Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω έναν εξωτερικό WD Elements SE 500GB USB 2.0. Δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία. Έχω το εξής μικρό πρόβλημα: όταν συνδέω τον σκληρό κατ' ευθείαν στο laptop μου, λειτουργεί κανονικά (αν και ποτέ δε λειτουργεί η Ασφαλής Κατάργηση, οπότε, όταν θέλω να τον βγάλω, αναγκάζομαι να τον τραβάω από το USB χωρίς αυτήν). Όταν, όμως, τον συνδέω σε USB Hubs συνδεδεμένα στο laptop μου ή στις θύρες του desktop υπολογιστή του πατέρα μου, κάνει ένα τσικ-τσικ-τσικ και τα Windows μια τον βλέπουν, μια δεν τον βλέπουν. Τώρα ξαναδοκίμασα να τον βάλω σε USB Hub και μου βγήκε μήνυμα "You need to format the disk before you can use it", και μετά τον έβαλα σε θύρα του laptop και δούλεψε κανονικά! Τι μυστήριο πράγμα είναι αυτό;

Δημοσ.

Αδελφε, ειναι θεμα τροφοδοσιας. Καλα τα HUB αλλα αυτες οι συσκευες απαιτουν συγκεκριμενα αμπερ για να λειτουργησουν, Οταν λοιπον εσυ το βαλεις πανω σε ενα HUB με λαμπακια ή αλλες συσκευες που απαιτουν ταση ειναι λογικο το μεγιστο της εντασης του ρευματος που μπορει να σου δωσει μια usb του λαπτοπ να διαιρειται δια του δυο.

Με λιγα λογια, συσκευες που παιρνουν ρευμα απο usb δεν τις βαζουμε σε hub εκτος και αν αυτο τροφοδοτειται απο εξωτερικη πηγη

Oσον αφορα το desktop, πολλες usb 1.1 δεν παρεχουν αρκετο ρευμα, αν εχει usb2 τοτε συμβουλεψου το manual της μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...