε σχεση με προηγουμενα GTA!οντως το IV εχει διαφορετικη εικονα/τοπιο καπως πιο ανοιχτο χρωμα...αυτο λογικα θα λεει θολουρα!αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση σε σημειο να μην βλεπεις την επομενη στροφη!εγω μια χαρα επαιζα δεν ειχα καποιο προβλημα!

Δημοσ.

Μα, κι εσύ, το Harry Potter πήγες και έπαιξες κι αποφάσισες μετά ότι δε βρίσκεις καλά παιχνίδια; Μπήκα κι εγώ στο θρεντ περιμένοντας καμιά ρητορική περί του σύγχρονου game design...

Οσο για τις προτάσεις, με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι, τουλάχιστον όσον αφορά το PS3. Θα προσθέσω μόνο, αφού θες διαφορετικά πράγματα, το Flower, όπως και να ρίξεις μια ματιά στα Pixeljunk Shooter. Αν θες προτάσεις και για PC, εδώ είμαστε.

Δημοσ.

στο just cause κατεκτησα ολο τον χαρτη λιγο πριν βγει το 2! ωραιο παιχνιδι αλα οντως πολυ βαρετο!

(για το 2 μπορει να σε παρει και ο υπνος την ωρα που παιζεις)

Δημοσ.

και γω νομιζα οτι ειχες παιξει αρκετα...

επαιξες δυο ψιλο μουφες, σου προτειναν τα καλυτερα...

καλο λιωσιμο...

Δημοσ.

Mavlok, θα διαφωνήσω. Αυτό το κλισέ μπορεί να ειπωθεί για κάθε πλατφόρμα. Κάθε πλατφόρμα όμως έχει αρκετά παιχνίδια για να ικανοποίησει τα γούστα του καθενός. Οπως και στο σινεμά, δεν είναι όλα τα παιχνίδια blockbusters, και υπάρχουν και κακά και καλά pew-pew. Οπως και να έχει, του έγιναν πολλές καλές προτάσεις. Αν δεν του αρέσει τίποτα από αυτά ίσως θα έπρεπε να ψάξει για άλλα χόμπι, και το λέω μόνο καλόπιστα.

Δημοσ.

Προτάθηκαν καλά παιχνίδια αλλά και κάποια όπως το assasin είναι κάπως βαρετά, όπως και το batman αν και είναι παιχνιδάρα αν δεν μπει ο παίχτης στο κλίμα των χαρακτήρων θα μπορούσε να γίνει βαρετό.

Δημοσ.

Το Arkham Asylum εγώ, κι εκτός κλίματος χαρακτήρων, παιχνιδάρα το βρήκα :-)

To AC είναι 50-50 να αρέσει σε κάποιον, απ' ό,τι έχω καταλάβει. Από το 2 και μετά πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...