Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι fun των videogames.Θεωρω οτι ενα καλο βιντεοπαιχνιδι ειναι ενας καλος τροπος να περασεις ευχαριστα την ωρα σου,και να φτιαξεις τη διαθεση σου.Και ξεκιναω ετσι το κειμενο επειδη εχει σημασια για τη συνεχεια.

Αγορασα ps3 και εφτιαξα ενα pc δυνατο για να τρεχει τα παντα (τουλαχιστον για τα επομενα 2-3 χρονια).

Πιστευα οτι και για τις 2 παιχνιδομηχανες (ειδικα για το ps3) θα υπηρχαν παμπολλα ΚΑΛΑ παιχνιδια.Ομως ξενερωασα...απογοητευτηκα.Χαλασα ενα σωρο λεφτα χωρις αποτελεσμα.

Θα σας εξηγησω τι εννοω.Δυστυχως τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι η παιρνω ενα οπλο και τους καθαριζω ολους καθ ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου ,η παιρνω ενα σπαθι και κανω το ιδιο...Γενικα θελω να πω οτι δυστυχως δε μπορω να βρω ευκολα ενα παιχνιδι που να ειναι κατι ξεχωριστο.Κατι που ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ το ιδιο απο την αρχη μεχρι το τελος.Για παραδειγμα μου αρεσε πολυ to god of war 3 το οποιο εχει αρκετα διαφορετικα πραγματα στο gameplay του.Αλλα απ την αλλη ειπα να δοκιμασω μηπως και βρω κατι ξεχωριστο...Παιζω το just cause το 2 σκοτωνω καμια 200αρια,βαρεθηκα.Παιζω το harry potter deathly shadows το ιδιο.Σε οοολοοοο το παιχνιδι κανεις μαγικα με το ραβδι σου και σκοτωνεις τους "κακους".Θελω να πω πως οσο ωραιο και να ναι ενα παιχνιδι αν ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ σε ολη τη διαρκεια ...καποια στιγμη σε κανει και βαριεσαι.Γραφοντας αυτες τις γραμμες δε μπορω να ξεχασω το rayman 3 στο οποιο δεν ηξερες τι διαφορετικο σε περιμενει στην επομενη πιστα.

Αυτα ειχα να πω...Δε ξερω κατα ποσο συμφωνειτε η διαφωνειτε μαζι μου.Θα ηθελα να διαβασω και τις δικες σας αποψεις.Επισης αν εχετε να προτεινετε κατι καλο,πολυ ευχαριστως.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα φοβερό παιχνίδι ειναι το ποδόσφαιρο. Άλλο φοβερό ειναι το μπάσκετ. Τέλος ενα αλλο φοβερό παιχνίδι ειναι η πεζοπορία. Τέλος υπάρχει και το κολυμβητήριο.

Δημοσ.

βασικα,μιας και ρωτησες την αποψη μας,εγω πιστευω πως καποιο παιχνιδι θα πρεπει να εχει ενα καλο story που να εξελισσεται ωστε να μην το βαριεσαι μετα απο λιγο, οπως τα ποδοσφαιρακια που μετα απο ενα μηνα το πολυ τα αφηνεις στην ακρη και παιζεις οποτε θυμηθεις

Δημοσ.

Grand Theft Auto IV

Batman Arkham City

Red Dead Redemption

Portal 2

Mass Effect 2

Oblivion

Uncharted 1,2+3

LittleBigPlanet 1+2

Demon's Souls

Deus Ex

BioShock 1+2

Heavy Rain

Assassins Creed

Και έχουν αν σου πουν και άλλα πολλά οι υπόλοιποι.

Το που δυσκολεύεσαι δεν καταλαβαίνω. :-(

Δημοσ.

Εγω αν κ φαν πιο πολυ των αθλητικων παιχνιδιων,θα σου προτεινα να παρεις το G.T.A. IV,δεν υπαρχει περιπτωση να βαρεθεις.

Παιζει να ειναι κ το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων κ να φανταστεις δεν ειναι του στυλ μου τετοια games.

Δημοσ.

demon's souls

dark souls

εγω! που δεν μπορούσα να παίξω παιχνίδι πάνω απο 1-2 ώρες και το βαριόμουν κόλλησα και έχασα τις μέρες :devil:

σοβαρά τώρα .. ιδικά το pvp ειναι ποροτικό , έχει πλάκα!

Δημοσ.

To GTA IV (Τα GTA γενικότερα) είναι πραγματικά μια κονσόλα μόνο του. Παίζεις για μήνες χωρίς να βαρεθείς.

Έχω παίξει τα gta:vicy city,San Andreas άπειρες ώρες και ήταν παιχνιδαρες

Το gta:4 με το ζορι το επεξα κανένα 3ωρο λόγω της απίστευτης θολουρας που δεν εβλεπα που ειναι οι στροφές + την άθλια κάμερα που υπηρχε πίσω απο τα αυτοκινητα

Δημοσ.

Σιγουρα παιξε το heavy Rain.Δοκιμασε το little big planet και βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...