gherudos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Uncharted Uncharted 2 Uncharted 3 Siren Blood Curse Heavenly Sword Enslaved Start the party inFamous inFamous 2 Metal Gear Solid 4 Heavy Rain Rayman Origins Majin and the forsaken kingdom Little Big Planet Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ΞΕΚΙΝΑ ΤΑ ADVENTURES GAMES ΣΕ PC Οπως το still life ,syberia κτλ
panosno1com Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Έχω παίξει τα gta:vicy city' date='San Andreas άπειρες ώρες και ήταν παιχνιδαρες Το gta:4 με το ζορι το επεξα κανένα 3ωρο λόγω της απίστευτης θολουρας που δεν εβλεπα που ειναι οι στροφές + την άθλια κάμερα που υπηρχε πίσω απο τα αυτοκινητα[/quote'] Μηπως εννοεις την θολουρα οταν τρεχεις πολυ με αμαξι;νομιζω απενεργοποιηται αυτη...βεβαια σε pc παιζω εγω αλλα λογικα οι ρυθμισεις ειναι ιδιες Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0
kjtzemis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως εννοεις την θολουρα οταν τρεχεις πολυ με αμαξι;νομιζω απενεργοποιηται αυτη...βεβαια σε pc παιζω εγω αλλα λογικα οι ρυθμισεις ειναι ιδιες Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0 αποτι καταλαβα εγω μαλλον θα εννοει την "φωτηνοτειτα" του παιχνιδιου σε σχεση με προηγουμενα GTA!οντως το IV εχει διαφορετικη εικονα/τοπιο καπως πιο ανοιχτο χρωμα...αυτο λογικα θα λεει θολουρα!αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση σε σημειο να μην βλεπεις την επομενη στροφη!εγω μια χαρα επαιζα δεν ειχα καποιο προβλημα!
Vole Maulder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μα, κι εσύ, το Harry Potter πήγες και έπαιξες κι αποφάσισες μετά ότι δε βρίσκεις καλά παιχνίδια; Μπήκα κι εγώ στο θρεντ περιμένοντας καμιά ρητορική περί του σύγχρονου game design... Οσο για τις προτάσεις, με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι, τουλάχιστον όσον αφορά το PS3. Θα προσθέσω μόνο, αφού θες διαφορετικά πράγματα, το Flower, όπως και να ρίξεις μια ματιά στα Pixeljunk Shooter. Αν θες προτάσεις και για PC, εδώ είμαστε.
xlapacas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 στο just cause κατεκτησα ολο τον χαρτη λιγο πριν βγει το 2! ωραιο παιχνιδι αλα οντως πολυ βαρετο! (για το 2 μπορει να σε παρει και ο υπνος την ωρα που παιζεις)
nikolas16 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια τι λεμε τωρα ενα ειναι το παιχνιδι SKYRIM
TH_boy_20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια τι λεμε τωρα ενα ειναι το παιχνιδι SKYRIM μονο που το skyrim σε καταστρέφει....
tsakonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 και γω νομιζα οτι ειχες παιξει αρκετα... επαιξες δυο ψιλο μουφες, σου προτειναν τα καλυτερα... καλο λιωσιμο...
nikolas16 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μονο που το skyrim σε καταστρέφει.... μονο τις πρωτες 2 βδομαδες
mavlok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Λάθος κονσόλα πήρες αν βαριέσαι τα pew-pew.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Mavlok, θα διαφωνήσω. Αυτό το κλισέ μπορεί να ειπωθεί για κάθε πλατφόρμα. Κάθε πλατφόρμα όμως έχει αρκετά παιχνίδια για να ικανοποίησει τα γούστα του καθενός. Οπως και στο σινεμά, δεν είναι όλα τα παιχνίδια blockbusters, και υπάρχουν και κακά και καλά pew-pew. Οπως και να έχει, του έγιναν πολλές καλές προτάσεις. Αν δεν του αρέσει τίποτα από αυτά ίσως θα έπρεπε να ψάξει για άλλα χόμπι, και το λέω μόνο καλόπιστα.
antbyron Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Προτάθηκαν καλά παιχνίδια αλλά και κάποια όπως το assasin είναι κάπως βαρετά, όπως και το batman αν και είναι παιχνιδάρα αν δεν μπει ο παίχτης στο κλίμα των χαρακτήρων θα μπορούσε να γίνει βαρετό.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το Arkham Asylum εγώ, κι εκτός κλίματος χαρακτήρων, παιχνιδάρα το βρήκα To AC είναι 50-50 να αρέσει σε κάποιον, απ' ό,τι έχω καταλάβει. Από το 2 και μετά πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα